probleem armatuuri valgusega
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 56311899
- Auto: golf 3
probleem armatuuri valgusega
asi siis selline et armatuuri valgus vahe peal p6leb ja vahe peal ei p6le tegu siis golf 3 ga 92 aasta ja 55 kw ei taha niisama lammutada kui t2pset viga ei tea 2kki oskab keegi aidata
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Re: probleem armatuuri valgusega
vaata tulelüliti reostaat üle - kas selle liigutamine mõjutab kuidagi?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Telefon: 58117482
- Auto: VW Passat 1997a. 92kw
Eelmine talv oli mul sama jama. Probleem lahenes kui näppisin tuledelülitit. Lihtsalt liigutasin teda, näppisin pistikut jne. Aga kes teab, äkki talvel hakkab uuesti jamama.
Maantee peal kiirust jälgisin taskulmabiga
Maantee peal kiirust jälgisin taskulmabiga

-
- Huviline
- Auto: VW golf 3 2.0 85 kw
minul põhjustas sellise asja massi ja voolujuhtme kokku sulamine. Küll ainutl kahest kohast ning minimaalselt kuid kui koost lahti nad tõmbasin ning uue rüü peale panin,kadus ka mure.
Viimane koht, kust nad kokku sulama olid hakanud, oli pea-aegu et kaitsmekarbi kohal. Kuna ma lähenesin ülevalt poolt, oli see paras teadus, et sinnani ulatuda.
Viimane koht, kust nad kokku sulama olid hakanud, oli pea-aegu et kaitsmekarbi kohal. Kuna ma lähenesin ülevalt poolt, oli see paras teadus, et sinnani ulatuda.
-
- Huviline
- Telefon: 5103244
- Auto: VW Golf V 1,6 75kw, Ford Galaxy 1,9TDI 85kw. Hingusele läinud VW Golf III 1,8 66kw, Ford Galaxy 2,3 103 kw
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Tegelikult on sul ära kulunud seesama tuledelüliti. Mul sama probleem. Uurisin kevadel siin foorumis ka, et kas kellelgi on lüliti skeemi aga keegi midagi ei vastanud selles vallas. Lüliti vahetus aitab siin kindlasti. Omal näitab pimedal ajal kiirus GPS nii et uut lülitit ka ostma ei hakka.
http://www.ally.ee