Rooli nahatamine?

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
councilman_jos
Huviline
Rooli nahatamine?

Lugemata postitus Postitas councilman_jos »

Kas kellelgi on mõnda tuttavat, kes tegeleks roolide ja istmete nahatamisega? Praegune rool on jube juust ja oleks vaja ta üle nahatada, või noh, tegelikult oleks vaja vist kogu metallrooli ümbris (paksus) uus panna ja seejärel nahatada. Palju selline asi maksta võib ja kas keegi ehk teab soovitada?
Viimati muutis argo, 02 Mär 2012, 20:32, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
tito
Huviline
Tänatud: 220 korda

Re: Nahka teed

Lugemata postitus Postitas tito »

councilman_jos kirjutas:Kas kellelgi on mõnda tuttavat, kes tegeleks roolide ja istmete nahatamisega? Praegune rool on jube juust ja oleks vaja ta üle nahatada, või noh, tegelikult oleks vaja vist kogu metallrooli ümbris (paksus) uus panna ja seejärel nahatada. Palju selline asi maksta võib ja kas keegi ehk teab soovitada?
Sellistel küsimustel oleks jube hea ära märkida kus asud?
Tallinnas teeb selliseid töid softman.ee, sadulsepp.ee viimane on ka siin foorumis esindatud 8)

councilman_jos
Huviline

Lugemata postitus Postitas councilman_jos »

Tallinnas. Ma just uuringi siin vaikselt, et palju selline asi maksta võib. Sadulseppa olen uurinud küll veidi, aga pole veel mahti olnud hinnapakkumist küsida. Mõtlesin, et küsin enne foorumist :wink:
Viimati muutis councilman_jos, 11 Nov 2011, 12:44, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
tito
Huviline
Tänatud: 220 korda

Lugemata postitus Postitas tito »

councilman_jos kirjutas:Tallinnas. Ma just uuringi siin vaikselt, et palju selline asi maksta võib. Sadulseppa olen uurinud küll veidi, aga pole veel mahti olnud hinnapakkumist küsida. Mõtlesin, et küsin enne foorumist :wink:
Selle vahepealse kohta mis sul puudu vms ei oska kosta a foorumist on käinud läbi hind 1200.- eeki praegu vist see töö 80 juurot :starhit: Ja nii on need hinnad igal pool ,kes teenusena seda pakuvad.

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Auto: 1 Kolhv 1
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rako »

Evens just võttis kuskil teemas sõna rooli nahatamise teemal, neil on see 80€ käsitöö ja kvaliteetne nahk.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m

the_stig
Huviline
Telefon: 55544324
Auto: Passat B6 Variant 4Motion

Lugemata postitus Postitas the_stig »

_______________________________________________________________________________________________
Some say it's impossible for him to wear socks. And he can open a beer bottle with his testes. All we know is...

Vasta

Mine “Kere & Sisu”