Passat 96kw jahutusvedeliku vahetus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Passat 96kw jahutusvedeliku vahetus
Vahetasin autol jahutus vedelikku, poest öeldi et sisse läheb 7l, kuid mul mahtus umbes 3.5l ainult
Kas ma ei saanud kõike välja või on mõni nipp seal kuidas ta ringlusesse läheb?

Viimati muutis argo, 05 Mai 2012, 01:51, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Põhjus: Lisatud kategooria.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat 1.6 77kw 2014a
Re: Passat 96kw jahutusvedeliku vahetus
Poest tõmmati sulle lihtsalt "kott pähe" müüa on ju vaja ja kui muudmoodi ei saa siis kuidagi ikka saab. Juhul kui j.vedelikku üldse ostsid.
Jahutussüsteemi maht ongi 7 l, sa ei saanud ilmselt kõike välja. Tuleb lahti lasta nii jahutusradiaatori alumine lõdvik kui ka õliradiaatori lõdvik, et saada moootoriplokk vedelikust tühjaks. Õliradiaator asub õlifiltri all.
- erki1974
- Huviline
- Telefon: 56458883
- Auto: VW Passat 2,0 4WD 130 kw R-Line 12.2013
Vahetasin just oma sõidukil VW Passat 2002 1,9 96kw-l jahutusvedelikku. Lasin radika juures asuvast lõdviku anduri august jahutusvedeliku välja ja seda tuli ca. 3,5liitrit. Seejärel võtsin välja termostaadi ja siis tuli mootorist veel ca. 2 liitrit välja. Salongiradikasse jäi vedelik sisse sest sisse- ja väljajooks on sellel üleval. Kui nüüd arvutama hakata ega siis selle 7L palju mööda ei pandud.Ma ei oka öelda muidugi palju see salongradikas vedelikku mahutab.matumatu kirjutas:Jahutussüsteemi maht ongi 7 l, sa ei saanud ilmselt kõike välja. Tuleb lahti lasta nii jahutusradiaatori alumine lõdvik kui ka õliradiaatori lõdvik, et saada moootoriplokk vedelikust tühjaks. Õliradiaator asub õlifiltri all.
Nojah, mina lasin radiaatori ees otsas olnud kraanist ainult välja