G3 siduris õhk sees

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses käigukastide ja siduritega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
ValgeKotkas
Huviline
Auto: Golf 3

G3 siduris õhk sees

Lugemata postitus Postitas ValgeKotkas »

Otsisin, kuid ei leidnud ühtegi lähedast teemat.

Nimelt, mut TDI sidurisüsteemi hakkas kuskilt õhk sisse tulema - sidur hakkas hästi alt võtma, põhimõtteliselt peab pedaali pidevalt vastu seina suruma.
Õhutamisel on kuulda/näha, kuidas pidevalt vähehaaval õhumullid tulevad...ja jäävadki tulema. Natukeseks ajaks võtab siis kõrgemalt, kuid mõne sidurduskorra pärast jälle altpoolt.

Teoreetiliselt peaks õli ka välja lekkima, kui kuskilt õhku peale saaks, eksole? Küll aga pole silmaga näha ega käega katsudes tunda kuskilt märga kohta. Sõitjateruumis siduri all on sein kuiv, mootoriruumist samuti.

Kas ehk on keegi kokku puutunud sellise asjaga ja oskab jagada näpunäiteid, kuidas ma leket otsida võiks või mis viga võiks olla?

Ette tänades,
Jüri

Siksaator
Huviline
Auto: Borat
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 4 korda

Re: G3 siduris õhk sees

Lugemata postitus Postitas Siksaator »

Noo mul oli ka alguses mingi taoline probleem siduriga- ei lahutanud korralikult ning õhk ka sees. Lõpuks selgus, et käigukasti küljes oleval silindril oli tagumine mansett läbi ning esiteks üliõrnalt pihustas õli sidurikotta ning tagasi liikudes ju siis imes õhku vahele :P . Lahenduseks oli 60kroonise remontkomplekti paigaldamine- nüüd tsirka 20000km pole mingit probleemi olnud :P .
Viimati muutis Siksaator, 18 Okt 2011, 22:52, muudetud 1 kord kokku.

ValgeKotkas
Huviline
Auto: Golf 3

Re: G3 siduris õhk sees

Lugemata postitus Postitas ValgeKotkas »

Hmm, keerasin töösilindri eemale ja kõik paistis täiesti kuiv... Aga ehk peaks jah lahti võtma ja ära tegema, siis kindel, et töötab :D

E: Vahetasin asjad ära ja nagu hakkaski tööle :D Aga ma ei mäletanud, et pedaal niiiii kõrgel olnud oleks :S Nõme sõita nüüd, jalg peab aina käima :mrgreen:
Viimati muutis ValgeKotkas, 21 Okt 2011, 22:40, muudetud 1 kord kokku.

Vasta

Mine “Ülekanne”