4*100-> to 5*100 flantse saab teha?

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses alusvankriga, amortide, velgede ja rehvidega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Kasutaja avatar
Siim
Huviline
Auto: A6 C7 BiTDI, Octavia ‘15 tdi
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 4 korda

4*100-> to 5*100 flantse saab teha?

Lugemata postitus Postitas Siim »

Mul sõber väitis, et 4*100 veljed saab 5*100 auguvalemiga autole alla panna, sis velje vaheflantside näol. Ma siis rõõmsa meelega usaldasin teda(ei kontrollinud) ja saatsin siis oma soovi ühele AUTOCAD'i kasutajale/oskajale ja ütlesin talle mis ma soovin(flantsid ühesünaga), aga mõne tunni pärast sain uue kirja, et augud on väga lähestiku ja üks auk peaaegu, et kattub. :shock:

... Keegi oskab kommenteerida kas siis tõesti on nii, et augud kattuvad? Kas on mingit alternatiivi olemas? Trummleid/kettaid küll ei taha ära rikkuda. :roll:

199
Huviline
Auto: G3

Re: 4*100-> to 5*100 flantse saab teha?

Lugemata postitus Postitas 199 »

Siim kirjutas:Mul sõber väitis, et 4*100 veljed saab 5*100 auguvalemiga autole alla panna, sis velje vaheflantside näol. Ma siis rõõmsa meelega usaldasin teda(ei kontrollinud) ja saatsin siis oma soovi ühele AUTOCAD'i kasutajale/oskajale ja ütlesin talle mis ma soovin(flantsid ühesünaga), aga mõne tunni pärast sain uue kirja, et augud on väga lähestiku ja üks auk peaaegu, et kattub. :shock:

... Keegi oskab kommenteerida kas siis tõesti on nii, et augud kattuvad? Kas on mingit alternatiivi olemas? Trummleid/kettaid küll ei taha ära rikkuda. :roll:
Sõber ei valetanud, saab flantside näol.
http://www.ebay.com/itm/FK-Wheel-Adapte ... _772wt_942" onclick="window.open(this.href);return false;

üks kiire näide mis leidsin, et siis kolme poldiga auto külge ja kattuv auk velje poldiga kinni.
Loodan, et unise peaga leitud/kirjutatud asjad ka kellegile teisele arusaadav on.

pelaruss
Huviline
Re: 4*100-> to 5*100 flantse saab teha?

Lugemata postitus Postitas pelaruss »

Siin kiire joonistus, seal kus 90 kraadise nurgaga jooned on, seal paiknevad 4x100 augud ja kattub vaid ülemine.
Pilt

Vasta

Mine “Veermik”