Tagumine käik pillub vahel välja?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Tagumine käik pillub vahel välja?
Probleem seisneb selles, et tagumine käik pillub vw ventol 93a. välja. Milles võib asi olla?
Viimati muutis argo, 02 Mär 2012, 13:56, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: G4
Re: Tagumine käik pillub vahel välja
käigukastis sees miski hammasratas(täpset nimetust ei tea) ja selle hammas katki? Mul kunagi oli g2 millel algus viskas ka mõnikord välja ja siis lõpuks tuli juba kätt käigukangil hoida et ei viskaks.
-
- Huviline
- Telefon: 56788327
- Auto: vento 66kw, passat b5 81kw
Mul endal probleem 1. ja tagurpidi käiguga G3 1.8 esimest pannes viskab vahest 3. ja tagurpidi sisse pannes 1. milllist polti, mutrit kust keerata ?
saaks asja paika oleks mugavam sõita kohe
2-3-4-5 liiguvad ilusti

2-3-4-5 liiguvad ilusti
Eestis teevad pimedad harju, saksamaal panevad opeleid kokku.
-
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Kapoti all hoovastiku mutrit, mis tuleb salongist, siis saad reguleerida.status kirjutas:Mul endal probleem 1. ja tagurpidi käiguga G3 1.8 esimest pannes viskab vahest 3. ja tagurpidi sisse pannes 1. milllist polti, mutrit kust keerata ?
2-3-4-5 liiguvad ilusti
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Hoovastiku pikka varrast, mis tuleb käigukangist ja kinnitub lõhik-polt kinnitusega kasti hoovastiku külge, on vaja sellesama kinnituse suhtes veidi pöörata (e. kang peab salongis nihkuma vabas olekus veidi paremale - rõhk sõnal ''veidi''). Raske seletada, aga kui auto alla pääsed ja varda liikumist jälgid, peaks loogiliselt võttes asjast aru saama mida mille suhtes pöörata.status kirjutas:Mul endal probleem 1. ja tagurpidi käiguga G3 1.8 esimest pannes viskab vahest 3. ja tagurpidi sisse pannes 1. milllist polti, mutrit kust keerata ?
2-3-4-5 liiguvad ilusti
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Telefon: 56788327
- Auto: vento 66kw, passat b5 81kw
eks ma siis mingipäev ajan kanalile ja uurin täpsemalt,GTI kirjutas:Hoovastiku pikka varrast, mis tuleb käigukangist ja kinnitub lõhik-polt kinnitusega kasti hoovastiku külge, on vaja sellesama kinnituse suhtes veidi pöörata (e. kang peab salongis nihkuma vabas olekus veidi paremale - rõhk sõnal ''veidi''). Raske seletada, aga kui auto alla pääsed ja varda liikumist jälgid, peaks loogiliselt võttes asjast aru saama mida mille suhtes pöörata.status kirjutas:Mul endal probleem 1. ja tagurpidi käiguga G3 1.8 esimest pannes viskab vahest 3. ja tagurpidi sisse pannes 1. milllist polti, mutrit kust keerata ?
2-3-4-5 liiguvad ilusti
Tänud
Eestis teevad pimedad harju, saksamaal panevad opeleid kokku.