küsin kuna ei tea sellisest tööst ega hindadest midagi

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
30-50€VeiksK kirjutas:paistab küll ok, muidu ju näiteks rooli nahataminegi maksab 80€
Ütle mõni koht kus sellise hinnaga saab rooli nahatatud?rako kirjutas:30-50€80 on küll üle makstud.
Tallinnas lasi sõber teha Passati rooli 30€ ja ise olen lasnud ka teha kunagi passati rooli 900eeki ( so 57,52048368335613 € ) .Pealik kirjutas:Ütle mõni koht kus sellise hinnaga saab rooli nahatatud?rako kirjutas:30-50€80 on küll üle makstud.
Tere.canoneos kirjutas:golf 3 kahe esimeste riide istmete ümber ehitamine nahkistmeteks, kas sellise töö hinnaks u110eur oleks palju ?
Evens kirjutas:Tere.canoneos kirjutas:golf 3 kahe esimeste riide istmete ümber ehitamine nahkistmeteks, kas sellise töö hinnaks u110eur oleks palju ?
Kuna ise tegelen selle tööga igapäevaselt ,siis sellise hinnaga ei saa sa isegi ühte nahkaMuidugi ei tea ma kas see on ühe istme tööraha või mis iganes.
Ma tõesti ei kujuta ette kuidas sellise hinnaga on üldes võimalik teha ja mis kvaliteeti see näitab.Kuna ise oleme investeerinud väga ja väga palju masinatesse millega oleks võimalik õmmelda super tulemust.Aga mine sa tea.Keegi ilmselt valmistab seda kusagi garaazis,keldris,kodus jne. aga kui ikka küsitakse firmadelt pakkumine ,siis arvan ,et alates 900.-€ ja see kõik sõltub väga palju millisest nahkadest seda kõike teha.Kuna nahad mida kasutan on kõik autonahad ja tellin need kas Saksamaalt,Inglismaalt või Scotland`st
Arvan ,et kui keegi selline hobitegija üldse teeb midagi kas ta kasutab mööblinahka või kunstnahka.
Lugedes läbi siin veel mõned kommentaarid,siis ütlen kohe ära,et rooli nahatamine 80.-€+km pole palju kuna kasutame ainult autonahkasid ja töö on korralik ja kvaliteetne.Rooli nahatamine on käsitöö ja sellest peab aru saama,et aeg maksab ja samuti kvaliteet.
Terv,
Evens
Missuguseid garaazivendasid sa siis näinud oled ja kus, ega sa ennast silmas ei pidanud juhuslikultOlli kirjutas: Ma isiklukult mõnda garaazi venda ei usalda kuna olen enda silmaga näinud mida nad suudavad, kuid eks igaühel oma soov ja arusaamine milline kvaliteet talle sobib.
Head vana-aasta lõppu kõigile!
Saatsin e-mailiOlli kirjutas:![]()
Kumbgi meist ei ole garaazi tööline, ära muretse![]()
Autonahkade ja diivaninahkade vahe on ikka suht suur. Auto nahk on toodetud erilise tehnoloogiaga ja läbib spetsiaalse immutuse. Tänu sellele ei karda nahk niiskust, temperatuuride kõikumisi ja on vastupidavam kui diivani nahad. Mõlemad vajavad pidevat hooldust muidu ei püsi ükski neist kahest kaua vastu.