Tahaksin mootoriõli vahetada sellel mootoril, aga tahaks midagi õiget. Kuna on kord selline mootor, siis tuleks vist vähe rohkem hoolitseda selle eest. Mootoriks siis 2.5 132kw 2003.a ja siis mootori tähed olid minu mäletamist mööda BDH (võis olla ka BAU), igaljuhul algas ta B tähega. Autodata näitas 2 varianti, Longlife ja tavalise intervalliga õli vahetust. Kumba tegelikult reaalselt kasutada võib või õigem oleks ja mille järgi ma sellest aru saan, mida sinna panna võin ?
Ühesõnaga sooviks suht täpset ja informatiivset vastust.
Vahur.
2.5TDI 132kw mootoriõli otsingutel
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- HawkHill
- Foorumi ja kodulehe admin
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 56 korda
Re: 2.5TDI 132kw mootoriõli otsingutel
Põhiline on, et õli vastaks Volkswageni poolt ettenähtud spetsifikatsioonile. Meie kliimas pole soovitav longlife intervalli kasutamine. Soovitatakse õli vahetada tavalise tsükli järel, mis on 15000km. Longlife oleks 30000 km. Ise kasutan õlivahetusel vahepealset varjanti. Nimelt ostan väga kvaliteetse õli, mis vastab ka longlife nõuetele (varem kasutasin Mobil 1 ESP Formula ja viimasel ajal sees Castrol Magnatec Diesel) ja kasutan vahetusintervalli 15000+5000. Siiani pole mingeid probleeme olnud ja ka nukkvõllid kestavad ning on ilma kulumisjälgedeta. Vana õli on ka välja lastes ilus.
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]

Viimati muutis HawkHill, 14 Dets 2011, 22:01, muudetud 2 korda kokku.
-
- Huviline
- Auto: (oli) Golf IV TDI 2003
- Kontakt:
Re: 2.5TDI 132kw mootoriõli otsingutel
Mina teen samamoodi - kasutan ette nähtud Longlife õli (Castrol) aga vahetan iga 15000km järel. Diiselmootorist välja lastes ei ole ükski õli ilus, isegi see, mille eile sisse panidHawkHill kirjutas:Põhiline on, et õli vastaks Volkswageni poolt ettenähtud spetsifikatsioonile. Meie kliimas pole soovitav longlife intervalli kasutamine. Soovitatakse õli vahetada tavalise tsükli järel, mis on 15000km. Longlife oleks 30000 km.
...
Vana õli on ka välja lastes ilus.