Tellisin siis endale VW Golf 3 FK Angel Eyes esituled(tuled veel välismaalt teel Eestisse), tahaks siis teada kas tõesti peab nende tulede puhul hakkama neid muutma et ette sobiksid?
Välismaa foorumist siis, juhuslikult sattusin selle lingi peale. http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... s-for-golf" onclick="window.open(this.href);return false;
Ehk siis keegi oskab öelda kas peab niimoodi ära muutma või ei.
Kõike paremat!
Silver
Viimati muutis argo, 03 Apr 2012, 15:16, muudetud 4 korda kokku.
Põhjus:Kategooria lisatud.
Minu teada US tulede kinnitused on erinevad võreldes EU omadega - selle pärast nemad mässavad seal kinnituste ümberehitusega ja kaablite ümberjootmisega.
PS aga mis sinule G4 style tuled ei sobi ?
Viimati muutis CHORT, 23 Mär 2012, 22:33, muudetud 1 kord kokku.
CHORT kirjutas:Minu teada US tulede kinnitused on erinevad võreldes EU omadega - selle pärast nemad mässavad seal kinnituste ümberehitusega ja kaablite ümberjootmisega.
PS aga mis sinule G4 style tuled ei sobi ?
G4 tuled ei sobi golf3-le, kuna sattusin sellise lehe peale siis mõtlesin et küsin üle, et kas peab midagi muutma kui golf-3 vr6-le kui sellised tuled ette panna
Viimati muutis G3 VR6, 24 Mär 2012, 04:51, muudetud 1 kord kokku.
Kui ma nyyd väga ei eksi, siis kunagi Red tegi grupitellimise, kus mingi 10 inimest vhemalt+ nyydseks veel mõned on samad tuled endale ette pannud. Ja pole kuulda kyll olnud, et midagi ei sobi või tuleb ymber ehitada.
PS! G4style ll peeti silmas golf3 tulesid, mis näevad välja nagu G4 oma. Turu alafoorumis praegu kaspar2 myyb neid 150 euro eest.
Viimati muutis romeoD, 24 Mär 2012, 07:55, muudetud 1 kord kokku.
G3 VR6 kirjutas:
G4 tuled ei sobi golf3-le, kuna sattusin sellise lehe peale siis mõtlesin et küsin üle, et kas peab midagi muutma kui golf-3 vr6-le kui sellised tuled ette panna
Ma pidasin silmas neid tuled , mis sul on juba ees .
CHORT kirjutas:Minu teada US tulede kinnitused on erinevad võreldes EU omadega - selle pärast nemad mässavad seal kinnituste ümberehitusega ja kaablite ümberjootmisega.
Mõtlesin öösel seda sama,kas US ja EU golfide kinnitused erinevad ei või olla !
G3 VR6 kirjutas:
Ma pidasin silmas neid tuled , mis sul on juba ees .
soz minu viga , mul olid g4 stiilis tuled ees ja kuna sain hea raha eest lahti siis otsustasin angel eyes tulede kasuks. Kusagil 30eur sain veel angel eyes tulede pealt alla
Viimati muutis G3 VR6, 24 Mär 2012, 11:31, muudetud 2 korda kokku.