transporter 2,5 75 KW soojana käivitub raskelt ja ....

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
silvertoom
Huviline
Telefon: 55585853
Auto: transporter T4 2,5 TDi 1997a ja LT 46 2,8TD 1998a
transporter 2,5 75 KW soojana käivitub raskelt ja ....

Lugemata postitus Postitas silvertoom »

Tere.
Mureks siis Transporter 2,5 TD 1997 aasta 75 KW
Peale mootori kap remi käivitub masin soojana raskelt,külmana aga tossab.
Eile juhtus et masin soojana käivitamisel hoidis pöördeid ise 2000 juures nii alla 10 sekundi,peale selle aga töötas laitmatult
Esineb ka äkkilist väljasuremist,seda teeb ta aga suvalistel hetkedel.See mure vaevas teda aga ka enne mootori remi
Mootori kapi käigus lasin kahemassilise hooratta kinni keevitada,see balanseeriti korralikult välja ja süüte teema aeti männikul Destremis paikka.

Muret teeb aga ka masina soojaks minemine.Sõiduga selliste ilmade korral 10-15 km! Termostaat on värskelt vahetatud.
Ka on imelik et seistes töötava mootoriga temp langeb kiirelt,nagu ventikad töötaksid kogu aeg,kuid ei tööta.
Samas on see masin minu käes esimest talve ja ma ei tea kuidas tal normaalne temp. käitumine välja peaks nägema.

Muidu olen aga tulemusega väga rahul,masinal on jõudu ühtlaselt nii madalatel kui kõrgetel pööretel,minek on supper :D

Kui oskate anda mulle hüva nõu või suunata tõelise guru juurde kes aitaks muredest üle saada siis oleksin meeletult tänulik Teile kõigile

Tänud siis ette,Silver
Viimati muutis argo, 11 Sept 2012, 02:37, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
tito
Huviline
Tänatud: 220 korda

Re: transporter 2,5 75 KW soojana käivitub raskelt ja ....

Lugemata postitus Postitas tito »

silvertoom kirjutas:
Muret teeb aga ka masina soojaks minemine.Sõiduga selliste ilmade korral 10-15 km! Termostaat on värskelt vahetatud.
Ka on imelik et seistes töötava mootoriga temp langeb kiirelt,nagu ventikad töötaksid kogu aeg,kuid ei tööta.
Samas on see masin minu käes esimest talve ja ma ei tea kuidas tal normaalne temp. käitumine välja peaks nägema.

Muidu olen aga tulemusega väga rahul,masinal on jõudu ühtlaselt nii madalatel kui kõrgetel pööretel,minek on supper :D

Kui oskate anda mulle hüva nõu või suunata tõelise guru juurde kes aitaks muredest üle saada siis oleksin meeletult tänulik Teile kõigile

Tänud siis ette,Silver
No bussil on jahutusvedelikku 9 l mida on väike autost 2x rohkem. Paigal tiksudes pole selle diisel mootori koormus piisav ,et jahutusvedelikku soojendada :roll: Kõvaks abiks on sellel mootoril ja autol seisusoojendi ( minu bussil oli peal Eberspächer ) mille saab sisse lülitada ja soojendab lisaks!

aht
Huviline
Auto: VW Transporter TDI, VW Amarok
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas aht »

silvertoom kirjutas:Tere.
Eile juhtus et masin soojana käivitamisel hoidis pöördeid ise 2000 juures nii alla 10 sekundi,peale selle aga töötas laitmatult
Esineb ka äkkilist väljasuremist,seda teeb ta aga suvalistel hetkedel.See mure vaevas teda aga ka enne mootori remi

Tänud siis ette,Silver
Sul immo jamab, lase see kõrvaldada siis ei sure enam suvalisel hetkel välja

silvertoom
Huviline

aht kirjutas:
silvertoom kirjutas:Tere.

Tänud siis ette,Silver
Sul immo jamab, lase see kõrvaldada siis ei sure enam suvalisel hetkel välja

....OK,kuid miks pöörded suvaliselt tõusevad ja miks mootor soojana raskelt käivitub?

silvertoom
Huviline

tito kirjutas:
silvertoom kirjutas:

Tänud siis ette,Silver
No bussil on jahutusvedelikku 9 l mida on väike autost 2x rohkem. Paigal tiksudes pole selle diisel mootori koormus piisav ,et jahutusvedelikku soojendada :roll: Kõvaks abiks on sellel mootoril ja autol seisusoojendi ( minu bussil oli peal Eberspächer ) mille saab sisse lülitada ja soojendab lisaks!
jah minu bussil on ka lisa soendus peal kuid see kurinahk ei toimi,pole ka kuskilt sellist asjaliku meest võtta kes asja toimima paneks :cry:
Kunagi otsisin haiheks et BMW lisasoendust korralikult tööle saada....uus oleks olnud odavam panna ja hunnik närve oleks ka alles olnud 8)

jah minu bussil on ka lisa soendus peal kuid see kurinahk ei toimi,pole ka eriti selliseid vendasi võtta kes asjast asja teeksid :?

leek
Huviline

Lugemata postitus Postitas leek »

Reti tee 19 asub firma Parkli HL,usun,et saavad aidata!See siis Tallinna poolt vaadatuna.

silvertoom
Huviline

oi tänud tänud vastuse eest,võtan nendega ühendust

uno
Veteran
Telefon: 53331514
Auto: Liiga palju autosid vist
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas uno »

Võimalik, et pump on paigast ära või pumba elektroonika hakkab saba andma.
Veel variant [VW Bot: "Keel korda!"], et viienda pihusti küljest juhtmed lahti väristanud.
Isal sama mootoriga buss. Peale uue mootori paigaldamist ei suutnud samuti käima saada.
Asja uurides saime pumba kellaga paika pandud ja töötab nagu kellavärk.
2 nädalat hiljem otsustas väntvõlli otsast käbi kiil, et aitab küll. Hetkel bussil jälle mootor laiali. :)

Vasta

Mine “Diislid”