K: Seoses koodiga?

Kõik auto audio, video/multimeediaga seoses.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
kevva
Veteran
Auto: Golf Mk2 1.6TD '91 & Transporter 2,5TDI 03a. Transporter Kombi 2,5TDI 01a.
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 5 korda

K: Seoses koodiga?

Lugemata postitus Postitas kevva »

Tere! Mure selline, et ehk sai teema tehtud õigesse kohta, aga tarvis jubedalt midagi autopeale häält tegema, kuid see makk juba ammu seisnud ilma koodita. Ehk keegi oskab seda tuvastada. Tänud ette ära!

Lingilt leiad pildid isendist: http://fotoalbum.ee/photos/VWMotorsport/sets/1116069/" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis argo, 14 Mär 2012, 07:33, muudetud 1 kord kokku.
Transportteenused! Treileri ning autoveokonna rent - 56950650

aht
Huviline
Auto: VW Transporter TDI, VW Amarok
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Re: K: Seoses koodiga

Lugemata postitus Postitas aht »

aasta auto plussist saad koodi
Viimati muutis aht, 12 Veebr 2011, 21:13, muudetud 1 kord kokku.

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Re: K: Seoses koodiga

Lugemata postitus Postitas dellu »

Ma ei tea mis seal hind on, aga Saksa Auto Tallinnas kasseeris vanasti 300 krooni, mis tähendab et mõni kroon rohkem ja saab juba CD maki. Mul seisab ka neid makke mitu tükki kodus seetõttu. Olen otsinud nn kalkulaatoreid ka, aga toimivat pole leidnud. Kunagi enda Fordil sain küll maki tööle, aga volkari omaseid pole kahjuks saanud. Välismaa foorumites näinud nn koodi requeste, ei kujutagi ette kas keegi esinduses töötaja siis vaatab neid ja vastab või on siiski mingi toimiv kalkulaator ka olemas, aga seda lihtsalt ei reklaamita eriti.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

akut
Huviline
Telefon: 56255878
Auto: vw passat 2.0 1996

Re: K: Seoses koodiga?

Lugemata postitus Postitas akut »

kevva kirjutas:Tere! Mure selline, et ehk sai teema tehtud õigesse kohta, aga tarvis jubedalt midagi autopeale häält tegema, kuid see makk juba ammu seisnud ilma koodita. Ehk keegi oskab seda tuvastada. Tänud ette ära!

Lingilt leiad pildid isendist: http://fotoalbum.ee/photos/VWMotorsport/sets/1116069/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tere.Mulgi sama makk,kodi pole,aga kudas selel maki armatuurist kätte said,mina olen püüdnud aga kuramus ei liigu sugugi.
Ette tänades

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 197 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

Minule lubasid küll Saksa Auto omad telefonis tasuta teha. Lõpuks sain koodi ikkagi teist moodi.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

dellu
Moderaator
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020

Nende kõige vasaku ja parema nn nupu imitatsiooni all on kahvli avad (need käivad ära). Sinna nn maki kahvlid sisse ja siis tõmbad välja
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

akut
Huviline

dellu kirjutas:Nende kõige vasaku ja parema nn nupu imitatsiooni all on kahvli avad (need käivad ära). Sinna nn maki kahvlid sisse ja siis tõmbad välja
ei tule ju

dellu
Moderaator

akut kirjutas:
dellu kirjutas:Nende kõige vasaku ja parema nn nupu imitatsiooni all on kahvli avad (need käivad ära). Sinna nn maki kahvlid sisse ja siis tõmbad välja
ei tule ju
Misasi ei tule? Kas need nupulaadsed katted ei tule või makk ei tule kui "kahvlid" sees? Kahvlitega peab natuke mängima, kui originaalid pole. Ma isegi ei tea millised originaalid on. Mul mingite lambi makkide omad ja mingi ülevalt alla nurga all vist lükkas kõige paremini klambri lahti.

akut
Huviline

makk ei tule

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Auto: 1 Kolhv 1
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rako »

Tartus esinduses 200 eeki. Korra tegin, naine pani "kindla" kohapeale kirja koodi ning nüüd ta "kindla" kohapeal ongi ning uuesti lasin maki lukku.
Viiratsis miskid maki spetsid vahetasid kivi 20€ ja nüüd uus kood.

Makk seisab tänaseks päevaks riiulis ootab järgmist vw müüki :)
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 197 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

Osadel makkidel on võimalik ka kirjutada koodi osa välja, et voolu kadumisel ei küsi üldse koodi.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

dellu
Moderaator

akut kirjutas:makk ei tule
Peab tulema :D, kahvlid on sul originaalid?
Ma vaatasin et minu Beta-del on muidugi taga üks kruvi (ühel on küll kummimuhv otsas, mis peaks kuskile suunama). Ma ei mäleta kuidas B3-l see värk seal oli. Äkki mõni agaram omanik on sinna mutri otsa leiutanud läbi mingi asja. Sõbra Corradol vähemalt mingile blaupunktile oli selline mutter tagant pandud. Keera kindalaegas maha ja uuri asja. Täpselt maki keskel peaks see olema. Kui ei olegi, siis saad vähemalt käega kaasa aidata.

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Auto: 1 Kolhv 1
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rako »

Olen ka kohanud, et see on kere külge seal fikseeritud. ilge porr on seda siis lahti saada.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m

Vasta

Mine “Audio ja video”