Passat B5 veermik
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 53550592
- Auto: B5(81kw), B6(77kw)
Passat B5 veermik
Tere
Kas keegi teist on vahetanud esimesi amordi tugilaagreid? Kui suur see ettevõtmine on ning kas peab ka mingite nõksudega arvestama?
Mingi õrn kobin on löökaukudes sees. Puksid, õõtsad korras.
Lisaks: Kus ingli [VW Bot: "Keel korda!"] kohast oleks universaalile võimalik pagasikatet osta? Ei tea mis need Sakslased nendega teevad, ära söövad või?
Kui palju on 81 kw diislil kollase kütuse märgutule süttides paagis kütust veel sees?
Tänades Risto
Kas keegi teist on vahetanud esimesi amordi tugilaagreid? Kui suur see ettevõtmine on ning kas peab ka mingite nõksudega arvestama?
Mingi õrn kobin on löökaukudes sees. Puksid, õõtsad korras.
Lisaks: Kus ingli [VW Bot: "Keel korda!"] kohast oleks universaalile võimalik pagasikatet osta? Ei tea mis need Sakslased nendega teevad, ära söövad või?
Kui palju on 81 kw diislil kollase kütuse märgutule süttides paagis kütust veel sees?
Tänades Risto
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Passat B5 veermik
B5 pole vahetanud tugilaagreid kuid B4 oli suht lihtne, umbes 45min oli vahetamine.
Keerad vedrud kokku tõmmitsatega, ülevalt mutter maha ja käes ta oligi.
Lammtutused on ikkagi esimene koht kust otsida pagasikatet. ning teine asi vaata siin läbi foorumi müügikuulutused, on küll masinaid mis juppideks, ehk kellegil alles.
Tule süttides peaks saama sõita umbes 60km see on ka varieeruv.
Keerad vedrud kokku tõmmitsatega, ülevalt mutter maha ja käes ta oligi.
Lammtutused on ikkagi esimene koht kust otsida pagasikatet. ning teine asi vaata siin läbi foorumi müügikuulutused, on küll masinaid mis juppideks, ehk kellegil alles.
Tule süttides peaks saama sõita umbes 60km see on ka varieeruv.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
- Huviline
- Telefon: 56671856
- Auto: B5
Tule süttimine on tõesti varieeruv. Mina saan enda omaga (85kw disla) sõita üle 100km kui tuli põlema läheb.
- rako
- Huviline
- Kontakt:
no vist peaks olema umbes 5L kütet järel ja peaks süttima, kindel pole.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
- Huviline
- Telefon: 56671856
- Auto: B5
Mina eeldaks, et 10l, sest kui kunagi sõitsin paagi nii tühjaks, et seier enam tööle pannes ei tõusnud (tükk aega sõitsin nii) siis läks ikka ainult 55l paaki.
Viimati muutis Taffa, 18 Dets 2011, 13:43, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 58117482
- Auto: VW Passat 1997a. 92kw
mul küll bensukas, aga minu autol süttib tuli siis kui on 8 liitrit sees, ehk umbes 100km sõitu.
Ja fakt on see et mina pole enda autosse kunagi üe 57 liitri korraga suutnud tankida. paak peaks 62l olema. ei ole julgenud tühjemaks sõita. sõitsin näidiku nulli aga ikka oli sees piisavalt.
Ja fakt on see et mina pole enda autosse kunagi üe 57 liitri korraga suutnud tankida. paak peaks 62l olema. ei ole julgenud tühjemaks sõita. sõitsin näidiku nulli aga ikka oli sees piisavalt.
- rako
- Huviline
- Kontakt:
aga tugilaagri abi ei anna keegi

-
- Huviline
- Telefon: 53550592
- Auto: B5(81kw), B6(77kw)
Eks peab mingi päev töö ette võtma.
Eile tankisin kurguni täis. Tuli veel ei põlenud kuid oli seal punase ligidal ning läks 54 liitrit.
Eile tankisin kurguni täis. Tuli veel ei põlenud kuid oli seal punase ligidal ning läks 54 liitrit.
kevadel sai vahetatud oma passatil(b5) mõlemad esiamordid ja vedrud amort kinnitub ülevalt kolme poldiga ja sellist tugilaagtit nagu vanematel audidel ja passatitel sellel pole.