G3 külmaga õli tuli vilgub ja vahest ka kui esimese korraga
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
G3 külmaga õli tuli vilgub ja vahest ka kui esimese korraga
Mida see tähendama peaks?
Paar päeva oli miinuseid siis süüte sisse pannes vilgub, käima läks kehvasti (vist läks kolmandal katsel), kui käima läks rohkem ei vilkunud.
Nüüd ka soojade ilmadega kui esimese korraga ei tõmmanud käima vahest teist korda süüdet sisse keerates vilgub, selle teise korraga läheb tavaliselt käima küll.
Võimalik kehv käivitus tingitud ka küünaldest, pole aega olnud kontrollida aga ega ta sellest vilgu ju?
Mul varutud ka kütusefilter, vb on aeg seda vahetada?
Käivitamisega mul ka selline teema, et kui esimese pöördega käima ei lähe - käiata pole mõtet seee ei anna mitte midagi...
vaid süüde välja -süüde sisse ja uuesti 1-2 ringi, kui läheb siis läheb kui ei uuesti...
Kas see peaks ka midagi tähendama? või on see normaalne sellele mootorile?
1.9d.
Paar päeva oli miinuseid siis süüte sisse pannes vilgub, käima läks kehvasti (vist läks kolmandal katsel), kui käima läks rohkem ei vilkunud.
Nüüd ka soojade ilmadega kui esimese korraga ei tõmmanud käima vahest teist korda süüdet sisse keerates vilgub, selle teise korraga läheb tavaliselt käima küll.
Võimalik kehv käivitus tingitud ka küünaldest, pole aega olnud kontrollida aga ega ta sellest vilgu ju?
Mul varutud ka kütusefilter, vb on aeg seda vahetada?
Käivitamisega mul ka selline teema, et kui esimese pöördega käima ei lähe - käiata pole mõtet seee ei anna mitte midagi...
vaid süüde välja -süüde sisse ja uuesti 1-2 ringi, kui läheb siis läheb kui ei uuesti...
Kas see peaks ka midagi tähendama? või on see normaalne sellele mootorile?
1.9d.
Viimati muutis elias, 01 Dets 2011, 19:54, muudetud 2 korda kokku.
Re: G3 külmaga õli tuli vilgub ja vahest ka kui esimese korr
Ei, see ei ole normaalne.
Mis õli sul seal on?
Diisel tahab erksat käivitust, kui õli paks, siis ei saa ju. Aku olukord? Ja muidugi ka kyynlad. Enda oma ka yks talv ei tahtnud käima minna, aku vaevaliselt vedas starterit. Ostsin uue aku, panin peale ja plaks käis.
Kytusefiltri võib ikka enne talve ära vahetada, on endal muretum.
Mis õli sul seal on?
Diisel tahab erksat käivitust, kui õli paks, siis ei saa ju. Aku olukord? Ja muidugi ka kyynlad. Enda oma ka yks talv ei tahtnud käima minna, aku vaevaliselt vedas starterit. Ostsin uue aku, panin peale ja plaks käis.
Kytusefiltri võib ikka enne talve ära vahetada, on endal muretum.
-
- Huviline
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Starteri võtab erksalt ringi küll, akul pole häda midagi...
samuti õli on ok, ca 3000km tagasi vahetatud, mannol diesel extra 10w 40
Ainuke et küünlad, neid kontollin vist järgmine nädalavahetus.
Lisan, kui kord käima läheb 2-3 korraga siis viskab väikse tossku ka üles, seega ei tohiks olla asi ka kütuse pumbas...peale tuleb.
samuti õli on ok, ca 3000km tagasi vahetatud, mannol diesel extra 10w 40
Ainuke et küünlad, neid kontollin vist järgmine nädalavahetus.
Lisan, kui kord käima läheb 2-3 korraga siis viskab väikse tossku ka üles, seega ei tohiks olla asi ka kütuse pumbas...peale tuleb.
-
- Huviline
- Telefon: 56111426
- Auto: Golf II
Mul alla +6 on siis ilma klapita ei suvatse üldse käima minna...Minulgi olnud momente paarkorda käiad tükk aega enne kui käima läheb...soojast peast just..Külmast peast on 1-2pööret käib.
Tänapäeval teavad inimesed kõigi asjade hinda ja ei millegi väärtust.
-
- Huviline
- Auto: Borat
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Noo kui sellise kraadi juures ei suvatse ilma klapita tööle minna, siis ma arvan et midagi on küll nihu- ise kasutan klappi tsirka alles 0 kraadi juuresheiko kirjutas:Mul alla +6 on siis ilma klapita ei suvatse üldse käima minna...Minulgi olnud momente paarkorda käiad tükk aega enne kui käima läheb...soojast peast just..Külmast peast on 1-2pööret käib.

-
- Huviline
- Telefon: 58505708
- Auto: t4 :g4
Enda golfil ma ei kasutanud kordagi klappi , sain alati küünaldega hakkama. Samas kas 1-2 pöördest käima palju pole ? ma olen aru saanud et poolest pöördest peaks asi ellu ärkama ja minul on ka pea alati nii olnud
. Siiski soovitan mõelda ka sellel mis kütet sisse paneme. Sellised jamad võivad pihta hakata ka halvast küttest ( neste ja igast nurgatagustest kohtadest ei soovita ka tankida ) . Kehv küte teeb pihustitele liiga ja sealt hakkavad ka igast jamad. Mina sinu asemel vaataks küünlad üle ning vahetaks ka kütuse filtri ära . Ette on tulnud , kus kütuse filtri peal olev kummirõngas on surnud, õhk pääseb süsteemi , seega vajub ka küte allla ja käivitusel saab kütte asemel õhku ja läheb käivitamisel rohkem starterit.

Viimati muutis Paks-J, 03 Dets 2011, 20:18, muudetud 1 kord kokku.
CarSec/Ghost audio - multimeedia lahendused, turvaseadmed, klaaside toonimine, müraisolatsioon, parkimisseadmed, kaamerad ja palju muud kasuliku ja huvitavat teie autole
-
- Huviline
- Telefon: 56111426
- Auto: Golf II
Mul ei ole tal erilist stardivoolu ka hetkel 55ha 540A käivitusvool.Nüüd esmaspäeval uurin maad ja ilma veidi.
Tänapäeval teavad inimesed kõigi asjade hinda ja ei millegi väärtust.