Käigulülitus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Käigulülitus
Tervist.
Mul on probleemiks vw golf 4 1,4 käigulülitus. Vahest lähvad käigud normaalselt sisse. Vahest raiu kui inglit, et fooritagant ära saada. Olen vahetanud käigulülitus hoovastikus lülitushoova, mis vahetult enne käigukasti on. Kas selline lülitusprobleem on tingitud kulunud sidurist (sidur hakkab võtma, kui pedaal on normaalsest asendist kõrgemal) või on asi milleskis muus. Ei ole just vw spetsialist, ehk on miskeid vw iseäralikke probleeme?
Mul on probleemiks vw golf 4 1,4 käigulülitus. Vahest lähvad käigud normaalselt sisse. Vahest raiu kui inglit, et fooritagant ära saada. Olen vahetanud käigulülitus hoovastikus lülitushoova, mis vahetult enne käigukasti on. Kas selline lülitusprobleem on tingitud kulunud sidurist (sidur hakkab võtma, kui pedaal on normaalsest asendist kõrgemal) või on asi milleskis muus. Ei ole just vw spetsialist, ehk on miskeid vw iseäralikke probleeme?
Viimati muutis Tkaba, 12 Jaan 2012, 09:31, muudetud 1 kord kokku.
Re: Käigulülitus
lisaks: käigukasti õli on vahetatud, ja vana õli oli küll tumedam aga ilma sädeleva metallita, mis viitaks ikka sidurile?
-
- Huviline
- Telefon: 53067590
- Auto: Vento TD
Endal sama mure, vahel läheb raginaga. Minul arvatavasti põhjuseks vigane sünkronisaator.
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf III 1,6 55kW 1993, Golf 6 90kW TSI 2012
Mina vahetasin enda Golf 3 ära kk-õli ning peale õlivahetust hakkas teise käigu sisse panek eriti külmalt, ragisema, või kui ragisem aei hakka siis läheb käik sisse nii: esimene nõks-väljalülitus esimeselt käigult, siis tõmmates kangi alla tuleb nagu mingi takistus ette, ja siis peab sellest tugevalt üle tõmbama, et teise käigu sisselülituse teeks. enne õlivahetust seda probla polnud, tasemed jäid ka kõik normipiiresse, ja vanal õlil metallitükke ega puru sees polnud.
[color=blue]GOLF- Great, Outstanding, Lovely, Finest[/color]
Sama teema (G4), pole jõudnud veel süveneda aga enda omal pakun detail nr.26 plast puksid sees väsinud ja lõtkud sees. Pukse eraldi saada pole, ainult kogu detail.
http://catalog.rsmart.ru/ArticlesShow.a ... Ga=3527993
http://catalog.rsmart.ru/ArticlesShow.a ... Ga=3527993
Viimati muutis pokkar, 16 Jaan 2012, 13:02, muudetud 1 kord kokku.