Vw Golf 2 vesi tuleb salongi sisse
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Vw Golf 2 vesi tuleb salongi sisse
Probleem siis selles et vihmaste ilmadega tekib kõrvalistuja poole suur loik, matid käik läbimärjad ja tagaistuja juures ka.
Juhipool niihullu probleemi pole.
Kuskohast vesi salongi võib tulla? Puhurikaudu?
Tegemist on golf2-ga kahe ukselisega
Juhipool niihullu probleemi pole.
Kuskohast vesi salongi võib tulla? Puhurikaudu?
Tegemist on golf2-ga kahe ukselisega
Viimati muutis argo, 02 Mär 2012, 18:28, muudetud 3 korda kokku.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Re: vesi tuleb salongi sisse
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php? ... 6&p=569425" onclick="window.open(this.href);return false;
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
vaatsin need aknatihendid ule ja sealt vesi sisse ei saa, kuskil mujal peab probleem olema, on kellegil veel mötteid?
Äkki tuleb salongi öhuvötu avast?
[ Postitus tehtud Mobile Device'i kaudu ]
Äkki tuleb salongi öhuvötu avast?
[ Postitus tehtud Mobile Device'i kaudu ]

- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Põhi st kere korras? ma alustaks sellest.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
- Huviline
- Telefon: 56671856
- Auto: B5
Ma sekundeerin Deemu arvamust, et kui katuseluugiga isend, siis katuseluugi äravoolud umbes. Enda Passatil oli selle pärast koguaeg kundepoolse mati peal loik, kui vihma oli sadanud.
-
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Minu g3 oli ka see jama, et umbes. Lisaks tuli puhastamise protsessi käigus piilarite sees olevad äravooluvoolikud lahti ning see nende tagasisaamine oli suur peavalu.Taffa kirjutas:Ma sekundeerin Deemu arvamust, et kui katuseluugiga isend, siis katuseluugi äravoolud umbes. Enda Passatil oli selle pärast koguaeg kundepoolse mati peal loik, kui vihma oli sadanud.
-
- Huviline
- Auto: Vw Golf 2 GL 1990a 1.9 47kw
sul võib olla ka kapoti alune teema see ,
võta maha plastik mis kapoti all , ehk siis seal kus kojamehe mootor , ning kus salongi mootor õhku võtab , kui sealt vesi välja ei saa siis läbi salongi mootori tuleb salongi mul oli sama deela ...
võta maha plastik mis kapoti all , ehk siis seal kus kojamehe mootor , ning kus salongi mootor õhku võtab , kui sealt vesi välja ei saa siis läbi salongi mootori tuleb salongi mul oli sama deela ...
-
- Huviline
- Telefon: 56682276
- Auto: Mk 2 Jetta & Seat Alhambra 1,9TDI 81kW & Skoda Octavia 1,6 TDI 85kW
- Tänatud: 2 korda
Just-just! Ja kui sealt kahel pool tiiva alla minevad avad umbes, siis ongi olemas.golffaraway kirjutas:sul võib olla ka kapoti alune teema see ,
Või ongi selle plastiku puudumine/katkiolek põhjuseks. Enda Jettal jooksis algul suht rõõmsalt läbi ventika mootori tuppa, kui kõvemini sadas. Plastikut polnudki.
Ei ole mõtet küsida, mis mind neis vanades ja kandilistes masinates võlub...
katuseluuki ei ole antud isendil, aga ise arvan et äkki on sellest et puhuri õhuvõtu avapeal pole seda kaitseplastmassi, järgmine nädal saan selle ja siis saab kindlalt öelda et kas tuleb läbi puhuri või ei. vee äravoolu kanalid kapotiall on normis
-
- Huviline
- Telefon: 55578395
- Auto: VW Golf II, Buick Park avenue, Honda Accord Aerodeck
Saad ka lihtsamalt kui vihmane ilm siis tõmbad näpuga soendusmootori juurest üle saad kohe aru kas pressib sealt või kuskilt mujalt.
valikuid on palju.
valikuid on palju.
-
- Uustulnuk
- Telefon: 58586332
- Auto: vw passat v6 4motion
tere
mul omal passat aga mul oli aku-kasti vee äravool umbes see siis passatil aku all ja ka vesi tungis kõrvalistuja poolsele matile
mul omal passat aga mul oli aku-kasti vee äravool umbes see siis passatil aku all ja ka vesi tungis kõrvalistuja poolsele matile
-
- Huviline
- Telefon: +372 5277489
Tervist,
Juhtul kui sul on katuseluuk siis äkki on sul hoopis äravoolu torud umbes? Minul endal oli see mure ja tilkus sisse, pärast kui torud puhtaks tegin siis on asi tiptop korras. Teine asi võib tagatuledes olla näiteks tihendid või ääred mõrased, kust sisse jookseb vesi mööda pagaasnikut. Minul oli tuled mõrased ja jooksis pagassi see vesi kõik.
Priit
Juhtul kui sul on katuseluuk siis äkki on sul hoopis äravoolu torud umbes? Minul endal oli see mure ja tilkus sisse, pärast kui torud puhtaks tegin siis on asi tiptop korras. Teine asi võib tagatuledes olla näiteks tihendid või ääred mõrased, kust sisse jookseb vesi mööda pagaasnikut. Minul oli tuled mõrased ja jooksis pagassi see vesi kõik.
Priit
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Loe vähe ülemisi postitusidrkiller kirjutas:Tervist,
Priit

Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
olles auto ära kuivatand ja päev otsa oli vihmakäes, siis vaatasin et jälle loik maas, aga siis sai puhurijuurest se plastmass sahtel maha võetud ja se vahtkumm ka, siis vaatasin et tulebki puhurikaudu, viskasin ajutiselt mingi plastiku peale ja eks nüüd paistab kas se peab või ei:D
-
- Huviline
- Auto: vw golf 3 1992 1,8 55kw
endal sama jama golf3 aga kust neid katuse luugi ära voolu torusi puhastada saab?
-
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Katuseluugi juurest
. Kui luuk lahti, siis näed, et vasakult ja paremlt jooksevad esimestesse aknapostidesse kaks auku, need ongi äravoolutorud. Tulevad välja ukse vahelt, kus need kummist otsad, tavaliselt need just mustust täis.