Passat B4 kehvad lähituled

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

pppp
Veteran
Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
Auto: T***a P***s+
Tänanud: 87 korda
Tänatud: 17 korda

Re: Passat B4 kehvad lähituled

Lugemata postitus Postitas pppp »

tito kirjutas:Ma tean kedagi kellel on vagun Passat ja tal on ka samasugused veljed :D
Mina ka :P
tito kirjutas:Aga need luubid on siis ise tehtud, mis viimastel piltidel ??? Jääb arusaamatuks v on ikka miskid aftermarket tuuning värk
Otsitud lihtsalt mingid pädevad (ksenoon-) luubid ning need orig. tuledesse topitud.

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Auto: 1 Kolhv 1
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rako »

Ei tea kas miskid sellised siis parandaksid asja? viimasel ajal ise ka kuidagi hädas esituledega ( siiani olin rahul depo omad ) kuid kui seda pimeadat aega koguaeg pikemalt siis nagu ikka vaatad sinna kaugustesse ja üritad pingutada, et midagi näeks. Kuigi täistuledel on miskid 90+ või mis iganes pirnid sees.

http://www.amimotorsports.com/store/car ... tail&p=317" onclick="window.open(this.href);return false;

Ning siin ka sellest natuke juttu:
http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t=206391" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis rako, 30 Sept 2011, 11:40, muudetud 1 kord kokku.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m

.coZy
Huviline

Lugemata postitus Postitas .coZy »

Kuidagi väga vähe on leida b4 tulesid.
Võib-olla need sobivad, vast ehk valgustavad (väljanägemine on .... no ma ei tea)
Kirjutab, et DRL (daytime running light) on sisseehitatud . Kui klaasil vastav märge, saad kasutada ilma teiste tuledeta päevasel ajal.
http://www.tmtuning.com/HOME/catalog/pr ... oduct=2153
tmtuning lehelt saad tellida ilma krediitkaardita. tavaline ettemaksuarve.

pppp
Veteran

Hind on jõhker kirves - Saksa eBayst saab sellised (pole küll FK, vaid ilmselt Depo omad, aga vaevalt et neil erilist vahet on) mingi 125.- eest (pluss paarkümmend euri saatmine).
Ma võtaks pigem need luupidega (kui LED päevatuled just väga vastukarva pole) - kui originaalid saastaks osutuvad, saab vähemasti mingid pädevad luubid sisse pista.

.coZy pandud lingil on B3 tuled.
Viimati muutis pppp, 30 Sept 2011, 12:15, muudetud 2 korda kokku.

daff
Huviline
Auto: GMC Suburban 5.7, Golf III 1.8

Lugemata postitus Postitas daff »

Nende luupidega tulede ette kruvimine B4-jale oleks üsna keeruline, sest tegu B3-me tuledega :) Kui pean nõustuma, et väga kenad tuled on.

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Kontakt:

Kle on jah :) kiire töö kõrvalt surfamine ei anna siiski neid oodatud tulemusi nagu näha :P
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m

Kasutaja avatar
tito
Huviline
Tänatud: 220 korda

Lugemata postitus Postitas tito »

Aga ma avastasin Hella kataloogi sirvides ,et audi80 coup kärakale mida ehitati aastatel 91-96 pandi luupe ette :D
Ja eelpool räägitud e36 pakub hella samamoodiluupe :roll: aga selle hind on selline ulme nagu 500.- lett :lol:

pppp
Veteran

Ma nii igaks juhuks mainin, et ma allpool tsiteeritud jutuga Dayline B4 tulesid silmas pidasin, millel lähituli luubiga.
https://www.dectane.de/HEADLIGHTS/Headl ... optic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.dectane.de/HEADLIGHTS/Headl ... 21964.html" onclick="window.open(this.href);return false;
eBayst saab odavaimad törts üle paarisaja euroga kätte (koos transaga).
pppp kirjutas:Ma võtaks pigem need luupidega (kui LED päevatuled just väga vastukarva pole) - kui originaalid saastaks osutuvad, saab vähemasti mingid pädevad luubid sisse pista.
Viimati muutis pppp, 30 Sept 2011, 16:20, muudetud 1 kord kokku.

Kris111
Huviline
Auto: Volkswagen Tiguan R-Line 2020
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Kris111 »

Mõned postitused tagasi keegi mainis, et B5.5´l on head tuled( luup ). No mina küll väita seda ei saa. Pmst. lähituled ei valgusta üldse... Arvan, et viga siis ehk minu tuledes.

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Kontakt:

Kris111 kirjutas:Mõned postitused tagasi keegi mainis, et B5.5´l on head tuled( luup ). No mina küll väita seda ei saa. Pmst. lähituled ei valgusta üldse... Arvan, et viga siis ehk minu tuledes.
nöup, B5.5 on tõesti kehvad lähituled, vähemasti sellel isendil millega mina vahetevahel kulgen.

JankaR
Huviline
Auto: 3x VW Passat (-96 ; -98 ; -07)

Lugemata postitus Postitas JankaR »

Kuna vihmaga ei näinud ise ka enam sõita, siis otsustasin lihtsalt H1 xenon lähituledesse panna. Päeval sõidan stangesees olevate udutuledega.

AnyWay411
Huviline
Auto: VW Passat '95 1.8 55kW;VW Golf III '92 1.9D 47kW

Lugemata postitus Postitas AnyWay411 »

Keegi lähemalt viitsib seletada seda releede paigaldamist tuledele või on kusagil mõni DIY teema?

daff
Huviline
Auto: GMC Suburban 5.7, Golf III 1.8

Lugemata postitus Postitas daff »

AnyWay411 kirjutas:Keegi lähemalt viitsib seletada seda releede paigaldamist tuledele või on kusagil mõni DIY teema?
Kõige lihtsam on soetada lisa udutulede ja kaugtulede paigaldamise komplekt, kus on kõik vajalik olemas, ka õpetus (siiski üsna kehv ja vaja loogilist mõtlemist), siis sellega saab lihtsalt, arvestama peab, et kaitse on arvestatud, et tulepaarid põlevad eraldi ja oleks mõistlik vähe tugevam kaitse panna, sest juhtmed ju siiski jooksevad eraldi. Enda B4-l on nii tehtud ja täistuledega maantteel põles kaitse ootamatult läbi, peale 25 amprise kaitsme paigaldamist enam ei olnud ühtegi probleemi. Kui ka mingi lühis tekib, siis ei kaitseb ka 25 amprine kaitse. Kõige targem oleks muidugi ehitada nelja kaitsme ja nelja releega süsteem. Mingi DIY leiad googeldades Audi klubi foorumist.

Vasta

Mine “Kere & Sisu”