Õli temperatuur golf 3-el?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Õli temperatuur golf 3-el?
eile sõitsin, siis oli õli temp. 76c ja nii ok (tavaliselt suurem, aga külm ilm ka, saab aru). täna aga üle 38c ei läinud, et kas see on normaalne (külmaga ei lähegi rohkem)? vee temp. on ilusti 90c, aga kompust vaatan siis õli tempi.kuna eile oli ka külm nagu tänagi, siis tekkiski küsimus, et milles jama võib olla, et enam ei tõuse üle 38c? autoks golf 3 2.0 85kw.
Viimati muutis kevva, 02 Mär 2012, 23:40, muudetud 1 kord kokku.
Re: Õli temperatuur golf 3-el?
aga kui palju sa sõitsid? ma täna oma masinal ka vaatasin. mul küll 1,8 passat millel alla 50 kraadi õli temperatuuri ei näita aga tänase -20 ilmaga läks 5km enne kui õli temp 50 kraadi sai.
-
- Huviline
- Auto: VW Golf IV
Huvitav, et minu golfil hakkab sama moodi õli temperatuuri alates 50 näitama. See ei ole vist eriti reaalne, et õli mootori käimisel nii külmaks jääb. Mul soojast peast maanteel sõites näitab 90.
nii nüüd ei läinud käima enam, kas sellest, et õli liiga paks? lubab nagu pörtsutab aga ikkagi ei lähe?
selfkiller kirjutas:Huvitav, et minu golfil hakkab sama moodi õli temperatuuri alates 50 näitama. See ei ole vist eriti reaalne, et õli mootori käimisel nii külmaks jääb. Mul soojast peast maanteel sõites näitab 90.
Hakkabki alates 50 kraadist näitama ja mul võtab see ka päris pikalt aega ikka -20-ega. 1.8 G60 mootor. 4km tööle sõites,siis sooja hakkab õrnalt tulema,aga õli pole veel 50 kraadi jõudnud. Termostaat vahetatud,jahutusvedelik samuti uus.
Corrado 1.8T 20V, T3/T4 hübriid, Megasquirted,
-
- Huviline
- Telefon: viis viis üheksa seitse kaks seitse kolm viis
- Auto: VW G4 4motion 2.3/ BMW 325i E36
Kui tegemist on 049919563A õli temp anduriga, siis hakkabki alates 50 kraadist näitama.
auto käinud sellepärast, et kondents oli paagis. ja õli temp. on nüüd ka normis olnud, et äkki mingi asi pani kala. aga minul hakkab juba alla 50c näitama siis vist õli tempi.