Vennasvabariigist Hiinast saadeti mulle must VAG106 diagnostika kaabel. Aga nagu vahest juhtub siis oli minu pakis kaasasolev plaat kellegi kollase tagumiku poolt pooleks istutud. Kas oleks kellelgi Tallinnas või Rakveres laenata korraks toda plaati mis seal pakis kaasas on. Eeldatavasti on seal peal siis draiverid ja crack vms. Ja ka tarkvara. Ross Techi lehelt ei taha midagi tõmbama hakata kuna siis on 100% kindlalt kaabel lukus kohe.
Kui kellelgi on mõni hea link anda kust kaabli töölesaamiseks vajaliku saab siis ka see variant on teretulnud.
oleks vaja VAG 106 softi plaati
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Re: oleks vaja VAG 106 softi plaati
rom.xxx@mail.ee MSN, mul plaat olemas, võib vajalikud failid saata. msnis pikemalt/täpsemalt?
Küsimus, kas nende juhtmete draiverid on samasugused, mul vanast ajast mingi sinine hiina juhe ja mitte ei leia enam seda plaati üles? Sai üks passat muretsetud, oleks ka huvi pärast sisse vaadanud 

parim enne möödumatu
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Sinine ehk 409.1 ? sellisel juhul saaks aidata 311.2 ja 409.1 softiga.hode kirjutas:Küsimus, kas nende juhtmete draiverid on samasugused, mul vanast ajast mingi sinine hiina juhe ja mitte ei leia enam seda plaati üles? Sai üks passat muretsetud, oleks ka huvi pärast sisse vaadanud
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m