Probleem 2007a passatiga.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Probleem 2007a passatiga.
autoks on siis 2007a passat 2.0tdi 103kw.... Kui kiirendan autoga siis sureb välja ja läheb tykkaaega käivitamisega kuni uuesti käima läheb nii juba teinud 3 korda. Ja viimase korraga viskas esimest korda veateate ette oil pressure engine off owner manual vms.... kellelgi samalaadset probleemi esinenud või oskab keegi midagi kosta milles probleem võib olla olen diagnostis käinud vastuseks on kaks korda et mootoris vigu pole ja veateated puuduvad.... Õli vahetus just tehtud sai sisse pandud mobili long life.
-
- Huviline
- Telefon: 53550592
- Auto: B5(81kw), B6(77kw)
Re: Probleem 2007a passatiga.
No kui tõlkida siis : Õlisurve, mootor väljas, kasutusjuhend
Ehk teisisõnu Mingi jama õlisurvega mille pärast lülitas mootori välja ja käseb kasutusjuhendit lugeda!
Rohkem ei oska midagi mina öelda!
Ehk teisisõnu Mingi jama õlisurvega mille pärast lülitas mootori välja ja käseb kasutusjuhendit lugeda!
-
- Huviline
- Auto: BMW i4 M50
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 18 korda
- Kontakt:
Ei pea just seda tähendama. Kujuta nüüd situatsiooni: kiirendad, küte saab otsa, mootori töö lakkab, veerem veab mootorit ringi edasi, teatud hetkel saab kompuuter aru et õlirõhk on madal ja annab selle veateate. Sama veateate võib ilmselt saada ka kui mootorit pikalt käivitada kuid mootor käima ei lähe ja rõhk ka üles ei tule käiamise peale.ristokkk kirjutas:No kui tõlkida siis : Õlisurve, mootor väljas, kasutusjuhend
Kui mootor suurema käiamise peale käima ka ei lähe, siis esiteks tuleks vaadata kas kütus liigub nii nagu vaja, ehk etteandepump survet ka annab ?
▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 581 korda
Kui paagis olev etteande pump surnud, siis mingil põhjusel veateadet välja ei anna.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Niisiis.... See veateade pidi normaalne asi olema pikakäivitamise juures et õlid ei jõua ülesse. nagu ennemgi mainitud sai diagnostis käidud veateated puuduvad mootoris ja targemate inimeste arvates võib viga seisneda paagi pumbas. Täna siis läheb auto garaazi alla kus võetakse pump maha ja kontrollitakse kas asi on siis selles.
Tänan teid ja 4ratast ning jussike teie jutt vastas tõele probleemiks oligi paagipump mis oli surnud mille vahetus võttis umb10-15 min aega ja forssist sai ostetud uus pump mille hinnaks koos vahetusega kujunes 187euri... probleem lahendatud suht hetkega aga rahast hakkas tiba kahju
Ei tea millest see nyyd tuleneb aga autogi liigub kuidagi kergemalt edasi. 

minul juba ammu paagi etteande pump surnud ja sõidan juba 1aasta ja ei sure ära ainult gero ei tööta tänu sellele 2,0dti 103kw pigem oli sul asi selles et paagi vähe kätet ja seega kiirendades tõmbab õhu sisse olen seda kogend selle vastu aitab siiani 5
liirtit alati baagi

Viimati muutis ints1991, 10 Jaan 2012, 17:32, muudetud 1 kord kokku.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 581 korda
Gero ja paagi etteande pump ei ole kohe kuidagi omavahel seotud.ints1991 kirjutas:minul juba ammu paagi etteande pump surnud ja sõidan juba 1aasta ja ei sure ära ainult gero ei tööta tänu sellele 2,0dti 103kw pigem oli sul asi selles et paagi vähe kätet ja seega kiirendades tõmbab õhu sisse olen seda kogend selle vastu aitab siiani 5liirtit alati baagi
Kui paagi pump otsad annab sureb ikka maha küll, olgu või täis paak.
Sul vast ikka gero enda kütusepump otsas.
Või arvasid, et see tilguti, mis paagi kõrval asub, suudab mootori ära toita.

Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
No ma ei tea kuidas sinuga on aga siiani kui mul see auto on pole mul kordagi isegi kytte tuli põlema läinud kuna hoian alati yle veerandi paagist kytet sees enamus ajast on paak ikka pool täis... kui tester mu kyttepumbale taha pandi siis kohene vastus oi et pump surnud ja siit see probleem tekibkijussike kirjutas:Gero ja paagi etteande pump ei ole kohe kuidagi omavahel seotud.ints1991 kirjutas:minul juba ammu paagi etteande pump surnud ja sõidan juba 1aasta ja ei sure ära ainult gero ei tööta tänu sellele 2,0dti 103kw pigem oli sul asi selles et paagi vähe kätet ja seega kiirendades tõmbab õhu sisse olen seda kogend selle vastu aitab siiani 5liirtit alati baagi
Kui paagi pump otsad annab sureb ikka maha küll, olgu või täis paak.
Sul vast ikka gero enda kütusepump otsas.
Või arvasid, et see tilguti, mis paagi kõrval asub, suudab mootori ära toita.
ja kui ei taha kohe tee peale jääda soovotati koguaeg yle poole paagi kytet sees hoida selle katkise pumbaga...
esiteks ma ei tea arvake mida tahate aga minul se pump ei tööta ja sõidab ilusti naguviiskopikat (räägin pumbast mis asjub paagis sees) ja teiseks mootoril on endal ka vist kõrgsurvepump mis imeb ka küttet ülesse
Viimati muutis ints1991, 21 Jaan 2012, 15:20, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: Passat B6, 2007. 2.0TDI 125kw sportline
sry, et jätkan seda teemat, aga mul ka 2007 passatiga sama jama. eile käis õlivahetuses ja vahetati kütusefilter. täna nüüd käima pannes ja sõites viskas sama kirja ette. õlitase nagu ok.. sõites nagu kiirendades jõudu ka vähem. kas võib üldse praegu sõita sellise veateatega?
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Kui see kiri ära ei kao siis kindlasti ära sõida. Kui tõesti õli survet pole läheb remont palju kallimaks kui nii sõidad (odavam vist sellisel juhul juba teine mootor osta kui mootor kokku jookseb). Esialgu tuleb kontrollida mehaanilise kellaga õlisuve üle, kui see normis siis otsida viga anduritest või juhtmetest.chandler kirjutas:sry, et jätkan seda teemat, aga mul ka 2007 passatiga sama jama. eile käis õlivahetuses ja vahetati kütusefilter. täna nüüd käima pannes ja sõites viskas sama kirja ette. õlitase nagu ok.. sõites nagu kiirendades jõudu ka vähem. kas võib üldse praegu sõita sellise veateatega?
Viimati muutis J.Aru, 24 Dets 2014, 16:00, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: Passat B6, 2007. 2.0TDI 125kw sportline
Mootor teeb nagu mmingit klõkklõk häält ja või muskit sellist vahepeal.. ega eijulge ja sõita.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Kas sel isendil õlipumba kuuskandi probleem ei või olla (vabandan aga diislid pole tugevaim külg)?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Kle,see pole normaalne, et kui kütte tuli põlema hakkab st tanklani diisli puhul on maa ja ilm veel sõita, ei saa mootor kütet kätte. Mine oma oma autoga remonti, mitte ära soovita inimestel paaki kogu aeg täis hoida ning ringi kärutada lepingu lõpetanud paagisisese pumbaga. Ah jah, nende diislite puhul peaks tule mõlema hakates reserv olema ikka rohkem kui 5L. Seega, Cut the BS ja mine lase oma masin üle vaadata! Õhku võtab vahele sul siis, olenemata paagis olevast kütte kogusest, kui su masina küttesüsteemi vaevavad muud jamad!ints1991 kirjutas:esiteks ma ei tea arvake mida tahate aga minul se pump ei tööta ja sõidab ilusti naguviiskopikat (räägin pumbast mis asjub paagis sees) ja teiseks mootoril on endal ka vist kõrgsurvepump mis imeb ka küttet ülesse
Teiseks, sinu 2.0TDI mootoril pole kõrgsurve pumpa, mis toimiks ka kütte üles tõmbamisega, küll mitte kuskil, ka mitte kõige parema tahtmise puhul! Tegu pole vanakoolikaga, millel tõesti selline asi olemas. Kui ikka sellest mootorist mida ei jaga, siis mine ja pöördu spetside poole ja spetside alla TDI mootorite koha pealt kohaliku made in kuuri taga tegijaid nimetada oleks ülimalt totter!
Viimati muutis copilot, 24 Dets 2014, 22:46, muudetud 3 korda kokku.
Diesel Power KEEPS ME GOING
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
Tandem on... aga sõita ringi katkise paagipumbaga ja mitte midagi sellessuhtes teha... . Äkki peaks ühistranspordi peale mõtlema selleljuhul.
Lisaks pole passat odavamate autode hulgast, remondirahaga oleks pidanud arvestama autot ostes... .
Lisaks pole passat odavamate autode hulgast, remondirahaga oleks pidanud arvestama autot ostes... .
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Tandem ilmselt pole päris sellise tootlusega kütet üles imedes nagu seda vanakoolikal kõrgsurvepumpgolfi_vend kirjutas:Tandem on... aga sõita ringi katkise paagipumbaga ja mitte midagi sellessuhtes teha... . Äkki peaks ühistranspordi peale mõtlema selleljuhul.

Diesel Power KEEPS ME GOING
-
- Huviline
- Auto: Mercedes E350CDI 4Matic
- Tänanud: 1 kord
Oleneb vist mootorist. Mul on lisaks paagi pumbale veel kapotiall elektriline pump, mis lööb kütuse kõrgsurve pumbale ette, see näeb välja nagu bensiini pritsetel kasutatakse, võimalik, et selline saab hakkama ka kütte imemisega kuniks õhk vahel pole.
M.O.T.T