Joonistanud olen ma pikki aastaid, peamiselt autosi. Plaanis on edasi ka kunstivaldkonda õppima minna

(teist sellist teemat ma otsinguga ei tuvastanud - seega tegin uue)
Moderaator: etnies858
Vabandan väga, aga sellest mõttest ja soovitusest ma küll aru ei saajno kirjutas:G1 on küll super!! Kui see on puhtalt sinu enda joonistamise oskus, siis sa autosid joonistades raiskad küll lihtsalt aega!! Joonista inimesi, loodust ja vaateid!! Kui ma nüüd siin kahtlen, et sa selle niisama lampi paberile panid, aga sa seda siiski tegid, siis võta mu kahtlust ainult puhta komplimendina!! Sellise nägemise ja käe oskusega inimesi vist ei ole palju!!
Ma nii konkreetselt ei mõelnudki, et autode joonistamine just ajaraisk on - kui meeldib, lase käia - mul ka hea vaadata!! Mind üldiselt ei huvita eriti mida keegi joonistab!! Lihtsalt kui siuke 'skill' on käe sees endal, siis on ikka palju põnevamaid asju, mida joonistada!! Ma ise just mingi suur kunstnik ei ole, aga tundub, et autosid on lihtsam joonistada, kui sama kvaliteediga näiteks suvalist pilti metsast!! Detaile on rohkem ja valguse-varjude mäng hoopis keerulisem!! Selles mõttes on looduse ja inimeste joonistamine vähe keerulisem ja veits nagu järgmine tase või nii... pildistamisega on sarnased lood minu arust!! A vb. panen pange ja ajan jama - eks joonistajad ise teavad seda asja ise paremini kommenteerida!!RUF kirjutas:Vabandan väga, aga sellest mõttest ja soovitusest ma küll aru ei saajno kirjutas:G1 on küll super!! Kui see on puhtalt sinu enda joonistamise oskus, siis sa autosid joonistades raiskad küll lihtsalt aega!! Joonista inimesi, loodust ja vaateid!! Kui ma nüüd siin kahtlen, et sa selle niisama lampi paberile panid, aga sa seda siiski tegid, siis võta mu kahtlust ainult puhta komplimendina!! Sellise nägemise ja käe oskusega inimesi vist ei ole palju!!. Autod on ajaraisk? Ma arvan, et igaüks ei pea loodust ja inimesi joonistama. Lisaks need kes inimesi ja loodust juba hästi joonistavad ilmselt autosi samal tasemel joonistada ei oska. Ma ütleks küll, et saada need inimesed ja loodus sinna samusesse ja joonista autosi uhkelt edasi. Ei ole palju neid tüüp. Küll on aga jalaga segada ja nagu muda neid inimeste joonistajaid, nagu kommerts kaup...
Mulle ka meeldivad osad autod rohkem kui osad inimesed - seda autopede seisukohast!! Aga joonistaja või fotograafi koha pealt peaks, ma ARVAN, inimeste pildistamine kõiki asju arvesse võttes huvitavam olema, sest asju mida õppida ja arvesse võtta on palju rohkem!! See pildistamise värk oleneb jälle sellest mis tasemel asju sa teed... niisama suvalise peegelkaameraga mängides on jah autosid huvitavam pildistada kui inimesi - olen 100% nõus!! A ma olen ikka päris kindel, et kui oskused tõusevad nii, et ennast fotograafiks nimetada saad ja objektiivide hinnad üle 2000euri ja kõrgemale minema hakkavad siis muutub autode pildistamine rutiiniks ja parem pildistaks Aafrikas lõvisid või Iraagis sõdureid. Ja see, et ma pole küll täitsa kursis ja asjas nii sees, aga kas maailmakuulsaid autofotograafe on üldse olemas ve?? Neid fotosid vist tehaksegi põhitöö kõrvalt enda huvides või siis kuna mõni meediaväljaanne selle eest plekki pritsib!! Fotograafide kuulsus ja rikkus tuleb enamasti mujalt... VIST!!RUF kirjutas:Selle põnevuse kohta niipalju, et ilmselt kui tüüp autosi joonistab, siis see on ilmselt tema jaoks kõige põnevam. Igal stiilil on omad raskemad ja kergemad küljed. Fotograafiast rääkides, siis ei pea ennast mingiks profiks, aga see, et mulle inimesi pildistada ei meeldi...igavad lihtsalt, ei tee küll mind halvemaks fotograafiks kui samal tasemel inimeste pildistajat. Võibolla sa ei ole piisavalt autopede ja ei ole päris samal lainel
, aga autod on palju vingemad kui inimesed, samuti on loodus ja loomad palju vingemad kui inimesed. Kui mul oleks valida, kas ma oleks maailmakuulus autofotograaf või inimestepildistaja, siis valiks ilma kõhklemata esimese. Eks see ole puhtalt maitse küsimus ja kellel kuidas silma ja kätt on.
bensiini luuk valel poolvwpint kirjutas:Minu tehtud g1 http://www.upload.ee/image/796150/g1_013.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;.