Velje keskava väike
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Velje keskava väike
Nii, pikkaajalise otsingu peale leidsin jooksu 16" plekk velgi väikse raha eest, aga probleem selles et keskava 56,6 (opeli stock) ning VW peaks olema 57,1 kui ma nüüd ei eksi. Et mis nüüd saab, on võimalik kuidagi see velg sinna alla saada või mitte, ise mõtlesin et see 0,5mm peaks ka maha saama viiliga, aga kui töökindel see asi sinna alla jääb ?
EDIT: kasutasin otsingut, aga tulemuseta
EDIT: kasutasin otsingut, aga tulemuseta
Viimati muutis Lauri-L, 15 Okt 2011, 01:25, muudetud 1 kord kokku.
VW G3 VR6 -> Honda Accord CE8 -> VW Corrado G60 -> Audi 100 Avant Quattro 2.8 -> MB W124 E200D -> VW Jetta MK1 -> Vene auto ja bemm varsti ka VW
-
- Huviline
- Telefon: 53067590
- Auto: Vento TD
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Re: Velje keskava väike
Tavaviiliga suht aeganõudev aga teostatav, ise kasutasin tööjuures nn. pöörlevat viili, ehk siis käsi freesi, läks ühe velje peale ca 2min.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
ET 37, ehk siis igati sobilik, kuid ei näe seost nende kahe vahel
VW G3 VR6 -> Honda Accord CE8 -> VW Corrado G60 -> Audi 100 Avant Quattro 2.8 -> MB W124 E200D -> VW Jetta MK1 -> Vene auto ja bemm varsti ka VW
Mmm, nüüd jooksis juhe kokku, et siis see velg ei sobi mu auto alla ?T6nis2 kirjutas:Velje poltide tsentri vahe ei klapi.
Ehk seletad natuke lähemalt mulle seda asja.
Ette tänades !
-
- Huviline
- Auto: Borat
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Tõnis kui sulle siin peale foorumis targutamise aega üle jääb, siis uuri sellist saiti ja saad teada nii mõndagi:T6nis2 kirjutas:VW-. velje ,,valem ,, on 4 x 100. Opelil?
http://lauren.kosei.ee/pcd-tabel.html" onclick="window.open(this.href);return false;
T6nis2, palun loe teema pealkirja, seal selgelt kirjas: VELJE KESKAVA VÄIKE. Palun ütle, mis siia puutub auguvahe? Kui küsija soovib teada saada keskava viilimise kohta, siis järelikult on tal auguvahest suht poogen. Kui muud pole teha peale siin segase jutu ajamise siis mine joo paar õlut or something. Hea rahustav tegevus. 

Viimati muutis kase89, 16 Okt 2011, 00:23, muudetud 1 kord kokku.
Kes tasa sõuab, sel mädanevad aerud ära!
Okei ma siis vastan, Opeli velje aukude vahe on samuti 4 X 100 mõningatel mudelitel. Ja kui küsimuse esitaja küsis just KESKAVA LÄBIMÕÕDU kohta, siis mis siia puutub velje AUGUVAHE???T6nis2 kirjutas:VW-. velje ,,valem ,, on 4 x 100. Opelil?
Kes tasa sõuab, sel mädanevad aerud ära!
Egas ma lampi auto alla velgi ei osta, lihtsalt et leidsin sobiva poldi/augu valemiga veljed millel keskava nat väike ja küsimus selles et kuidas need veljed sinna alla saab, ning vastus juba käes ja võib teema lukku pannna!
Lauri
Lauri