Auto värvikood.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Passat B3 1991 a manuaal 1.8 66kw. universaal
Auto värvikood.
Tervitused kaen natukene sõbra eest probleemi .
Autoks siis 1994 a passat ehk siis b4 kerega sedaan.Ja leidis arvatava koodi pagasnikust või kus iganes milleks on L85P.
Probleem selles kuskil värvi töökodades ei saa seda värvi enam segada või ei ole.Seega kas see on siis valekood või lihtsalt mahakantud värv või kolmas variant [VW Bot: "Keel korda!"] mu sõber leidis mingi lambi koodi ?
Homme küsin pärnust ka washlandi juurest.
Aga googeldades ka ei leia seda värvi.
Auto on siis sinine/heledam !
Pildid autost kellegil on aimu äkki siis :http://auto.motors24.ee/vehicles/324381 ... -1993.aspx
Autoks siis 1994 a passat ehk siis b4 kerega sedaan.Ja leidis arvatava koodi pagasnikust või kus iganes milleks on L85P.
Probleem selles kuskil värvi töökodades ei saa seda värvi enam segada või ei ole.Seega kas see on siis valekood või lihtsalt mahakantud värv või kolmas variant [VW Bot: "Keel korda!"] mu sõber leidis mingi lambi koodi ?
Pildid autost kellegil on aimu äkki siis :http://auto.motors24.ee/vehicles/324381 ... -1993.aspx
Viimati muutis argo, 02 Mär 2012, 20:29, muudetud 2 korda kokku.
-
- Huviline
- Auto: ford focus c-max 06a
Re: Auto värvikood.
m2ikret kirjutas:Tervitused kaen natukene sõbra eest probleemi .
kõige lihtsam võta kütusepaagi luuk kaasa ja küsi autopoodiest seda värvi ribade kataloogi (õiged nimetust ma ei tea) ja otsi sealt toonide seast sarnane toon ja saad värvile n.n uue koodi. omal kah plaan sedasi teah kuna pole taga pagassis(universaal) mitte ühtegi seda paberit kus masina tähtsamad koodid jne kirjas.
elu on karm ja sellega peab harjuma;
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
mina siiski soovitaks enne pastaga luugi ära poleerida
saad parema tulemuse hilem 

Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
- Huviline
Aga samas kui on ju värvikood olemas kuskil peaks ju see ikkagi leiduma.Sesmõttes jube haruldane värv on küll ma ei ole rohkem ühelgil passatil sellist värvi n2inud .
-
- Huviline
See sarnase värvi valmine ei ole hea kui tahad autol detaile ära värvida ju.
Googledades ei leia ka mitte midagi
Googledades ei leia ka mitte midagi

- rako
- Huviline
- Kontakt:
miks? kõik tehakse ikka nii kui koodi eitea, siiani kõik tooni läinud. Ega värvi segajad teavad mida nad teevad. sina annad luugi küsid värvi ja vsjo 

Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
- Huviline
Aga selgusele jõuda peaks see värvikood olemas olema ka ju kuskil :DKellegil autovärvi meisterdajatel 

- rako
- Huviline
- Kontakt:
Kui sa viid värvisegajale luugi või mis iganes detaili mis on originaal värviga segavad nad sulle uue ning siis saad ka tulevasteks kordadeks koodi. ( üldiselt kirjutavad värvipurgi peale koodi )
-
- Huviline
- Telefon: 56745604
- Auto: volkswagen passat
värvi kood asub sellel autol pagassis varuratta kõrval! olen otsinud värvikataloogidest kus on tehase koodid ja seda koodi ei ole olemas mitte kusagil! värvikaardi järgi võtsin kõige sarnasema värvi ja toonivahe oli päris suur! nii et ei ole ka sellest kasu!
rako kirjutas:miks? kõik tehakse ikka nii kui koodi eitea, siiani kõik tooni läinud. Ega värvi segajad teavad mida nad teevad. sina annad luugi küsid värvi ja vsjo
Karta on, et antud Passati värvile on veel mitmeid erinevaid toone saada.
Nt minu G3 punast (täpset koodi ei mäleta) oli poes erineva 14 või 15 tooni vahel valida ning need kõik toonid erinevad mingil määral üksteisest. St, et ütled enda auto värvikoodi ning nemad pistavad sulle lipiku kätte ja saadavad oma auto värviga võrdlema.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Äkki hoopis LB5P.m2ikret kirjutas: milleks on L85P.
Mitte ükski värv ei saa kunagi otsa, sest see segatakse kohapeal erinevatest komponentidest kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Ise võtsid värvikaardijärgi koodi?karl976 kirjutas:värvi kood asub sellel autol pagassis varuratta kõrval! olen otsinud värvikataloogidest kus on tehase koodid ja seda koodi ei ole olemas mitte kusagil! värvikaardi järgi võtsin kõige sarnasema värvi ja toonivahe oli päris suur! nii et ei ole ka sellest kasu!
Aga aru ma ei mõista kuidas siis 50% eestis liikuvatest autodest on toonis

Pole veel sellist jama olnud, et ei lähe tooni. Siin tundub olevat 2 varjanti.
1. Olete kehva värvisegaja juures käinud - õige segaja teab juba kuhupoole mis toonil mida muuta
2. Olete läinud pleekinud või muud moodi kehvas seisus värvi detailiga
ja üldiselt me võimegi siin vaidlema jääda teemal minul tuli küll test värvi.
Teeks õige nii,et käid korralikus värvipoes ära ntx kütuseluugiga ja uurid natuke seda teemat sealt ja vaata mida teadjamad mehed räägivad.
-
- Huviline
jussike kirjutas:Äkki hoopis LB5P.m2ikret kirjutas: milleks on L85P.
Mitte ükski värv ei saa kunagi otsa, sest see segatakse kohapeal erinevatest komponentidest kokku.
Kuule ma vaatan jah ,et see on nagu reaalsem.
Aga uurin asja.Tänud.
Karl uuri seda LB5P värki see annab rohkem tulemusi.Sa selline silmapuravik ka.
- rako
- Huviline
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
20 sek google
20 sek google
Viimati muutis rako, 02 Nov 2011, 22:48, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
http://sites.google.com/site/stoyneff/e ... olor-codes
Siin mingid reaalsed koodid olemas jah .Siit selle jörgi n2itab ,et see LB5P on tumedam.Kui vaadates autot pildi pealt.
Siin mingid reaalsed koodid olemas jah .Siit selle jörgi n2itab ,et see LB5P on tumedam.Kui vaadates autot pildi pealt.
- rako
- Huviline
- Kontakt:
ära usu seda mida näed arvuti ekraanil. Kõik ekraanid mis on kalibreerimata näitavad toone erinevalt ja seal ei pruugi olla ka õiges toonis sample
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Pildi peal on paljud asjad ilusamad ja pikemadm2ikret kirjutas:http://sites.google.com/site/stoyneff/e ... olor-codes

Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- HawkHill
- Foorumi ja kodulehe admin
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 56 korda
LB5P oli ka 1996 olemas.
http://www.myturbodiesel.com/1000q/mult ... m#96passat" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.myturbodiesel.com/1000q/mult ... m#96passat" onclick="window.open(this.href);return false;
värvikoodi saab küsida esindusest vin koodi alusel.
sõber küsis oma audile ja sai.TASUTA.
sõber küsis oma audile ja sai.TASUTA.
Viimati muutis reiko82, 15 Nov 2011, 19:42, muudetud 1 kord kokku.
http://www.xn--autovrvid-z2a.ee/audi-ja-volkswagen" onclick="window.open(this.href);return false;