VW Passat B3 jamab

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
r1x
Huviline
VW Passat B3 jamab

Lugemata postitus Postitas r1x »

Niisiis, on hakkand muret tekitama see, et auto käivitamisel auto puterdab ja ei käi korralikult, sumpast tuleb musta tossu ja räiget bensiini haisu. Peale 10 kilomeetrit sõitu käib mootor ühtlaselt , aga tühikäigul pöörded kukuvad alla ja sureb välja. Milles võib probleem olla, ja kust alustada?
Viimati muutis kenno, 02 Mär 2012, 12:53, muudetud 2 korda kokku.

pppp
Veteran
Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
Auto: T***a P***s+
Tänanud: 87 korda
Tänatud: 17 korda

Re: VW Passat B3 jamab

Lugemata postitus Postitas pppp »

Mis mootoriga Passat? Hetkel teada oleva info põhjal pakuks sinist temp. andurit.

r1x
Huviline

pppp kirjutas:Mis mootoriga Passat? Hetkel teada oleva info põhjal pakuks sinist temp. andurit.
Mootoriks on 1.8 . Sinise temp. anduri ma vahetasin just hiljuti. Ei muutund midagi.

pppp
Veteran
Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
Auto: T***a P***s+
Tänanud: 87 korda
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas pppp »

Lihtsalt temp anduri pistikut lahti ühendades käitub ka samamoodi? 1,8 monopritsemootorid on muidu diagnostikavõimelised. Erilisi lootusi sellele küll panna ei maksa, aga äkki pritsib asi mõne mõistliku veakoodi välja, mis edasi aitab?

r1x
Huviline

pppp kirjutas:Lihtsalt temp anduri pistikut lahti ühendades käitub ka samamoodi? 1,8 monopritsemootorid on muidu diagnostikavõimelised. Erilisi lootusi sellele küll panna ei maksa, aga äkki pritsib asi mõne mõistliku veakoodi välja, mis edasi aitab?

Tähendab, kui temp. anduri pistik lahti ühendada, lähevad pöörded alla, tagasi ühendades on kõik normis. Diagnostikas on auto käinud juba 2 korda, näitas gaasipedaali asendi anduri viga , ja ilmselt on ka lambda andur omadega läbi. Eks uuel nädalal paistab, saadan auto remonti. Äkki on seal targemaid inimesi kes oskavad asja korda saada. Küttekulu on ka hämmastavalt suur, 20 liitriga sai l2bida ainult 80 kilti. Seda on siiski väga palju.

r1x
Huviline

Auto remondis k2idud, viga parandatud. Veaks polnud ei lambda andur ega temp. andur, vaid hoopis gaasipedaali asendi andur.

TheXer
Huviline

Lugemata postitus Postitas TheXer »

r1x kirjutas:Auto remondis k2idud, viga parandatud. Veaks polnud ei lambda andur ega temp. andur, vaid hoopis gaasipedaali asendi andur.
räägi lähemalt sellest asjast, mul sama jama. temp andur sai kunagi vahetatud, samamoodi ka lambda. ma kahtlustan et mul osad pütid ei tööta, aga mis värk selle gaasipedaali asendi anduriga on?

r1x
Huviline

TheXer kirjutas:
r1x kirjutas:Auto remondis k2idud, viga parandatud. Veaks polnud ei lambda andur ega temp. andur, vaid hoopis gaasipedaali asendi andur.
räägi lähemalt sellest asjast, mul sama jama. temp andur sai kunagi vahetatud, samamoodi ka lambda. ma kahtlustan et mul osad pütid ei tööta, aga mis värk selle gaasipedaali asendi anduriga on?
Sellega oli siuke värk , et see pidi siuke asjandus olema, mida ise ei tasuks hakata puutuma, kuna kasu asemel võib rohkem kahju teha. andur ise asub pritsepea küljes ja vahetus läks maksma kuskil 40€ . Abi saad sealt kus minagi, Tartus Riia 24a , Ain Orav. Töö tegi kiiresti ja auto käib peale seda väga hästi. Ja niipalju ka ,et seda andurit kuskil müügis pole. Ainuke variant on osta lammutusest uus pritsepea. Kõige kindlam on viia oma auto Ain Orava juurde, tema oskab asja korda teha.

TheXer
Huviline

Lugemata postitus Postitas TheXer »

r1x kirjutas:
TheXer kirjutas:
Sellega oli siuke värk , et see pidi siuke asjandus olema, mida ise ei tasuks hakata puutuma, kuna kasu asemel võib rohkem kahju teha. andur ise asub pritsepea küljes ja vahetus läks maksma kuskil 40€ . Abi saad sealt kus minagi, Tartus Riia 24a , Ain Orav. Töö tegi kiiresti ja auto käib peale seda väga hästi. Ja niipalju ka ,et seda andurit kuskil müügis pole. Ainuke variant on osta lammutusest uus pritsepea. Kõige kindlam on viia oma auto Ain Orava juurde, tema oskab asja korda teha.
Aitäh info eest! :)

Vasta

Mine “Mootor”