Lugu algas siin: http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=52&t=76246" onclick="window.open(this.href);return false;
Täna käisin siis 9-dat korda autot vaatamas. Igal eeleval korral on mulle helistades vastatud, et auto korras ja tule järgi. Alguses leppisime kokku siinse kasutajaga SeMpRoM käigukasti vahetuse. Kuna oli kiire siis tema pakkumine oli rahaliselt ok ja asi tundus sujuvalt. Viisin auto tema juurde 07.07.11 ja ta ütles, et auto saab kätte vb juba sama päev või siis äärmisel juhul reedel. Reede käes ei miskit! Ei võeta kõnesid vastu. Ootasin nädalavahetuse ära ja siis sain kätte ta, andis teada, et auto korras. Läksin rõõmsal sinna ja auto seisis töökojas, kogu töökoja põrand jahutusvedelikuga üle ujutatud(minu auto mootorist pärit). Küsisin et mis teema on, siis ütles, et ühest poldi august ajab jahutusvedelikku välja. Kuna ise asja väga ei jaga, siis uurisin mujalt ja arvatavasti on liiga pikk polt sisse keeratud. Viisin talle miskit silikoonliimi ja lubas poldi korralikult ära tihendada. Mitu päeva jälle möödas ja ütles et jälle korras. Läksin jälle kohale ja ei miskit, ikka tilgub. Siis tekkis mootori korpusesse, sinna kuhu polt kinnitub 3cm-ne mõra. Vend väidab mulle, et see mõra oli juba ennem ning nüüd lihtsalt laseb läbi. Olen autoga juba 4aastat ringi vuranud ja ei ole seda mõra näinud, ega pole miskit ka tilkunud. Siis juba kahtlesin natuke ta oskustes ning tahtsin auto ära vedada. Kuna jahutusvedelik lippas korralikult, siis ei saand. Nii möödusid 2 nädalat. Üle päeva käisin jälle seal, ta muidugi telefonis ütles, et asi korras ja tule järgi. Läksin sinna, panin auto käima ja ikka see sama jama. Täna viskas üle ja lendasin lõuna ajal sinna ning otsustasin auto ükskõik mis seisus ära vedada. Kohalejõudes jooksis muidugi pragu endiselt. Märkasin, et autol on teine aku. SeMpRoM muidugi väitis, et aku laeb sees. Käskisin tal siis ära tuua ja peale panna, selle peale tuli järgmine vabandus, et akut laetakse teises töökojas. Siis juba vihastusin ja käskisin kellelgi mu akule järgi minna. Kuna vene keelt väga ei jaga siis oli nende jutust suht raske aru saada, kui inimesed muutusid väga närviliseks seal. Mingi pealikud seal "läksid" akut tooma. Kuna aega läks siis ähvardasin politseiga ning siis lõpuks tunnistati, et mu aku on varastatud. Tegid seal nn. koosoleku ja pakkusid mulle välja, et nädalaga saan oma aku kätte. EI SOBI selline variant ja tahtsin kohe, et saaks nende jobudega seal asjad klaariks. Väitsid et nemad ei ole nõus mulle kohe uut ja sama võimast akut ostma, et nad saavad homme laost odavamalt. Siis tuli kohale "bossi" naine ja kukkus seal räuskama. Üheskoos terve töökoda otsustas et mulle antakse selle naise auto pealt pärit aku. Asi tundus lahenevat juba vaikselt. Siis tule SeMpRoM minu poole ja mainis et mingil kolmandal meistril läks kogematta sassi ja pani minu aku vale auto peale, et see siis sattuski selle naise auto peale. Kui pagasnikust asi välja võeti selgus, et see EI OLE ikkagi minu auto. Närv must viskas mulle selle naise aku peale. See eit muidugi räuskas seal mis kole, et ma olen JOBU ja mu auto on ilge peldik ja peaks ammu juba Kuusakoskis olema. Nõudsid, et kirjutaksin neile paberi, et mul ei ole pretesioone aku ega töö pärast. Aku kohta kirjutasin(kuna oli Ah poolest peaaegu sama), kuid töö koha pealt käigu nad tõesti kogu kompaniiga pe***e. Autole hääled sisse ja 10l vett kaasa. Jõudsin koju lõpuks ning nüüd võtsin asja ise ette.
Hoidke kõik ennast eemale sellisest kohast nagu ML COOL OÜ E. Vilde tee 155 http://hot.ee/mlcool/colcarest1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tekst kindlasti vigasid ja trükivigu täis, kuna olen endiselt sitaks vihane. Ahjaa, akust oleks muidu savi old, aga see oli 100ah X5-e orginaal, hea oli sellega kalal käia(elektrimootiriga)