Mure siis selline, et auto läheb maantee kiirusel keema. Juba 15 km'ga on 2 liitrit jahutusvedelikku läinud ning paak kuival. Linnas sõitsin mitu päeva muretult - tase normis ja ka seistes ei kao kuhugi, kuid nii kui maanteele lähen hakkab jälle pihta.
Eelmine paisupaak tundus vigane seega vahetasin selle uue vastu aga probleem ikka jääb. Mootor ise kuiv ja leket pole kuskilt nagu tuvastanud.
Auto on VW Golf mk2 '91 1,6 bensiin
Ei tea kuhu kaob.
Ei suitse, mootor töötab ühtlaselt ning muid probleeme ei ole täheldanud. Linnas sõites oli kõik 5+
Õli ei ole vaadanud... Eks siis homme viskan sellele pilgu peale
Veepump ja termostaat on heal juhul 2 kuud vanad
Nii, eile sai õli ka üle vaadatud - oli normis, pigem peaks juurde natuke valama kui, et on rohkem tekkinud. Oli selline tume ja mitte väga vedel.
Kuidas ma saan kindlaks teha korgi korrasoleku? Või ongi ainult võimalus see ka siis uus osta?
Salongis pole nagu ka leket tuvastanud. Pole muidugi otseselt mattide alla vaadanud, kas äkki on põhjamatt märg aga liigset niiskust nagu autos küll ei ole. Aknad on uduvabad ja sooja puhub väga eeskujulikult.
Esiteks,ei lähe ükski asi lekkest keema,ja kui lekib salongi siis matid märjad ja suus magus maitse tosooli aurudest.Ainuke asi mida esimese hooga arvan,et just maanteel keema läheb on see et pump on kutu.Kuna maanteel pikalt madalad ühtlased pöörded,linnas kiirendad ja annad korduvalt rohkem pöördeid,ehk on pumbal vaid tõhusust kõrgematyeks pööreteks.Termostaati ei usu kuna siis keeks kohe linnas juba ja umbes radikat,teineasi vaata kas maantel suur radikas läheb soojaks.Kui ongi termostaadiga mingi ime siis peaks radikas külm olema ehk termostaat kinni.Pumpa saaks kontrollida u nii et võtad paisupaagil punni maha annab pöördeid kas paisupaagis tase muutub mingit grammigi,st kuidas vedeliku ringlusega on,toimub midagi või mitte,Siis veel variant võta termoistaat välja üldse vaata mis siis teeb kui saab asi on on termostaat kutu,sedagi saad kontrollida et viskat potti ja vesi keema jälgid kas hakkab a-la 80 u igaljuhul enne igasugust keemist avanema.
Viimati muutis ivo5, 04 Dets 2011, 14:12, muudetud 1 kord kokku.
Selge.
Rääkisin ka targema inimesega sellel teemal ning ta pakkus üheks variandiks käigukasti jahutust (mul ATM kast), et lähipäevil kontorillin ka selle õli üle, eks siis näeb kas peab hakkama termostaati keetma
Mul mõni aeg tagasi oli selliste sümptomitega töö..linnas kõik ok ja niikui maanteele siis kohe kees. Sai vahetatud ära radikas ja termostaat ja ikka sama jama.Paisupaak läks ka vahetusse ja ikka ei midagi.Lõpuks võtsin plokikaane maha ja viga oli plokikaanes ja tihendis.Vale tosooli või vee tagajärjel oli jahutuskanalite servi nii ära söönud et tihend ei pidanud ja hakkas suuremal koormusel läbi laskma.Sai uus kaas peale pandud ja kõik korras.Kas töötava mootoriga ja paisupaagi kork pealt maas tosool ääreni - ajab mulle? Kui jah siis kindel et tihendi või plokikaane viga.
www.autoravi.eu Diagnostika enamus autodele,Püsikiirushoidjate paigaldus,Hammasrihmade vahetus. Autode remont ja hooldus(Fuchs ja Mobil 1 õlid) , Karpide vahetus ja plekitööd,3D sillastend 53644681
Priidik333 kirjutas:Mul mõni aeg tagasi oli selliste sümptomitega töö..linnas kõik ok ja niikui maanteele siis kohe kees. Sai vahetatud ära radikas ja termostaat ja ikka sama jama.Paisupaak läks ka vahetusse ja ikka ei midagi.Lõpuks võtsin plokikaane maha ja viga oli plokikaanes ja tihendis.Vale tosooli või vee tagajärjel oli jahutuskanalite servi nii ära söönud et tihend ei pidanud ja hakkas suuremal koormusel läbi laskma.Sai uus kaas peale pandud ja kõik korras.Kas töötava mootoriga ja paisupaagi kork pealt maas tosool ääreni - ajab mulle? Kui jah siis kindel et tihendi või plokikaane viga.
Mul g3 oli kunagi sama jama. Kohapeal käies oli nagu kõik okei, aga nii kui maanteele sai, siis kees. Aitas, kui vahetasin plokikaanetihendi ära. Mul oli ka tunnuseks see, et kui koha peal käis, siis surve lõdvikutes ei paistnud olema nii suur, kui see oli pärast maanteesõitu.
Okei... Ma ei oska miskit kommenteerida, mulle ütles seda autolukksepp.
Veepump sai Forsist ostetud, ega seal valida mul ei lastud, lihtsalt anti...
Aga kui ongi plokikaane tihend, siis mis protseduure tuleb selle mootoriga ette võtta? Lihtsalt tihendi vahetus või on vaja veel miskit?
Sille kirjutas:Okei... Ma ei oska miskit kommenteerida, mulle ütles seda autolukksepp.
Veepump sai Forsist ostetud, ega seal valida mul ei lastud, lihtsalt anti...
Aga kui ongi plokikaane tihend, siis mis protseduure tuleb selle mootoriga ette võtta? Lihtsalt tihendi vahetus või on vaja veel miskit?
Täna puht juhuslikult mõtlesin, et kontrollin igaksjuhuks ikkagi lõdvikud ka üle. Olin enne sõitnud umbes 5-10 km linnas ning auto oli juba soe.
Radikat sain vabalt käega katsuda, see pige leige (selline õrnalt soe). Ülemine lõdvik oli korralikult soe aga sain käega ikkagi kinni võtta kuid alumine lõdvik oli pigem külm... Kas võib hakata uut viga otsima või oli mootor lihtsalt veel liiga jahe, et neid kütta?
Sille kirjutas:Täna puht juhuslikult mõtlesin, et kontrollin igaksjuhuks ikkagi lõdvikud ka üle. Olin enne sõitnud umbes 5-10 km linnas ning auto oli juba soe.
Radikat sain vabalt käega katsuda, see pige leige (selline õrnalt soe). Ülemine lõdvik oli korralikult soe aga sain käega ikkagi kinni võtta kuid alumine lõdvik oli pigem külm... Kas võib hakata uut viga otsima või oli mootor lihtsalt veel liiga jahe, et neid kütta?