Katz kirjutas:No täna õnnestus mul auto sealt kätte saada. Mitte kui midagi nad teind ei olnud ...ja tarka ei öelnud ka aga kuna auto oli garaazis seisnud läks ilusti käima ja sain koju sellega vähemalt nüüd nagu peakski otsima pädeva koha kus ei üritata kotti pähe tõmmata et ala naine ja teeme nüüd külma
ja igaljuhul hoiatan siis sellise koha eest nagu Lukuabi Madara tn 31!
Kui nüüd meelde tuleb, siis sai just seal käidud võtme toorikut lastud lõigata ehk siis ainuke asi mida ise ei saanud teha varuvõtit autole tehes, ja tõesti, see urgas jättis väga mageda mulje, e maili teel tehtud hinna küsimisel öeldi hinnaks 7 v 8 eur, kohapeal aga oli 10. Töömehed ja ei tea vb ka omanik...oli neid seal 3 tk, olid mingid vene jõmmid kelle suhtumine oli kuidagi suht magee et a la mis v kes ma seline olen kes nüüd sinna sisse jalutas...ei olnud mingit elementaarset viisakust ega midagi ehk siis tõesti p*erse kukkunud urgas kuhu mina enam tagasi ei pöördu ja ei soovita kah. Ja kui tegu naisterahvaga, mida ma kohe su kasutajanimest välja ei lugenud kahjuks, siis ei imesta ma kah et üritatakse kotti pähe tõmmata.
kui isegi oleks midagi säärast viga et vaja vahetada mingi kellade blokk vms siis kindlasti lajatataks hind nii kuidas neil pähe tuleb.
Nii et jah, soovitan otsida mingisugune asjalik koht kus tehtaks kõige pealt korralik diagnost ja hea oleks kui sa kohe küsiksid konkreetselt et mis veakoode näitas ja seda paberil punaselt ja puust mitte jälle jutt et see ja see vajab vahetust vms.
Ma ei tea kuidas Eestis veel lood on, aga Inglismaal on klient kuningas!