Golf IV võti ei ava uksi
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf IV võti ei ava uksi
Selline jama siis, et tahtsin autosse saada, aga võtme peal olevast nupust ei avanud uksi, kuid kui vajutasin lukku panemise nuppu, siis see töötas, kuna häält tegi ja suunad vilkusid. Kuid uksi lahti ei taha teha. Kuna praeguse ilmaga ei taha juhiukse lukust ka võti keerata (paistab kinni olevat mittekasutamise tõttu), siis ei saa kuidagi autosse. Auto on 2003 a golf IV 2,0 85kW bensukas ja võti on see uuem kokku keeratav ja nuppudega peal. Oskab keegi öelda, milles probleem on või kuidas seda võtit lahtiteha, äkki sees mingi lüliti all olev klemm ära nihkunud või midag.
Re: Golf IV võti ei ava uksi
mul aitas patarei vahetusest, oli samamoodi et lukku pani aga lahti ei teinud
http://www.youtube.com/watch?v=V4aNS14F ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=V4aNS14F ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Aga proovi pagasniku lukust keerata... Too mul ainus liikuv lukk praeguse ilmaga.
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Üldiselt on see just viimane lukk mis keerabromeoD kirjutas:Aga proovi pagasniku lukust keerata... Too mul ainus liikuv lukk praeguse ilmaga.

Mul nüüd juhi oma töötab. Pagassi omasse ei lähe võti sissegi.
EIle võtsin lahti puhastasin ja määrisin ( lukusüdamiku ja mehhanismid )
Kuid jah, puldi patarei või küll sellist jama teha. Teine pult olemas? sul võib probleem hiljem tulla kui teist pulti pole. Ma arvan, et tegu on sama süsteemiga nagu B5.
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php? ... ta#p524198" onclick="window.open(this.href);return false;
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php? ... lt#p500728" onclick="window.open(this.href);return false;
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
- Huviline
- Telefon: 5514934
Mul on ka G4 2.0 85kw 2001 ja kui uksed lahti teen siis avanevad ainult 2 esimest ust ja pagass, tagauksed ei avane üldse. Ja seestpoolt saab lahti ainult ühte tagumist ust, kui seest avan siis nupp tõuseb üles aga ei jää üles vaid tuleb kohe alla tagasi kui avamis hoova lahti lasen.
reedel vahetasin pataka ära ja siiamaani probleemi pole ja teist pulti ei ole on tavaline võti...
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Siin võib olla ka võimalus, et aju valesti programeeritud, kuigi vähetõenäoline. Veakood on ajus kindlasti, võiksid lasta üle vaadata.Vote kirjutas:Mul on ka G4 2.0 85kw 2001 ja kui uksed lahti teen siis avanevad ainult 2 esimest ust ja pagass, tagauksed ei avane üldse. Ja seestpoolt saab lahti ainult ühte tagumist ust, kui seest avan siis nupp tõuseb üles aga ei jää üles vaid tuleb kohe alla tagasi kui avamis hoova lahti lasen.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Ei usu, et seal elektrooniline viga on. pigem mehhaniline.golfi_vend kirjutas:Siin võib olla ka võimalus, et aju valesti programeeritud, kuigi vähetõenäoline. Veakood on ajus kindlasti, võiksid lasta üle vaadata.Vote kirjutas:Mul on ka G4 2.0 85kw 2001 ja kui uksed lahti teen siis avanevad ainult 2 esimest ust ja pagass, tagauksed ei avane üldse. Ja seestpoolt saab lahti ainult ühte tagumist ust, kui seest avan siis nupp tõuseb üles aga ei jää üles vaid tuleb kohe alla tagasi kui avamis hoova lahti lasen.
Ma olen oma golfiga selle läbi elanud. kuigi ausalt ei mäleta mis ma tegin uksele.
trossid EI TOHI olla pingul nii ta ei avagi ust.
Eile võtsin ühe tagumise ukse ka lahti ning sai lingi ( välimise ) sees tross natuke liiga pingule ja kohe asi ei töötanud.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Ma ise vahetasin puldil ka patareid ja õnneks ei olnud probleemi, et pult ei toimiks. Kas keegi viitsiks õpetuse panna kuidas VAG-COM-iga neid pulte õpetada? Oleks lihtsalt huvi.
- rako
- Huviline
- Kontakt:
ma olen ka B5.5 vahetanud mõlemal puldil patareid ja ei ole mitte midagi juhtunud.
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Võta lukkude ja asjade menüü ja seal on valikud olemas. Nr-t ei mäleta, erinevatel autodel on moodul eri nr. Ross-techi wikis on ka olemas.
Aga see et ainult osad avab ei tohiks jah progemisega seotud olla. Seal peaks olema kas juhiuks + teine kord kõik või ainult kõik. Eraldi küll ei tohiks saada valida.
Aga see et ainult osad avab ei tohiks jah progemisega seotud olla. Seal peaks olema kas juhiuks + teine kord kõik või ainult kõik. Eraldi küll ei tohiks saada valida.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335