Nimelt
Kui auto kätte sain, siis alguses ei täheldanud, et turbo jamab. Kui vähe aega oled juba sõitnud, kaob turbo jõud tagant ära ja kiirus ei tõuse absoluudselt. Suretada välja, töötab kõik nagu peab. Olen uurinud erinevaid foorumeid ja teemasid, läbitud ka diagnostika, mis ütles veakoodiks 00575. Kui hakkasin lähemalt uurima siis selgus, et seda viga võib põhjustada mitmed asjad. Näiteks õhulugeja, mingid andurid, aju jne jne.
Nii ja tahakski teada, kas on kellegil samasugune mure olnud ning kas ma võin veakoodist välja lugeda, et ongi õhulugejas viga?
Probleem 1.9 TDI turboga
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Probleem 1.9 TDI turboga
Nii, võtlen sama asjaga.
1. Kontrolli üle KÕIK turbo anduritega seotud voolikud. ( täna/homme peaks saama ka skeemid )
2. Kui on MAF või MAP siis tuleb ka vastav veakood, ei jookseks esimese asjana neid vahetama.
Ja viimase asjana kui kõik tehtud siis jah ross techi wiki järgi, et turbo peetis kuidas mina seda eriti ei usu. ( enda puhul vähemalt )
3. Loe see teema läbi: http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=74&t=52965" onclick="window.open(this.href);return false;
1. Kontrolli üle KÕIK turbo anduritega seotud voolikud. ( täna/homme peaks saama ka skeemid )
2. Kui on MAF või MAP siis tuleb ka vastav veakood, ei jookseks esimese asjana neid vahetama.
Ja viimase asjana kui kõik tehtud siis jah ross techi wiki järgi, et turbo peetis kuidas mina seda eriti ei usu. ( enda puhul vähemalt )
3. Loe see teema läbi: http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=74&t=52965" onclick="window.open(this.href);return false;
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
- Huviline
- Telefon: 55943096
- Auto: Passat alltrack 2.0 tdi 130 kw 2013
vaata kõik turbo voolikud korralikult üle
mul oli kah sama jama ja diagnost näitas õhulugeja peale selle vahetamist oli kõik sama
ja lõpuks leidsimegi õhupuhastaja alt üses voolikus oli leke.
ja kus juures pöördusin oma murega forssi ja algul vahetati rõhuklapp N75 peale seda ikka kadus ära siis vahetati õhulugeja ja ikka jamas siis hakati mingit aju juttu ajama.soovitan siis kõik vaakumvoolikud üle korralikult kontrollida või kindlusemõttes kõik ära vahetada ,need ei maksa midagi
mul oli kah sama jama ja diagnost näitas õhulugeja peale selle vahetamist oli kõik sama
ja lõpuks leidsimegi õhupuhastaja alt üses voolikus oli leke.
ja kus juures pöördusin oma murega forssi ja algul vahetati rõhuklapp N75 peale seda ikka kadus ära siis vahetati õhulugeja ja ikka jamas siis hakati mingit aju juttu ajama.soovitan siis kõik vaakumvoolikud üle korralikult kontrollida või kindlusemõttes kõik ära vahetada ,need ei maksa midagi
see ongi täpselt see, et teemat ei valda aga muudkui vahetame juppe, iga asi 100 ja 120€, paraku eesti töökodades nii on.
See üsna levinud viga vag autode puhul ja enamasti saab selle korda, ilma suurt midagi vahetamata. kes tahab see kontakteerub, avalikult ei hakka arutama seda siin, sest paraku on see mitmete inimeste leib.
See üsna levinud viga vag autode puhul ja enamasti saab selle korda, ilma suurt midagi vahetamata. kes tahab see kontakteerub, avalikult ei hakka arutama seda siin, sest paraku on see mitmete inimeste leib.
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
alts20 kirjutas:see ongi täpselt see, et teemat ei valda aga muudkui vahetame juppe, iga asi 100 ja 120€, paraku eesti töökodades nii on.

Diesel Power KEEPS ME GOING