uksetuli

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
pavel26
Huviline
uksetuli

Lugemata postitus Postitas pavel26 »

mul ei põle millegi pärast juhipoolses ukses tuli kui ukse lahti teed, ja ei lähe ka salongituled põlema...aga kui teha teised uksed lahti siis põlevad...milles võib probleem olla???aidake

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Re: uksetuli

Lugemata postitus Postitas GTI »

ukselüliti? oleks veidi lihtsam kui ei peaks arvama mis autoga tegu.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

oudmax
Huviline
Auto: Volkswagen Golf 1.9 66kw

Lugemata postitus Postitas oudmax »

mul sama lugu Golf IV

Kasutaja avatar
argo
Foorumi arendaja
Tänanud: 82 korda
Tänatud: 51 korda

Lugemata postitus Postitas argo »

Mul ka sama jama G4. Arvatavasti ukselüliti jamab, aga pole aega leidnud, et see lahti kiskuda. Ukse tule juhtmetelt mõõtsin testriga, et kas vool tuleb peale ja tuli ainult 9,...V. Salongi tuli ka ei põle, kummagi juhipoolsete uste avamisel.
oudmax kirjutas:mul sama lugu Golf IV
Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi? Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi
PiltPiltPilt

Kasutaja avatar
VWM
Huviline
Auto: VW Passat B7 / 2.0 TDI 103kw /
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas VWM »

mul ka all see tuli ei põlenud ja tõmbasin tule katte seest välja ja ühendasin pistiku tulele taha ja voilaa :D
VWM / Mairo / Calm down about the CEL, embrace it, it adds more color to the instrument cluster /

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Golf 4-l ei ole selles mõttes eraldi lülitit. Tal on kõik ukse lukustuse sees. Seal väike mikrolüliti, siin foorumis peaks seda korduvalt arutatud olema. Ise pole lahti kiskunud, aga võimalik et igavusest vaatan mingi päev ära, sest auto niikuinii algosadeks vaja kiskuda lähipäevil.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

vwg4
Huviline

Lugemata postitus Postitas vwg4 »

Nii..
Mul Seat Leon, mis 1:1 Golf 4.. Aegade algusest on mind vaevanud sama probleem. Ükski valgustus juhiuksele ei reageeri.
Umbes 10 min tagasi jõudsin koju garaazist, kus vahetasin juhiukses asuva luku. Terve kupatuse. Meenus, et kuuri all seisab Golfi ukse sees :mrgreen:
Ühesõnaga, tulemuseks siis niipalju, et sain laetuled ja all ukse ääres oleva tule põlema. Seda, millal ta põleb ja millal mitte, otsustab ta ise. Mõlemal lukul oli sees mikrolüliti korras, nagu tester näitas, kuid kui uks juba lahti oli, pidin põhimõtte pärast ära vahetama :lol:

Kui ust veidi koputada ja kolkida, hakkab tööle. Vahel töötab, nagu peab. Homme vahetan ära ka all ukse ääres oleva tule ja kui vaja, siis ka akendelüliti koos uste lukustamis nupuga. Kui siis ikka jamab, on selge, et viga tuleks otsida kuskilt juhtmetest..

Jõudu!

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Aga nn comfortmodule vahetus :)? Kontrollima peaks seda siiski see. Teine asi on see, et lambi vool tõmmatakse maha, kui tuleb nn ukse sulgemise käsk. Eile just jagelesin ühega, kus ukse (tule) mass ära ei kao. Oli signa jaoks vaja. Saigi võetud hoopis niiöelda kaduva plussi pealt, aga jama on see, et siis on tema arvates uks ka sõidu ajal lahti.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Vasta

Mine “Elektroonika”