Remote juhtmele relee?

Kõik auto audio, video/multimeediaga seoses.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
vaherna
Huviline

Remote juhtmele relee?

Lugemata postitus Postitas vaherna »

Küsimus targematele, kas remote juhtmele saab relee vahele panna? Mõtlen seda, et kui võimas peab olema vool et relee lülituks? Mängijale endale ehk kurja ei tee?
Pluss on massis, kõik on sassis !

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Re: Remote juhtmele relee?

Lugemata postitus Postitas dellu »

ma ei saa nüüd hästi aru. Küsimus oli ju, et kas remotele saab relee vahele panna. Seega sa tahad mingi releeda lülitada/katkestada seda. Mis see makile tegema peaks? Teda ju ei huvita kas vool jookseb läbi või ei.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Deemu
Huviline
Auto: Audi A4 TDI
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Deemu »

Murelaps vist mõtleb, et kas maki enda remote vool suudab olla releele impulsivooluks

vaherna
Huviline

Lugemata postitus Postitas vaherna »

Deemu kirjutas:Murelaps vist mõtleb, et kas maki enda remote vool suudab olla releele impulsivooluks
no midagi sellist jah, ma sellepärast küsin, et ühel mängijal mul põles remote jada läbi...
Pluss on massis, kõik on sassis !

Tanel
Veteran
Telefon: 56902793
Auto: '88 JETTA
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tanel »

Releesid on erinevaid ju.. vast midagi ikka leiab? Või kui seal voolud väga väikesed, siis peaks saama transistorit ka kasutada ja sellega omakorda releed juhtida.
Viimati muutis Tanel, 27 Jaan 2012, 18:22, muudetud 1 kord kokku.
"kunagi arvasin et Rako normulks vend a nüüd tuleb välja et selline lamelli enn et ohohohohhhoooo." -tito

KertV
Huviline
Telefon: 56257962
Auto: vw jetta 84.a BMW 524td 89.a

Lugemata postitus Postitas KertV »

Relee mähise jaoks vaja minev voolutugevus jääb mA piiridesse, ning mähise võimsus 1-3W, muidugi selle all mõtlen tavalisi 20 -30A -seid releesi.
Tavaliselt on maki juhtmetel ka kirjas, mitu A on lubatud maksimaalseks väljundiks ( Sony Explode .... oli 0,6 A ).

:)

Vasta

Mine “Audio ja video”