Soovitage siseantenni
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Soovitage siseantenni
Hei kaasfoorumlased. Kuna Passati raadio levi on ülimalt jama, siis soovitage siseantenni.
Viimati muutis argo, 13 Mär 2012, 20:28, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: Toyota Avensis '08
Re: Soovitage siseantenni
Mina ostin Noortehnikus Boschi siseantenni . Maksis mingi 30euri ringis .Kleebitakse esiklaasile näiteks . Päris hea leviga on , soovitan .
EDIT: Aga mis sul välisantenniga juhtus ? Kas antenni juhet oled kontrollinud üle kah või ? Äkki seal on põhjus ?
EDIT: Aga mis sul välisantenniga juhtus ? Kas antenni juhet oled kontrollinud üle kah või ? Äkki seal on põhjus ?
Viimati muutis CHORT, 01 Mär 2012, 13:29, muudetud 1 kord kokku.
Minu passatil on välisantenn koos GPS iga ja kui seda vahetada peab lae poltsri lahti võtma jne. Maki tagant olen ühenduse ka üle vaadanud ja kõik OK.
-
- Huviline
- Auto: Toyota Avensis '08
Noh , selleks et siseantenni kaabli vedada sa peaksid kah polstri lahti tegema , vahemals esiklaasi äärt . Pilari kah.
Mina su asemel ikkagi vaataks mis sul antenniga on ja vahetaks ikkagi olemas olevat välja samasuguse vastu.
Mina panin sisemist antenni lihtsalt selle pärast , et mul oli väline juhipoolse tiiva peal (Golf 3) ja see läks katki . Kuna tiivapealne antenn segas klaasipuhastamist ja ei olnud väga ilus , otsustasin sisemist installida .Katusele ma ei hakkanud augu puurima . Tiivad said vahetatud , tiivapealne auk ära kaotatud .
Mina su asemel ikkagi vaataks mis sul antenniga on ja vahetaks ikkagi olemas olevat välja samasuguse vastu.
Mina panin sisemist antenni lihtsalt selle pärast , et mul oli väline juhipoolse tiiva peal (Golf 3) ja see läks katki . Kuna tiivapealne antenn segas klaasipuhastamist ja ei olnud väga ilus , otsustasin sisemist installida .Katusele ma ei hakkanud augu puurima . Tiivad said vahetatud , tiivapealne auk ära kaotatud .
http://www.noortehnik.ee/grupid/action/ ... ct_id/895/" onclick="window.open(this.href);return false;
Selline antenn pakkuda noortehniku poes.
Sõber pani enda a6-le ning toimis väga hästi.
Ennem olid tal igasugused levi jamad. Et vaid linnas mängis raadiot ja mujal mitte.
Plaan endalgi Polole panna siseantenn, praegu levi kummaliselt halb. Ei oskagi viga kusagilt otsida
Selline antenn pakkuda noortehniku poes.
Sõber pani enda a6-le ning toimis väga hästi.
Ennem olid tal igasugused levi jamad. Et vaid linnas mängis raadiot ja mujal mitte.
Plaan endalgi Polole panna siseantenn, praegu levi kummaliselt halb. Ei oskagi viga kusagilt otsida

Soetasin siis endale boschi siseantenni. Avastasin, et makil teine ots ja ei ühildu. Tuleb natukene ümber teha. Kas kellegil on aega ja tahtmist Tallinna piires asi üle vaadata ja aidata paigaldada? Pisikene tasu ka minupoolt siis 

- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Tavaliselt on üleminekuid igas normaalsemas elektroonikapoes müüa.J2ru kirjutas:Soetasin siis endale boschi siseantenni. Avastasin, et makil teine ots ja ei ühildu. Tuleb natukene ümber teha. Kas kellegil on aega ja tahtmist Tallinna piires asi üle vaadata ja aidata paigaldada? Pisikene tasu ka minupoolt siis
Pildil alumine
http://image.tradett.com/images/product ... dapter.jpg
Viimati muutis R36, 04 Mär 2012, 13:37, muudetud 2 korda kokku.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
- Telefon: 58505708
- Auto: t4 :g4
Meil on pakkuda antenni ja üleminekut ennast ka
küsin ka seda, et kas sul on originaal või miskine järelturu makk? kui on uus makk , siis kas fantoom on vahel ? Ning siseantenni paigaldus ei ole miskit keerulist. Abi on vaja , tule homme läbi . Leiame sulle abi 

CarSec/Ghost audio - multimeedia lahendused, turvaseadmed, klaaside toonimine, müraisolatsioon, parkimisseadmed, kaamerad ja palju muud kasuliku ja huvitavat teie autole
Temapoolt paigaldatud siseantenn ja asi toimib. Igati korralik töö ja julgen soovitada ka teistele (Y)Paks-J kirjutas:Meil on pakkuda antenni ja üleminekut ennast kaküsin ka seda, et kas sul on originaal või miskine järelturu makk? kui on uus makk , siis kas fantoom on vahel ? Ning siseantenni paigaldus ei ole miskit keerulist. Abi on vaja , tule homme läbi . Leiame sulle abi