Probleem piduriketaste/klotsidega
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B5 1997 1.8 92 kw
Probleem piduriketaste/klotsidega
Tere. Probleem siis järgmine, et aeg - ajalt pidurdades kostub eesmiste rataste juurest "vilinat", justkui klotsid oleks liigselt kulunud või kettad oleks läbi. Olen lasknud teeninduses kaks korda kõik kettad ja klotsid üle vaadata ja tulemus on sama olnud - terved, korras ja piisavalt palju (klotsi osa). Lasin ka üleüldiselt veermiku üle vaadata ja kõik korras. Kummaline ongi see, et maanteel sõites on kõik korras, aga linnas foori ees pidurdades või parklates on kuulda seda "vilinat". Auto siis Passat 1997nda aasta oma, sedaan.
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
Re: Probleem piduriketaste/klotsidega
on vilistamist on kuulda ka keskmise hinnaklassiga klotsidel.
lühiajaline abi on see et võtad klotsid alt ja lased relakaga lihvides sitase kihi maha ja saad natuke edasi.
aga kindlam variant [VW Bot: "Keel korda!"] on kvaliteetsed klotsid panna.
lühiajaline abi on see et võtad klotsid alt ja lased relakaga lihvides sitase kihi maha ja saad natuke edasi.
aga kindlam variant [VW Bot: "Keel korda!"] on kvaliteetsed klotsid panna.
viljandi mölamies
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B5 1997 1.8 92 kw
Kuna ma alles hiljuti auto ostsin, siis kahjuks ma kvaliteeti ei tea ...
- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Mul ämm kuuleb une ajal ka vilisemist, ma muretseks siis kui seda enam ei kuuleilluminaat kirjutas:Kuna ma alles hiljuti auto ostsin, siis kahjuks ma kvaliteeti ei tea ...

-
- Huviline
- Auto: (oli) Golf IV TDI 2003
- Kontakt:
Kas Ferodo DS Performance või DS2500 on kvaliteetsed klotsid? Need ka vilistavad, tavaliselt siis, kui ketas soe (linnasõidus), kiirus väike ja kergelt pidurdad. Tugevalt pidurdades ei vilista.raiku kirjutas:on vilistamist on kuulda ka keskmise hinnaklassiga klotsidel...
... aga kindlam variant [VW Bot: "Keel korda!"] on kvaliteetsed klotsid panna.
Ma ise arvan, et teemaalgataja autol konkreetne kombinatsioon lihtsalt ei sobi kokku, kui ikka väga närvidele asi käib, vahetaks klotsid lihtsalt teise tootja vastu.