Täna kiskusin tagumise uksepolstri lahti ja oh üllatust taga polegi kõlareid kunagi olnud. Olen just masina soetanud (Passat, 2000a) ja ostmise hetkel ei osanud ka sellele tähelepanu pöörata. Küsiksin, et kuidas oleks kõige parem kõlari juhtmeid vedada, millele peaks tähelepanu pöörama, kust kaudu makini juhtmeid viia? Autos on originaal makk.
Tänades
Raido
Viimati muutis argo, 31 Mär 2012, 19:55, muudetud 1 kord kokku.
Enne kui tormad juhtmeid vedama veendu et selles üldse pointi ka on. Mis makk sul on? Kui originaal Beta või Alpha siis mõttetu tegevus. Seal ongi ainult 2 kanalit. Võid muidugi vaadata mis seis kaabeldusega maki taga on. Seisukohti on erinevaid, mina olen 2-te Borat lammutanud ja ühel jooksid makist takaukse postini kaablid, teisel mitte. Varustuse poolest olid suht samad, kliima, 4 x el.aknad jne. 1999a omal oli aga 2002 omal mitte. Muidugi 1999a omas oli pandud aftermarket makk, seega ma ei tea mis seal enne oli. Samas tagakõlarid pole originaalid + ukse sisse on ise kaabeldus veetud, seega ei usu ka gamma makki varianti eriti. Äkki sul pole ka rohkem vaja teha kui uksepostist ukseni vedada.
Viimati muutis dellu, 31 Mär 2012, 19:50, muudetud 1 kord kokku.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335