G2 1.6D starter
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
G2 1.6D starter
Starter käitub imelikult. Kahtlustaks pendiksit aga ei ole kindel.
Paar korda on viimase kuu jooksul juhtunud nii, et starter kohe mootorit taha ei võta, vilistab.
Mõned korrad proovida ja siis võtab lõpuks järgi.
Kas viga võib olla pendiksis sellisel juhul või peaks midagi muud vaatama? Massid, toide?
Paar korda on viimase kuu jooksul juhtunud nii, et starter kohe mootorit taha ei võta, vilistab.
Mõned korrad proovida ja siis võtab lõpuks järgi.
Kas viga võib olla pendiksis sellisel juhul või peaks midagi muud vaatama? Massid, toide?
Re: G2 1.6D starter
hmm, nüüd enam ei vilista ka, klõpsu teeb ainult ja kõik, mootorit ringi ei tõmba enam.
-
- Huviline
- Telefon: 58505708
- Auto: t4 :g4
kui plõks käib , siis eeldan , et pendiks toimib. Mul oli sarnane juhus, kus põletasin harjad maha. Mis seal ikka , võta lahti ja vaata . kui hari on jootest lahti siis külasta aga forssi. Uued harjad olid piisavalt soodsad , et mitte kasutatud asja vaadata 

CarSec/Ghost audio - multimeedia lahendused, turvaseadmed, klaaside toonimine, müraisolatsioon, parkimisseadmed, kaamerad ja palju muud kasuliku ja huvitavat teie autole
võtsin täna maha, harjad kulunud, kuid täitsa ok veel.
jube kärsakas tuli starteri seest.
samas kokku sulanud ei ole, käib veel ringi.
ei oskagi midagi arvata, mis seal läbi on.
relee puhul ei tohiks nagu seest kärsakat väga tunda olla.
jube kärsakas tuli starteri seest.
samas kokku sulanud ei ole, käib veel ringi.
ei oskagi midagi arvata, mis seal läbi on.
relee puhul ei tohiks nagu seest kärsakat väga tunda olla.
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Ma suutsin tühja akuga omal vist 1,9TDI starteri ka poolenisti õhtale lasta ( bocshi toode ) esimesena pidid minema harjad, mul küll veab kuid, kui mootor on külm siis ikka super vaevaliselt.
Loo moraal siis siit, et kui harjad näevad veel enamvähem ok välja ei pruugi nad oma tööd ikkagi korralikult ära teha
( kasutasin teise mehe tarkust kes mulle seda seletas ja jutu õigsuse eest pead ei anna )
Loo moraal siis siit, et kui harjad näevad veel enamvähem ok välja ei pruugi nad oma tööd ikkagi korralikult ära teha
( kasutasin teise mehe tarkust kes mulle seda seletas ja jutu õigsuse eest pead ei anna )
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
- Huviline
- Telefon: 5344 kaheksa kaks viis viis
- Auto: B5.5 1.9 TDI 96kw '03
- Tänatud: 1 kord
Ise keerasin alles ühel '86 aasta pajerol tõmberelee plaadi teist pidi. Lõikasin relakaga sealt pluss klemmi poolt lahti, keerasin teist pidi plaadi ja keevitasin kokku tagasi, nagu uus on nüüdseks masin. Vaata ka aku seisukord üle ja kas tõmberelee poldid(kuhu pihta plaat läheb) on korras ja pole ära sulanud.
Masspunktid vaata ka kindlasti üle aku-kere-mootori vahelises osas.
Masspunktid vaata ka kindlasti üle aku-kere-mootori vahelises osas.
Viimati muutis Mätu, 07 Jaan 2012, 00:04, muudetud 1 kord kokku.
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
just just, Mätu jutus on iva. Sellised kohad kipuvad minema jah olenemata margist.
Viimati muutis rako, 07 Jaan 2012, 18:26, muudetud 1 kord kokku.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m