tahaks jahedamat õhku salongi...

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
siuts7
Huviline
tahaks jahedamat õhku salongi...

Lugemata postitus Postitas siuts7 »

Täitsa värske VW maailmas. :oops:
Äsja soetatud B3 passul soojenduse nupud elavad oma elu. Puhuvad vapralt ainult kuuma õhku ja igasugune katse nendega koostööd saavutada, on nurjunud... Ükski kolmest nupust ei allu minu korraldustele.
Kas peaksin süüvima paneelitagusesse maailma või on probleem kuskil sügavamal?
Viimati muutis argo, 02 Mär 2012, 20:47, muudetud 1 kord kokku.

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Re: tahaks jahedamat õhku salongi...

Lugemata postitus Postitas dellu »

No alusta jah ikka paneeli tagusest, seal peaks olema kolm trossi (puhuri kiirused on elektriline). Vaata kõigepealt kas need kolm trossi on ilusti kinni. Järgmiseks vaata kas need ka ahju poolt on ilusti kinni ja need seal pool kõik terved ka. Minul oli ühel autol ahju poolt midagi ära murdunud ja puhus ka ainult sooja.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

Sooja,külma klapp on vaja remontida. Eellnevalt sellest pikemalt ju räägitud. Sama klapi teema---- Tahaks salongi soojaks külmade ilmadega.

siuts7
Huviline

Kuidas ma selle ahjuni pääsen? Kogu armatuur maha?

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

siuts7 kirjutas:Kuidas ma selle ahjuni pääsen? Kogu armatuur maha?
Kui klappideni vaja jõuda, siis jah armatuur maha. Eelnevalt siiski veendu, et süü ei ole 3-nupuga paneelis või trossides (otsad-kõrid ilusti kinni).
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

siuts7
Huviline

No niipalju kui minu blondiinimõistus tuvastas, juhtpaneeli taga oleks nagu kõik OK. Ainult see nupp mis peaks suunama õhuvoolu "üles-alla-vasakule-paremale" ei liigu. No mitte üks gramm kohe ei liigu...
Kõlab kuidagi sedamoodi, et pean kaevuma ikkagi sügavustesse? :?
Kurb on tõdeda, et VW on minu jaoks ikka tume maa, ilmselt võtab tiba aega, et teda samahästi tundma hakata nagu oma eelmist autot...

VeiksK
Huviline
Auto: VW Sharan, 1.9 TDI 81 kw

Lugemata postitus Postitas VeiksK »

mh, praegu saab jahedat nii, et lased akna lahti :)

raiku
Huviline
Telefon: 5214714
Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)

Lugemata postitus Postitas raiku »

dellu kirjutas:No alusta jah ikka paneeli tagusest, seal peaks olema kolm trossi (puhuri kiirused on elektriline). Vaata kõigepealt kas need kolm trossi on ilusti kinni. Järgmiseks vaata kas need ka ahju poolt on ilusti kinni ja need seal pool kõik terved ka. Minul oli ühel autol ahju poolt midagi ära murdunud ja puhus ka ainult sooja.
kurask minu g3 on siis nagu kuue sõrmega laps? :cry:
minul seal 4 trossi 1 lükkab õhu kinni kui vendika kiirus nullini keerata 1 sooja-külmale ja 2 siis õhu suunamsele.

aga teema algatajale kui nuppe liigutada kas klappide liikumist on kuulda. kas keskel on ikka kõik trossid ja KA KÕRID kinnitatud. selle keskosa lammutusel kipuvad kõri kinnitused puruks minema. mina omal kinnitasin elekrikute käest pätsatud nipukatega lõpuks.
Viimati muutis raiku, 18 Okt 2011, 13:54, muudetud 2 korda kokku.
viljandi mölamies

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Ma loen välja et : ''Ainult see nupp mis peaks suunama õhuvoolu "üles-alla-vasakule-paremale" ei liigu. No mitte üks gramm kohe ei liigu... '' - järelikult on kas nupp paneelis katki (kinni kiilunud) või selle nupu teises otsas olevad liigutatavad asjad katki (kinni kiilunud). Võib ju proovida ja võtta vastava nupu tross (-id) paneeli tagant lahti - kui nüüd nupp liigub, siis on trossi (-de) teises otsas midagi katki ja eeldab suuremat lammutamist.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

Vasta

Mine “Kere & Sisu”