B5 laseb vett sisse
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 56671856
- Auto: B5
B5 laseb vett sisse
Mure siis järgmine, et 99 aasta B5 ei pea vett.
Ei suuda mina välja mõleda, kust teda sisse tuleb. Kummimatid on sees ja iga kord, kui vihma sajab, on kunde matil loik. Katuseluugi äravool on puhas, klaas sai küll alles vahetatud, aga käisin kontrollimas ja sealt ei tule sisse. On veel kellelgi ideid?

Viimati muutis argo, 02 Mär 2012, 20:44, muudetud 1 kord kokku.
Re: B5 laseb vett sisse
Vaata aku alla, kus on äravoolu avad veele. Üldiselt need umbes ja tuleb salongivendi korpusest sisse. Lahendus on eemaldada kummilutid äravooluavadest ja silikoonida salongifiltri korpus korralikult kinni. Been there, done that.
-
- Huviline
Auto on kliimaga jah. Okei, siis peab seda äravoolu vaatama, aga aukualune on puhastatud juba, niipalju, kui sai...
Aga kahtlen selles kliima äravoolus, sest siis peaks kogueag sisse tulema, aga mul ainult vihmaga.
Aga kahtlen selles kliima äravoolus, sest siis peaks kogueag sisse tulema, aga mul ainult vihmaga.

Viimati muutis Taffa, 20 Okt 2011, 12:22, muudetud 1 kord kokku.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 80 korda
- Tänatud: 170 korda
Kas B5 polnud tüüpveaks mitte kapoti alt kojameeste plastiku alt salongi siseneva õhuava tihendi teema mis ära väsib - las targemad täiendavad!
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Auto: 4.2/1.8T/2.0T
- Tänanud: 10 korda
- Tänatud: 2 korda
Vaata peale vihma lävepakud üle. Võid samas ise ka juhiukse klaasile vett pritsida. Võibolla tuleb vesi läbi ukse salongi.
[ Postitus tehtud Mobile Device'i kaudu ]
[ Postitus tehtud Mobile Device'i kaudu ]

Roolide nahatamine/polsterdustööd.
-
- Huviline
GTI, sul on õige suund, vist on mulle seda ennegi mainitud. Ja H4rz, mis nende lävepakkudega on? Kunde oma on muidu peale vihma märg küll, kui seda mõtlesid.
Lahendusi jalaga segada.
http://www.passatworld.com/forums/68-b5 ... ilter.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Google otsingusse "Passat B5 water leak" ja sealt saab igast pilte ja asju näha. Kui hakkad salongivendi korpust ära võtma, siis varu omale aega. Selle kättesaamine on omaette kunst ning selle tagasisaamine veel suurem. Ise sain hakkama umbes 2-3 tunniga. Kummiluttide eemaldus ning vendi korpuse silikoonimine. Ma tegin seda muidugi pimedas ja taskulambiga ka.
http://www.passatworld.com/forums/68-b5 ... ilter.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Google otsingusse "Passat B5 water leak" ja sealt saab igast pilte ja asju näha. Kui hakkad salongivendi korpust ära võtma, siis varu omale aega. Selle kättesaamine on omaette kunst ning selle tagasisaamine veel suurem. Ise sain hakkama umbes 2-3 tunniga. Kummiluttide eemaldus ning vendi korpuse silikoonimine. Ma tegin seda muidugi pimedas ja taskulambiga ka.
-
- Huviline
- Telefon: 58117482
- Auto: VW Passat 1997a. 92kw
Mul on häda just tagumise istuja jalamatiga. Sealt alt on ikka korralikult märg. Esiistuja jalgealune on aga kuiv. Ükskord tundus et tagumise ukse lävepakule oli kogunenud mingi vesi ,aga kuidas ta sealt sisse saaks, seda ei oska öelda.
-
- Huviline
- Auto: 4.2/1.8T/2.0T
- Tänanud: 10 korda
- Tänatud: 2 korda
Lävepakkudega on selline lugu, et kui uksed on lahti lammutatud ja ukseplekk ei jää enam veetihe, siis hakkab sealt kaudu vett lävepakule immitsema ning seetõttu tulebki vesi salongi. Peaks isegi enne talve uuesti kõik 4 üle vaatama ja ära tihendama.
Roolide nahatamine/polsterdustööd.