Puhur töötab aeglaselt(teema lukku)
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Puhur töötab aeglaselt(teema lukku)
Tere, mul on selline ainuke 1 mure, millega saaksite minda aidata? Aga vabandan kui on siin sarnasust jutt foorumis, andke kohe linki. Kuna olen auto asjas algaja, küll õpin ära.
Mure on see et autos kõigil aknadel on niiskus ehk ka udu täis, kuna autoga sõitmine on mulle raskem udu täis aknal, aga puhur töötab täiesti soe ja külmaga ja aga aeglaselt. Suvel vahetasin õhufiltri ära, aga probleem ei kao ära ikka. Milles asi on veel, mida ma ei märkanud? Paluksin abi väga.
Mure on see et autos kõigil aknadel on niiskus ehk ka udu täis, kuna autoga sõitmine on mulle raskem udu täis aknal, aga puhur töötab täiesti soe ja külmaga ja aga aeglaselt. Suvel vahetasin õhufiltri ära, aga probleem ei kao ära ikka. Milles asi on veel, mida ma ei märkanud? Paluksin abi väga.
Viimati muutis biiku, 09 Jaan 2012, 22:18, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: Škoda Octavia VRS
Re: Puhur töötab aeglaselt
Esiteks mis autoga on tegu,kirjuta andmeid ka ja teiseks võid kontrollida salongiõhu filtrit ja termostaati.
Mida sa mõtled selle all et puhur töötab aeglaselt - kas seda et läheb kaua soojaks ?
Mida sa mõtled selle all et puhur töötab aeglaselt - kas seda et läheb kaua soojaks ?
Golf 3 93.a , tegelkt läheb ruttu soojaks küll aga aknadele ei läheks niiskusi ära ehk nagunii kergesti tõmbuvad aknad.
-
- Huviline
No siis vaheta ära salongiõhu filter ! Siis peaks klaasid puhtad püsima ! kui see ka ei aita siis võib autos olla niiskus sees.biiku kirjutas:Golf 3 93.a , tegelkt läheb ruttu soojaks küll aga aknadele ei läheks niiskusi ära ehk nagunii kergesti tõmbuvad aknad.
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]

-
- Huviline
Salongipuhuril on ka filter mis vahetamist vajab ! Tead kus see asub ?biiku kirjutas:eelmisel suvel vahetasin alles ju õhufilteri ära ju?
Ilmselt välisöhuklappi tross vöi köri, kiiruse nupu tagant lahti tulnud ja klapp jäänud suletud asendisse.
See suht tüüpviga G3"del.
fatedog kirjutas:Salongipuhuril on ka filter mis vahetamist vajab ! Tead kus see asub ?biiku kirjutas:eelmisel suvel vahetasin alles ju õhufilteri ära ju?
Jap, see asub kapoti all ülevapool vasaku nurgas. Aga kui teist veel on ka filter sis kindlasti ei tea ma küll. Äkki ütleksid mulle?

Jah seesama klaasipaneeli all. Seda vahetasin suvel nagu varem rääkisin juba.fatedog kirjutas:ok võib olla küll,minul on paremalpool klaasipaneeli all !

-
- Huviline
Raiq kirjutas:Ilmselt välisöhuklappi tross vöi köri, kiiruse nupu tagant lahti tulnud ja klapp jäänud suletud asendisse.
Siis vaata see ära...
Kus need täpsemalt asub?fatedog kirjutas:Raiq kirjutas:Ilmselt välisöhuklappi tross vöi köri, kiiruse nupu tagant lahti tulnud ja klapp jäänud suletud asendisse.
Siis vaata see ära...

Viimati muutis biiku, 27 Dets 2011, 15:20, muudetud 1 kord kokku.
Kuna põhjuseks oli radiaator katki. Ja nüüd on korras.
Aitäh neile kes pakkusid abi.
Teema lukku!
Aitäh neile kes pakkusid abi.
Teema lukku!