Mure salongivalgusega
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Mure salongivalgusega
autoks passat 2000 aasta ja salongis ei tööta valgustus ja veel peelgisoendused
Kas võib probleem olla comfordi plokis?
Kas võib probleem olla comfordi plokis?
Viimati muutis argo, 02 Mär 2012, 18:47, muudetud 1 kord kokku.
- HawkHill
- Foorumi ja kodulehe admin
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 56 korda
- VWM
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 / 2.0 TDI 103kw /
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: Mure salongivalgusega
Küll ikka viimaselajal paljudel salongivalgustusega probleeme, rohkem ei oska kommenteerida selle kohta.
Aga peeglitel võiksid kontrollida kas toide tuleb sinna peale või ei. Mul endal tuleb toide siis peale sinna alles kui tagaklaasi soojenduse sisse lükkan aga mul peeglitel see soojendusvärk läbi. Tuleb ka uued sebida lähiajal.
Abiks: http://forums.vwvortex.com/showthread.php?4099628" onclick="window.open(this.href);return false;
Aga peeglitel võiksid kontrollida kas toide tuleb sinna peale või ei. Mul endal tuleb toide siis peale sinna alles kui tagaklaasi soojenduse sisse lükkan aga mul peeglitel see soojendusvärk läbi. Tuleb ka uued sebida lähiajal.
Abiks: http://forums.vwvortex.com/showthread.php?4099628" onclick="window.open(this.href);return false;
VWM / Mairo / Calm down about the CEL, embrace it, it adds more color to the instrument cluster /
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
kas salongi valgustus ei tööta ka nupust sisse lülitades?
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
- HawkHill
- Foorumi ja kodulehe admin
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 56 korda
Ega seal muu ei aita kui tuleb tester kätte võtta ja uurida kuhu vool üldse jõuab alustades näiteks lambipesadest või peegliklaasist.
Viimati muutis HawkHill, 02 Nov 2011, 23:01, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: Passat´98 V6 Syncro
Endal oli sama mure,alustada tuleks kaitsemetest,siis mõõta,kas Comfort plokki jõuab toide ja,kui ei siis on mati all olevas kaabelduses viga.Nimelt on seal kaablitrassis sellised nö kokku pigistatud juhtmete hargnemiskohad,mis on musta isoleeriga kaetud,neid näeb siis,kui trassi ümbritsevat isoleeri ära võtta. Neid on kolm tükki ja,kui niiskus või vesi mati all käinud,siis need täiesti ära oksüdeerunud.
Mina jootsin juhtme jupid vahele ja isoleerisin ära.Nende hargnemiskohtade täpsem asukoht on kapoti avamse kohas,mati all,seal nö kolmik.Mul pildid ka asjast,aga hetkel ei saa arvutisse neid.
kes tahab täpsemalt teada PS.
Mina jootsin juhtme jupid vahele ja isoleerisin ära.Nende hargnemiskohtade täpsem asukoht on kapoti avamse kohas,mati all,seal nö kolmik.Mul pildid ka asjast,aga hetkel ei saa arvutisse neid.
kes tahab täpsemalt teada PS.
Saare elanik