Nimelt vahest, kui auto tööle panna siis hakkavad tekkivast hetkelisest vibratsioonist kojamehed tööle, mõnikord hakkavad ainult esimesed mõnikord ka tagumine, ja siis peab hullult kangiga nõkerdama erinevatesse asendites, et kojamehi vait saada. Samuti olen täheldanud, et kui vajutan kojameest, et pühkida tagant siis vahelduva eduga hakkavad ka esimesed tööle. vahel jäävad kojamehed ise seisma, kuid enamus aega ei jää ning kütavad pühkida niikaua kuni ma ise sekkuma pean. Täna käisin töökojas ja lasin suruõhuga kangide vahelt tolmu välja, kuid see asja paremaks ei teinud. Relee on samuti kindlalt oma pesas ja lahti pole tulnud. Mina eeldan, et probleem peitub lülitis, mis hakkab lolliks minema vist, sest väristaval teel sõites ja käivitamise ajal paneb kojamehed toimetama. Mingi jama kontaktidega.
Kui kellelgi taolist asja esinenud või kes teab ütelda, mis viga on andke märku.
Tänan!
Golf 3 kojameeste anomaalia (elavad oma elu)
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf III 1,6 55kW 1993, Golf 6 90kW TSI 2012
Golf 3 kojameeste anomaalia (elavad oma elu)
[color=blue]GOLF- Great, Outstanding, Lovely, Finest[/color]
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Re: Golf 3 kojameeste anomaalia (elavad oma elu)
On esinenud - lüliti viga peaks olema.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
mul oli sama teema aga keset kuiva suve.lausa idiootlik oli sõita :)aga aitas see et võtsin laiali selle kangi lüliti ja puhastasin klemmid kõik ära.mingi tavotitaoline asi oli seal ja nüüd kõi ok.selleks peab rooli eemaldama muidugi.tunnike pusimist ja asi valmis.
Kett maas, kumm katki!
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf III 1,6 55kW 1993, Golf 6 90kW TSI 2012
Okei suured tänud vihjete eest, eks asun asja kallale, kui ilmad soojemad ja annan teada, mis värk oli:)
[color=blue]GOLF- Great, Outstanding, Lovely, Finest[/color]