Tühikäigul käivad rattad ringi
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Tühikäigul käivad rattad ringi
Masinaks B3 passat, tõstsin tungiga ühe otsa üles ja panin käima ja ennnäe, ülestõstetud ratas hakkas veerema.. pidasin kätega hoo kinni, aga hakkas uuesti keerlema. teist poolt ei ole kontrollinud veel. mis värk sellega on?
-
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Re: Tühikäigul käivad rattad ringi
Kui auto ilusti maas, siis auto ei taha kohapealt ise minema minna? Äkki siduriga midagi?
-
- Huviline
- Telefon: 53067590
- Auto: Vento TD
Arvatavasti sidur ei lahuta täielikult, vaevalt vibratsiooni pärast hakkab ratas ringi käima. Võimalusel tõmba siduritrossi rohkem pingule(või vajuta sidur alla) ja vaata kas siis ikka rattas käib ringi.
Viimati muutis J2germeister, 05 Okt 2011, 06:12, muudetud 1 kord kokku.
tänud, ma katsun nv asja rohkem uurida. kohapealt tundub ilusti minevat
vaevalt see siduri viga on.pigem käigukastis õli paks ja mingil määral veabki vabakäigul ratast kaasa
Kett maas, kumm katki!
Nagu mürr juba mainis siis kastiõli tõesti ajab ringi. Autoremondi alal töötades näed üsna tihti sellist asja nii et midagi hullu ei ole. Mõne autoga talvel suure külmaga tahab algul isegi kohapealt võtta vaikselt. (käik väljas).
Kes tasa sõuab, sel mädanevad aerud ära!
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Kui sateliidid käigukasti (järelikult lahkusud obiidilt) on jõudnud, siis pole selle kastiga enam miskit peale hakata.T6nis2 kirjutas:Tehke tehnilisel endale selgeks,mis on käigukastis sateliidid.
Ma mäletan selliseid vidinaid diferensiaalist pärit olevat.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Omateada vastasin teema algatajale ,et ole rahulik . Nii see peabki olema. juss,diferentsiaal ja sateliidid käigukastis on kaks eri asja. Mina ei maininud,nagu oleks küsijal sateliidid purunenud käigukastis.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Kui lause:T6nis2 kirjutas:Omateada vastasin teema algatajale ,et ole rahulik . Nii see peabki olema. juss,diferentsiaal ja sateliidid käigukastis on kaks eri asja. Mina ei maininud,nagu oleks küsijal sateliidid purunenud käigukastis.
Tehke tehnilisel endale selgeks,mis on käigukastis sateliidid ja ole rahulik . Nii see peabki olema.
tähendavad ühte ja sama, siis võtan mütsi maha meie tulevase tipp keelefiloloogi ees.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....