Rooli nahatamine?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
Kas kellelgi on mõnda tuttavat, kes tegeleks roolide ja istmete nahatamisega? Praegune rool on jube juust ja oleks vaja ta üle nahatada, või noh, tegelikult oleks vaja vist kogu metallrooli ümbris (paksus) uus panna ja seejärel nahatada. Palju selline asi maksta võib ja kas keegi ehk teab soovitada?
Viimati muutis argo, 02 Mär 2012, 20:32, muudetud 1 kord kokku.
- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Re: Nahka teed
Sellistel küsimustel oleks jube hea ära märkida kus asud?councilman_jos kirjutas:Kas kellelgi on mõnda tuttavat, kes tegeleks roolide ja istmete nahatamisega? Praegune rool on jube juust ja oleks vaja ta üle nahatada, või noh, tegelikult oleks vaja vist kogu metallrooli ümbris (paksus) uus panna ja seejärel nahatada. Palju selline asi maksta võib ja kas keegi ehk teab soovitada?
Tallinnas teeb selliseid töid softman.ee, sadulsepp.ee viimane on ka siin foorumis esindatud

-
- Huviline
Tallinnas. Ma just uuringi siin vaikselt, et palju selline asi maksta võib. Sadulseppa olen uurinud küll veidi, aga pole veel mahti olnud hinnapakkumist küsida. Mõtlesin, et küsin enne foorumist 

Viimati muutis councilman_jos, 11 Nov 2011, 12:44, muudetud 1 kord kokku.
- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Selle vahepealse kohta mis sul puudu vms ei oska kosta a foorumist on käinud läbi hind 1200.- eeki praegu vist see töö 80 juurotcouncilman_jos kirjutas:Tallinnas. Ma just uuringi siin vaikselt, et palju selline asi maksta võib. Sadulseppa olen uurinud küll veidi, aga pole veel mahti olnud hinnapakkumist küsida. Mõtlesin, et küsin enne foorumist

- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Evens just võttis kuskil teemas sõna rooli nahatamise teemal, neil on see 80€ käsitöö ja kvaliteetne nahk.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
- Huviline
- Telefon: 55544324
- Auto: Passat B6 Variant 4Motion
_______________________________________________________________________________________________
Some say it's impossible for him to wear socks. And he can open a beer bottle with his testes. All we know is...
Some say it's impossible for him to wear socks. And he can open a beer bottle with his testes. All we know is...