Esitulede lakkimine UV lakiga
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Esitulede lakkimine UV lakiga
Tere Foorumlased
Olen näinud, et nüüd tulede poleerimise asemel kantakse kaitselakk peale mis annab sama tulemuse aga kestab kauem. Kas keegi oskab öelda, et millist lakki kasutab SmartService?
http://auto.smartservice.ee/?lang=est&m ... oleerimine" onclick="window.open(this.href);return false;
Tänud
Olen näinud, et nüüd tulede poleerimise asemel kantakse kaitselakk peale mis annab sama tulemuse aga kestab kauem. Kas keegi oskab öelda, et millist lakki kasutab SmartService?
http://auto.smartservice.ee/?lang=est&m ... oleerimine" onclick="window.open(this.href);return false;
Tänud
Viimati muutis saar20, 03 Jaan 2012, 17:20, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: g4 variant `05
- Tänanud: 1 kord
Re: Esitulede lakkimine UV lakiga
Usun, et see lakk pannakse ikka peale poleerimist sinna kaitseks. Mustus ju vaja välja saada enne.
Br.
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Tuleklaas ju siiski poleeritakse enne kui hakatakse peale kandma lakki. Suremad kriimud välja siis on mõte ju alles lakki panna.
Kui seda galeriid vaatasin siis ikkagi tekkis tunne, et järeltöötlusel ( ehk siis laki kinnitamine ) see uv lamp on tähtis.
Kui seda galeriid vaatasin siis ikkagi tekkis tunne, et järeltöötlusel ( ehk siis laki kinnitamine ) see uv lamp on tähtis.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
- Huviline
- Telefon: 56671856
- Auto: B5
Ma ei tea, kas ainult mulle tundub või ei jäänudki see lakk eriti sile nende tulede peal?
Taffa kirjutas:Ma ei tea, kas ainult mulle tundub või ei jäänudki see lakk eriti sile nende tulede peal?
Siin üks youtube video http://www.youtube.com/watch?v=51J6aU_Wn54. Siin kõigepealt lihvib ja siis lakiga üle. Üks teine video oli selline kus kanti 3-5 kihti peale. Tahaks teada, et kas eestis ka uv lakki müüdakse?
-
- Veteran
- Telefon: Kellel vaja see küsib!
- Auto: Vw Bora
- Tänanud: 9 korda
- Tänatud: 20 korda
+1 sama mure kus seda spets uv lakki müüa on ja palju maksab!saar20 kirjutas:Taffa kirjutas:Ma ei tea, kas ainult mulle tundub või ei jäänudki see lakk eriti sile nende tulede peal?
Siin üks youtube video http://www.youtube.com/watch?v=51J6aU_Wn54. Siin kõigepealt lihvib ja siis lakiga üle. Üks teine video oli selline kus kanti 3-5 kihti peale. Tahaks teada, et kas eestis ka uv lakki müüdakse?
-
- Huviline
- Telefon: 5174819
- Auto: 9-3 Aero, Golf I Cabrio, Audi Coupe Typ 85
Kui teil special lampi selle kuivatamiseks pole, siis unustage ära. Ilma selle lambita ei kuivagi lakk ära, lambiga aga kjuivab väga kiiresti.VwBoy kirjutas:+1 sama mure kus seda spets uv lakki müüa on ja palju maksab!saar20 kirjutas:Taffa kirjutas:Ma ei tea, kas ainult mulle tundub või ei jäänudki see lakk eriti sile nende tulede peal?
GOLF, VOLKSWAGEN GOLF
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
ood ood, seal videos just oli, et nüüd läheb päikese kätte kuivama aga hea oleks kasutada UV lampi? see oli siis lambi lause neil?
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
- Huviline
- Telefon: 5174819
- Auto: 9-3 Aero, Golf I Cabrio, Audi Coupe Typ 85
Minu jutt põhineb sellel mida mulle koolitustel räägitud, mujal Euroopas on see UV lakk väga popp teema just tema kuivamise kiiruse pärast. Viskasime veel nalja, et lakid auto ära, aga ennem kui raha taskus pole ei panegi lampi pealerako kirjutas:ood ood, seal videos just oli, et nüüd läheb päikese kätte kuivama aga hea oleks kasutada UV lampi? see oli siis lambi lause neil?

GOLF, VOLKSWAGEN GOLF
Heal juhul südasuvel päise päeva ajal, kui UV näitajad laes, siis kuivab ära. Need UV-lambid mitu korda võimsamad. Töö juures mingi aeg prooviti UV-värvi, et kuivatab sigakiirelt ära. Piisas mõni minut 2m kaugusel ahjust olemisel, et päevitus peale saada, kusjuures igasugused kaitsed ahjul ees. Ja ilma UV-ta see lakk ära ei kuivagi. Värvi ja tolmu segust sai teha mõnusa stressipalli, mis ei kuivanud ära(tavavärv kuivab õhu käes mitukorda kiiremini).