b3 passati keskluku jama
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
b3 passati keskluku jama
mure selline, et lambist enam kesklikk ei tööta. Kui keeran võtmega juhiukse kinni siis taga see pump naq uriseb/piriseb, aga teisi uksi likku ei löö. Kusjuures pump jääbgi pirisema, pean võtmega natuke ukselukus surkima siis jääb vait. Proovisin pumpa tulevast voolikust ja suutsin vabalt suuga uksed lukku ja lukust lahti imeda/puhuda. Proovisin ka teisi pumpasid, Üks ainult klõpsus ja teine tegi sama, et ainult urises/pinises aga kinni ei pannud.
sina ihaldad minu autot, mina sinu naist
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: b3 passati keskluku jama
Arvatavasti kuskil leke. Kui pumbal näppu peal hoiad (nii et voolik lahti), kas siis jääb kohe vait uksest keerates?
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
leket ei ole, pump ei ime, proovisin 2 pumpa veel, nendega oli sama asi. Kui suuga voolikust imesin siis tõmbas uksed lukku ja lahti kl.
Peaks siis veel igaks juhuks paari pumpa proovima?
Peaks siis veel igaks juhuks paari pumpa proovima?
sina ihaldad minu autot, mina sinu naist
proovi kõrvalistuja uksest lukustada, mis siis teeb? sul ehk lukus olev lüliti vigane. istu autosse ja vajuta juhiukse lukustusnupp alla, mis teeb?