Automaatkast tõrgub
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Automaatkast tõrgub
Tere. Autoks vw tehnikaga 2,8 4x4 ford galaxy automaatkastiga. Mure järgmine,et kui linnas D asendis sõitta siis tõusudel ja kiirustel 40-50 gaasi andes tuleb vibra. Kui gaasi vähe järgi anda ja uuesti vajutada on kõik ok ja järjest tihedamalt hakkab nii tegema. Täna sai proovitud nii, et valits 3 käigu peale linnas ja kõik ok, töötab nii nagu peab. On keegi kokku puutunud sellise jamaga ja kas on äkki mingi diagnoos selle juttu peale panna?
Veel küsin kuhu soovitate selise murega pöörduda?
Ette tänades, Risto.
Veel küsin kuhu soovitate selise murega pöörduda?
Ette tänades, Risto.
Viimati muutis kevva, 02 Mär 2012, 23:42, muudetud 2 korda kokku.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B8.5 Executive
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 39 korda
Re: Automaatkast tõrgub
Mul oli kunagi Golfil (MK4, 4-käiguline automaat) sama sümptom-vibratsioon alates kolmandast käigust kui vähekenegi kiirendada. Lisaks ka pöörete kõikumine alates kolmandast käigust ühtlasel kiirusel sõites. Selle vibratsiooni tekitasid kasti remontija sõnul ketaste kulunud lamellkatted mis olid ära kärssand ja ei pidand enam väänet kinni. See jutt ei pretendeeri muidugi täiele tõele, sest ega mina ka teadnud mis seal kasti sees täpsemalt surnud oli ja vahetusse läksid kõik kuluosad. Võis olla vabalt ka rikkis turbiini sümptom kuna turbiin oli nagunii läbi. Ehk siis tõenäoliselt ootab sind kasti kap-remont. Muud seal eriti olla ei saa. Varu ligi umbes 1000 eurot. Külasta Taketit Kadaka teel (täpsem aadress Tuuliku tee, aga see asubki Kadaka tee ääres).
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Firma nimi on Taket Servis siiski. Taket on ka üks teine varuosade müügi firma ju, mis ka sisuliselt Kadaka tee ääres on, aadress vist isegi oli Kadaka teel (samas nüüdseks vist firma nimi JapanParts).
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Tänud. Kuna sellist raha pole, proovin sellise veaga auto müüa. Mõte oli veel proovida autohoolduse kasti pesu ja õli vahetus 320euri või on see mahavisatud raha? Kusjuures ei tea auto ajalugu ja kas kasti on hooldatud või mitte.
-
- Huviline
Ei tasu sellesse õlivahetusse panustama hakata jah , suure tõenäosusega siiski see kast kunagi hooldust näinud ei ole. Kui mina 2008 kasti remondi ette võtsin siis ilutses kasti filtril aastaarv 2000, ehk siis Euroopas ei ole tavaks neis kastides õli vahetada kuna tehas ütleb, et see on ju eluaegne. Ja hetkel ongi vist see hetk kus sinu kasti eluaeg on otsakorral. Hetkel on sul kastis juba selline kulumisaste kuluosadel, et ei aita miski muu kui nende detailide väljavahetamine.
Tuuliku teel rohkem Taketeid ei ole, seega seal mingi Japanpartsiga seda segamini ajada ei anna. Aga üldiselt on need seal suht nimetud ja anonüümsed vennad üldse.
Tuuliku teel rohkem Taketeid ei ole, seega seal mingi Japanpartsiga seda segamini ajada ei anna. Aga üldiselt on need seal suht nimetud ja anonüümsed vennad üldse.
-
- Moderaator
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Seda Tuuliku asja küll jah, aga kui inimene loeb poole silmaga et Kadaka ja Taket, siis mul esimese hooga lööks ka ette autoturu juures olev Taket (Tuuliku tänav ei ütle suure tõenäosusega suurt midagi). Mul käis seal BMW käigukast, kuhu UMi vastuvõtja mul soovitas minna, sest nemad ise võtavad ka ka kasti ainult alt ja viivad sinna. Ta küll ei tohtinud öelda mis firma ja kus, aga andis mõned vihjed, mis aitavad leida. Ma sain õnneks 2 tööd ühendada. Taket Servis keeras kasti alt ja auto läks seniks treila peal värvimisse.
Nüüd siis midagi ebaloogilist minujaoks. Eile sai vahetatud õhufilter, vana jube määrdunud. Elukaaslane käis täna sõidus, tuleb tagasi ja küsib, et mis tegin? Auto sõidab nigu muiste! Käisin ostsin veel õhulugeja puhastusainet-pesin lugeja puhtaks. Parem on ,aga ikka pole hea. Võtsin õhulugeja pistiku lahti ja proovisin sõitta, mingit vahet pole kas on ühendatud või mitte.
Viimati muutis külaline, 14 Jaan 2012, 15:33, muudetud 4 korda kokku.
-
- Huviline
Aga kas see vibratsioon jäi alles? Nii veider kui see ka ei ole, siis mul läks peale õhulugeja vahetust kasti töö paremaks. Kast kasutab ka igasugu mootori ajust saadavaid parameetreid oma töö reguleerimiseks ja ju siis seetõttu toimis paremini mingi aja. Aga varsti hakkas jälle nöökima. Ma kardan, et sellest vibrast sa siiski lahti ei saa kuna sel puhul on tegemist mehaanilise kulumisega.
Peale õhulugeja pistiku näppimist tõmbleb rohkemgi, tundub vähemalt nii! Mainimatta on jäänud veel see, et sooja mootoriga 1-2 vahetus järsk(tugeva nõksuga) ja kütuse seier kukkub masendava hooga. 5,9 grand cherot ei pidand ka nii tihti tankima kui seda autot, igaljuhul üritan kuhugi diagnostikasse viia.
Täna sai juhe külge pandud. Näitas 8 viga, homme pannakse uuesti siis pidi reaalsed vead ära nägema. Luges kohe sellised asjad: õhulugeja, lambda, söefilter-? Leidsin veel täna veel ühe jama- piduripedaali alt susiseb ja vilistab rõõmsalt, kui pöörded maha lased siis eriti, lõhnaks nagu peasüüdlase järgi. Nüüd siis küsimused: Kas selline leke võib tekitada sellised anomaaliad ja veateated? Kas sharani võimendi sobib galaxyle ja kui keeruline on seda vahetada.
Ette tänades.
Ette tänades.
Viimati muutis külaline, 19 Jaan 2012, 23:38, muudetud 2 korda kokku.
-
- Huviline
Käigukasti jamad arvatavasti siiski pidurivõimendiga seotud ei ole. Need toimetavad teineteisest ikka täitsa eraldi.
Oma südame rahustuseks võid ju õhulugeja ära vahetada, aga mina kardan, et seal leevendust ei tule kuna kast tahab ikkagi remonti saada.
Oma südame rahustuseks võid ju õhulugeja ära vahetada, aga mina kardan, et seal leevendust ei tule kuna kast tahab ikkagi remonti saada.
Kas tasub osta b-varuosa õhulugeja? Alvadi.ee on õhulugeja 81 euri või peab olema sama tootja mis peal on?
-
- Huviline
Kindlasti ei tasu, mõni on juba riiulilt võttes peetis. Ikka tunnustatud tootja õhulugeja. Muidu läheb nende vufflitega katsetamine lõppkokkuvõttes kallimaks.
-
- Huviline
- Telefon: 56627796
- Auto: Golf IV
Mis see normaalne maksta võib?tobimarg kirjutas:Kindlasti ei tasu, mõni on juba riiulilt võttes peetis. Ikka tunnustatud tootja õhulugeja. Muidu läheb nende vufflitega katsetamine lõppkokkuvõttes kallimaks.
Paar aastat tagasi öeldi mulle 5k ja see tundus liiga palju. Lasin lihtsalt puhastada ja putitada seda, mingi aeg töötas normaalselt, siis hakkas jälle kliimaga kohapeal seistes pöördeid liiga madalaks laskma. Kusjuures kliimaga sõites pole käiguvahetus nõkse üldse tunda.
- HawkHill
- Foorumi ja kodulehe admin
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 56 korda
Tõenäoliselt alla 100 euri peaks ikka kätte saama.
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]

- HawkHill
- Foorumi ja kodulehe admin
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 56 korda
Forssis peaks õhulugejaid piisav valik olema.
Kuigi ma ei saa enam aru kelle või mis autost siin jutt käib?
Spetsiaalselt Fordi juppe Forssis muidugi pole...
Kuigi ma ei saa enam aru kelle või mis autost siin jutt käib?
Spetsiaalselt Fordi juppe Forssis muidugi pole...
Fordi poolt on minu autol ainult rool ja märgid, mulle vähemalt tundub nii. Aga jah õhulugeja sai täna forsist ostetud-tänud viite eest. Kas peale õhulugeja vahetust on vaja nullida kah midagi? Küsin veel- kas küünlaid saab ise vahetada või on vaja spets võtit? Avastasin täna õhtul, et kuskilt 3-4 piibu juurest rõõmsalt sädeleb. Tahaks ära vahetada küünlad-juhtmed.
Soovib äkki keegi soodsat teenust pakkuda, et vahetaks küünlad-juhtmed ja thermostaatklapi. Omal puudub linnas ruumi ja võtmete võimalus.
Soovib äkki keegi soodsat teenust pakkuda, et vahetaks küünlad-juhtmed ja thermostaatklapi. Omal puudub linnas ruumi ja võtmete võimalus.
-
- Moderaator
2.8 kohta ei tea, 2.9-l on küll suht sügaval. Juhtmete mahavõtmiseks on ka kapotti üleval huidva varre küljes spets jublakas (corradol vähemalt). Sellel vähemalt 16 võti. Minul olemas pika varre otsas küünlavõti (nii meetrine) ja sellega saab ilusti kätte. 16 küünlapadrun ja pikk vars ajaks vast ka asja narre korral ära. Küünlapadrunil siis on kas kumm või magnet osas, et küünal jääks sisse ja on pikk.
Muidu võiks ju aidata ka ära vahetada, aga praeguste külmadega küll ei viitsi tegelda. Garaazis ka praegu seisus, et ei saa väga lihtsalt vabaks.
Muidu võiks ju aidata ka ära vahetada, aga praeguste külmadega küll ei viitsi tegelda. Garaazis ka praegu seisus, et ei saa väga lihtsalt vabaks.
Viimati muutis dellu, 01 Veebr 2012, 22:10, muudetud 1 kord kokku.
Küünlad,juhtmed ja klapp lähevad järgmine nädal vahetusse. Auto jätkab lagunemist- nüüd suurte külmadega peale käevitamist hakkas kohapeal puterdama ja täna ei tahtnud enam käima minna. Läks ainult kui gaasipedaali põhjas hoidsid ja tühikäigul ei tahtnud käia, lõpuks jäi tööle mingi 5-600 pöörde juurde ja nüüd on veel nii, et kui kiirendad jäävad pöörded 2200 juurde kõikuma(2200-vaikus, 2200-vaikus...), mis siis nüüd? On kellelgi sarnast jama olnud? Saaks kohe järgmine nädal varuosade listi täiendada.