1.9 passat 96kw ja lähe käima!

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Rimmo
Huviline
Auto: Vw Passat2001a.

1.9 passat 96kw ja lähe käima!

Lugemata postitus Postitas Rimmo »

Mure siis selline. Sai autole siisevalatud ilmeslt mitte kõige kvaliteetsemat kutet, ja peale valamist 5 minta parast hakkasid jamad. Armatuuris lõi põlema absi ja esp tule mootoris kauds jõud. Sai peale seda kohe mootor välja lülitatud ja natukese ajapärast uuesti käivitatud, probleeme endam nagu ei olenud. Sai sõidetud tartus-tallinnasse ja seal hakkas jama pihta soitsin parklasse jätsin auto seisma ja pärast tagasi tulles käima enam ei tahtunud minna ja pika käiamise peale lõpuks sai käima aga mootoris absaluutselt jõudu enam ei olnud kaasi andes päärded tõusid väga aeglaselt. Jätsin siis seisma ja no pärast käima enam uldse ei läinud. Täpselt selline mulje et kütet peale ei tule. Kas on võimalik et kõik pihustid korraga läksid. Või tänu mingile elektroonilisele jamale ei ava klappe? Ärge näkku lööge :D ei jaga mootoritest suurt midagi. Aga tänud ette!

Kasutaja avatar
erki1974
Huviline
Telefon: 56458883
Auto: VW Passat 2,0 4WD 130 kw R-Line 12.2013

Re: 1.9 passat 96kw ja lähe käima!

Lugemata postitus Postitas erki1974 »

Otsi isik kes sinu sõidukile juhtme külge paneb ja võibolla leiab ajust ka veakoodid üles. Samas kui sul mootor jamama hakkab siis ära seda seisma jäta ja katsu juhe külge ajada. Võimalik, et peale mootori seismajätmist ja uuesti käivitamist ei pruugi vigu paljusid vigasid avastada.

Kasutaja avatar
erki1974
Huviline

Rimmo kirjutas:Mure siis selline. Sai autole siisevalatud ilmeslt mitte kõige kvaliteetsemat kutet, ja peale valamist 5 minta parast hakkasid jamad. Armatuuris lõi põlema absi ja esp tule mootoris kauds jõud. Sai peale seda kohe mootor välja lülitatud ja natukese ajapärast uuesti käivitatud, probleeme endam nagu ei olenud. Sai sõidetud tartus-tallinnasse ja seal hakkas jama pihta soitsin parklasse jätsin auto seisma ja pärast tagasi tulles käima enam ei tahtunud minna ja pika käiamise peale lõpuks sai käima aga mootoris absaluutselt jõudu enam ei olnud kaasi andes päärded tõusid väga aeglaselt. Jätsin siis seisma ja no pärast käima enam uldse ei läinud. Täpselt selline mulje et kütet peale ei tule. Kas on võimalik et kõik pihustid korraga läksid. Või tänu mingile elektroonilisele jamale ei ava klappe? Ärge näkku lööge :D ei jaga mootoritest suurt midagi. Aga tänud ette!
Kas oled oma anomaaliatest lahti saanud või? Kui mootor jamab ikka siis tuleks sul auto mõne asjatundliku tegija juurde pikemaks ajaks katsetusele viia!

Rimmo
Huviline

Kõigepealt sai siis auto treileri peal carstopi viidud ja arvuti taha näitas mingit pihusti jama aga oledi ka seal et ega suurt midagi nemad ei leidnud ja ei taha nemad ka diisliga tegelema hakkata. Missiis ikka auto uuesti treila peale ja diislikeskusesse tartus vasara tn. Praeguse seisuga siis teada niipalju, et kas pihusti tihendid läbi või siis danempump. Et kusagilt pidi surve ära kaduma aga homme pidi targemaks saama lõpuks :)

Kasutaja avatar
VWM
Huviline
Auto: VW Passat B7 / 2.0 TDI 103kw /
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas VWM »

Maksid ka carstopis midagi ? Sinna ei tasu diislit küll viia remonti...midagi nad taha üritavad aga korda ei tee ja siis ütlevad et nemad pole diislispetsid jne ja siis soovitavad mujale minna. :D
VWM / Mairo / Calm down about the CEL, embrace it, it adds more color to the instrument cluster /

Rimmo
Huviline

Ei õnneks ei maksnud. Normaalsed mehed olid seal. Laenasid veel koormarihmasid :)

Kasutaja avatar
erki1974
Huviline

Rimmo kirjutas:Kõigepealt sai siis auto treileri peal carstopi viidud ja arvuti taha näitas mingit pihusti jama aga oledi ka seal et ega suurt midagi nemad ei leidnud ja ei taha nemad ka diisliga tegelema hakkata. Missiis ikka auto uuesti treila peale ja diislikeskusesse tartus vasara tn. Praeguse seisuga siis teada niipalju, et kas pihusti tihendid läbi või siis danempump. Et kusagilt pidi surve ära kaduma aga homme pidi targemaks saama lõpuks :)

Pihusti tihenditega võib sul jantida küll. Olen ise selle oma 1,9 PD 2002.a. 96kw mootori peal üle elanud kuid selliseid anomaaliaid ei olnud kui sul. Samas kui ikka tegijate juurde auto viid siis vast saab ikka korda. Pihustid on kinnitatud ühe külje pealt plokikaane sisse poldiga ja tikub selline jama olema , et pihusti loksub vastu kanali seina ja hõõrub kanalisse surve ja tagasivoolu tihendi koha vahele randid sisse.Need terava äärega randid on sõrmega katsudes tunda ja kui seda ära ei lihvi siis uute tihendite vahetamisel võid pihustit kanalisse asetades tihendi ära rikkuda ja see ei pea enam surveid. Olen selle omal nahal tunda saanud kuid abi sain sellise vea puhul Tartus Võru tn. Disellandis. Samuti sai seal ära mõõdetud tandempumba surve käies ja starteriga mängides( mitte käima pannes) sai ära kontrollitud kas tandempumbas ja siis ka küttekanalis langeb surve maha. Olin ise selle testimise juures ja jäin igati Disellandi tööga rahule.

Rimmo
Huviline

erki1974 kirjutas:
Rimmo kirjutas:Kõigepealt sai siis auto treileri peal carstopi viidud ja arvuti taha näitas mingit pihusti jama aga oledi ka seal et ega suurt midagi nemad ei leidnud ja ei taha nemad ka diisliga tegelema hakkata. Missiis ikka auto uuesti treila peale ja diislikeskusesse tartus vasara tn. Praeguse seisuga siis teada niipalju, et kas pihusti tihendid läbi või siis danempump. Et kusagilt pidi surve ära kaduma aga homme pidi targemaks saama lõpuks :)

Pihusti tihenditega võib sul jantida küll. Olen ise selle oma 1,9 PD 2002.a. 96kw mootori peal üle elanud kuid selliseid anomaaliaid ei olnud kui sul. Samas kui ikka tegijate juurde auto viid siis vast saab ikka korda. Pihustid on kinnitatud ühe külje pealt plokikaane sisse poldiga ja tikub selline jama olema , et pihusti loksub vastu kanali seina ja hõõrub kanalisse surve ja tagasivoolu tihendi koha vahele randid sisse.Need terava äärega randid on sõrmega katsudes tunda ja kui seda ära ei lihvi siis uute tihendite vahetamisel võid pihustit kanalisse asetades tihendi ära rikkuda ja see ei pea enam surveid. Olen selle omal nahal tunda saanud kuid abi sain sellise vea puhul Tartus Võru tn. Disellandis. Samuti sai seal ära mõõdetud tandempumba surve käies ja starteriga mängides( mitte käima pannes) sai ära kontrollitud kas tandempumbas ja siis ka küttekanalis langeb surve maha. Olin ise selle testimise juures ja jäin igati Disellandi tööga rahule.
Mul passat Vasaratänavas diislikeskuses. Aga mul just selline jama ongi et surve langeb maha. Tänaseks siis pidin kindla vastuse saama mis täpselt viga on kas siis tandempump või siis pihustitihendid. Forsis pump olemas ja hinnaks 280 euri, et loodetavasti läheb õnneks ja täna saab auto käima. Praegu sõidan passat w8 ja no küttekulu on ränk :D saaks juba enda ökofööni korda.

Rimmo
Huviline

Loll lootus oli auto korda saamise puhul. Ühesõnaga ikka ei käi. Sai ära vahetatud siis pihusti tihendite komp. ja tandempump, surve tuli aga käima ikka eilähe. Täna siis reede ja nüüd peab ootama reedeni :(: Tagatipuks lasti veel starteripendiks läbi starter käinb täiesti tühja.
Viimati muutis Rimmo, 18 Nov 2011, 16:49, muudetud 1 kord kokku.

alts20
Huviline

Lugemata postitus Postitas alts20 »

ilmselt käisid kattel diislis ja selle koha eripära ongi, et viid auto sinna ja kurdad viga, nemad vahetavad sul terve varanduse eest kama ära mida üldse vaja vahetada pole, siis saad suure arve ja auto on sama nagu ennem, tean mitut juhust selle kohaga nii

Rimmo
Huviline

alts20 kirjutas:ilmselt käisid kattel diislis ja selle koha eripära ongi, et viid auto sinna ja kurdad viga, nemad vahetavad sul terve varanduse eest kama ära mida üldse vaja vahetada pole, siis saad suure arve ja auto on sama nagu ennem, tean mitut juhust selle kohaga nii
Pmt täpselt niiongi... Vägapalju juppe juba praegu vahetatud ja auto veel ei käi :)

Kasutaja avatar
tibullus
Veteran
Auto: Passat W8 4.0 4Motion
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tibullus »

Netist leiab selle firma kohta valdavalt negatiivset tagasisidet. Äkki oleks aeg töökoda vahetada? Tähe tänaval on üks töökoda, varem oli Võruvälja tänavas. Olen seal korra käinud ja tundus normaalne.
http://www.autodiagnostika.ee/
W8

Rimmo
Huviline

tibullus kirjutas:Netist leiab selle firma kohta valdavalt negatiivset tagasisidet. Äkki oleks aeg töökoda vahetada? Tähe tänaval on üks töökoda, varem oli Võruvälja tänavas. Olen seal korra käinud ja tundus normaalne.
Jaa. Aga õnneks homme vahetangi töökoda. Viimane piisk karikasse oli selline asi siis. Helistasin siis täna sinna et saite pihustid ära kontrollitud? Vastus oli järgmine ingel [VW Bot: "Keel korda!"] see mees kes lubas pihustid ära kontrollida lauop sõits eile venemaale ja ta ei jõudnud ära neid kontrollida. Sellepeale küsisin et tartus mujal ei sa kusagil kontrollida? Vastus: ei sa et peab need siis postiga tallinna saatma aga no see läheb maru kulgukaks , et ootaks selle järgmise nädala siis ära. Peale seda tundus mulle see värk kõik lihtsalt niikahtlane. Homme siis autole järgi ja siis ühe foorumlasega sai täna räägitud ja ta pidi mulle hommseks mingid süsteemid sebima. Suured tänud talle!. Igaljuhul mis mina Diislikeskusest sain katkise starteri, jutt et tandempump läbi et vahetame selle ära kohe käib, tõin uue tandempumba see raha mahavisatud kuna selles viga ei olnud. Ja nüüd saan veel arve ka teada. Kui seal on midagi ulmet siis ma ei ole seda kindlasti nõus maksma. Aga vaga soovitan sellest firmast pika kaarega möödasõita!!!!

Kasutaja avatar
erki1974
Huviline

Rimmo kirjutas:
tibullus kirjutas:Netist leiab selle firma kohta valdavalt negatiivset tagasisidet. Äkki oleks aeg töökoda vahetada? Tähe tänaval on üks töökoda, varem oli Võruvälja tänavas. Olen seal korra käinud ja tundus normaalne.
Jaa. Aga õnneks homme vahetangi töökoda. Viimane piisk karikasse oli selline asi siis. Helistasin siis täna sinna et saite pihustid ära kontrollitud? Vastus oli järgmine ingel see mees kes lubas pihustid ära kontrollida lauop sõits eile venemaale ja ta ei jõudnud ära neid kontrollida. Sellepeale küsisin et tartus mujal ei sa kusagil kontrollida? Vastus: ei sa et peab need siis postiga tallinna saatma aga no see läheb maru kulgukaks , et ootaks selle järgmise nädala siis ära. Peale seda tundus mulle see värk kõik lihtsalt niikahtlane. Homme siis autole järgi ja siis ühe foorumlasega sai täna räägitud ja ta pidi mulle hommseks mingid süsteemid sebima. Suured tänud talle!. Igaljuhul mis mina Diislikeskusest sain katkise starteri, jutt et tandempump läbi et vahetame selle ära kohe käib, tõin uue tandempumba see raha mahavisatud kuna selles viga ei olnud. Ja nüüd saan veel arve ka teada. Kui seal on midagi ulmet siis ma ei ole seda kindlasti nõus maksma. Aga vaga soovitan sellest firmast pika kaarega möödasõita!!!!

Uskumatu, et sedasi klientidel p....t lohku tõmmatakse!!! Omast kogemusest tean rääkida, et oma probleemi puhul uurisin ikka mitme spetsi käest ja kohe ei torma oma raha igaühele viima. ingel [VW Bot: "Keel korda!"] , kuidas nendel meestel südant jagub, et kõva raha kulutamise peale annavad sulle tagasi veel ikka vigase auto.

Rimmo
Huviline

Mul oli see et ma suht hiljuti sain selle auto ise olin ülimalt rahul ja korraga hakkas selline nuss jama pihta. Tahtsin ruttu korda saada mõttlesin Et ´´diislikeskus´´ peaks ikka midagi jagama aga sellist tööd oskab sõnaotseses mõttes iga garaasi joodik. Ahjaa mis seal veel toimus anti mulle korraldus et tooksin pihusti tihendid. Läksin siis tõin saabusin diislikeskusesse ja remondimees hakkas mind sõnaotseses mõttes sõimama et ma ei toonud tihendite komplekti. ingel [VW Bot: "Keel korda!"] siis viskas küll üle, kaks erinevat asja on kas tihendite komplekt või siis pihustitihendid aga siis said ka ükshaaval minukäest. Sry ühe mehekohta seal tema tõesti suht norm aga kahjuks tema minu autoga ei tegele. Aga üks on kindel mina mingit erilist summat neile ei maksa. Auto eelmise nädala algusest seal olnud. Ei käi ikka ja mingeid juppe ainult veetud. MInu mõtteviisi järgi ongi Autotöökoda koht kus autol kõrvaldatakse konkreetne viga, mitte me vahetame kõik ükshaaval välja äkki joppab!

valter
Huviline
.

Lugemata postitus Postitas valter »

Tervist
Endal GOLF IV 74 kw TDi
Auto toodud äsja saksast ja ei läinud ka kaua mööda, kui üks hommik lihtsalt enam ei käivitunud.
Peale pikka uurimist ja erinevate asjatundjate juures käimist sai selgeks, et viga on pihustites ja kõik neli olid korraga nässus.Ühe pihusti hind 400 eurot.
Öeldi, et kõik on ülimalt kinni kleepunud ja et uued osta.
Viisin pihustid üheasjaliku mehe kätte ja ta sai need lahti ning pihustid on nüüd auto peal ja mootor käib väga hästi aga minekut ei ole. Auto on uimane ja üle 130 ei lähe. Kas viga võib olla pihusti tihedites? Loodan et sl pihustid korras. Aga kui ei siis enne uute ostmist võid lasta mõnel targemal nad üle vaadata.

Kasutaja avatar
erki1974
Huviline

Re: .

valter kirjutas:Tervist
Endal GOLF IV 74 kw TDi
Auto toodud äsja saksast ja ei läinud ka kaua mööda, kui üks hommik lihtsalt enam ei käivitunud.
Peale pikka uurimist ja erinevate asjatundjate juures käimist sai selgeks, et viga on pihustites ja kõik neli olid korraga nässus.Ühe pihusti hind 400 eurot.
Öeldi, et kõik on ülimalt kinni kleepunud ja et uued osta.
Viisin pihustid üheasjaliku mehe kätte ja ta sai need lahti ning pihustid on nüüd auto peal ja mootor käib väga hästi aga minekut ei ole. Auto on uimane ja üle 130 ei lähe. Kas viga võib olla pihusti tihedites? Loodan et sl pihustid korras. Aga kui ei siis enne uute ostmist võid lasta mõnel targemal nad üle vaadata.

Kas sa tankisid kahtlast kütust? Sinu juhtumi põhjal järeldan küll, et tankisid halva kvaliteediga kütust või siis kasutasid kütte sees mingit lisandit mis pesi lahti sadetsused või siis tõesti kleepis kinni pihusti sisemuse. Enda tuttaval oli 2002.a. 96 kw PD sama nali suvisel ajal ja selgus, et sai kahtlast kütet mis oli kanistris mille jäägid rikkusid pihustid.Lasi need pihustid lahti võtta ja upitati tööle kuid 6 kuu möödudes oli 2 pihusti töö 2,99 ja siis ostis Veoexperdist vastavalt koodile 4 kasutatud pihustit 8000 eek eest.

Rimmo
Huviline

Korras. Suuredtanud sixklaasile. Vaga korralik too heahinnaga. Soovitan!

[ Postitus tehtud iPad'i kaudu ] Pilt

walkman

Lugemata postitus Postitas walkman »

Rimmo kirjutas:Korras. Suuredtanud sixklaasile. Vaga korralik too heahinnaga. Soovitan!

[ Postitus tehtud iPad'i kaudu ] Pilt
Mis sul siis välja vahetati või korda tehti ?

Vasta

Mine “Diislid”