Rool teeb häält
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Uustulnuk
- Auto: VW PASSAT VARIANT 1.9 TDI
Hei. Sai ostetud siis VW Passat Variant 2003.a ja 74 kw 1.9TDi. Autol selline jama et kui rooli keerata siis hakkab undama ja vahel ka vibreerima. Roolivõimendi üli on normis ja ei leki ka kusagilt. Ise kuulates tundub et see hääl tuleb roolivõimendi õlipumbast. Ei ole teada ka millal viimati õli on vahetatud seal süsteemis. Kas selline asi võib üldse olla õliviga? huvitav on ka see et kui rooli keeramise ajal mootori pöördeid tõsta üle 1500 siis jääb undamine järele. käega rihmaratast katsudes tundusid laagrid terved olema...ei mingit loksu. Palun abi!!!
Ette tänades Andres
Ette tänades Andres
Viimati muutis argo, 15 Apr 2012, 19:58, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Kategooria valitud.
Põhjus: Kategooria valitud.
-
- Huviline
- Auto: VW Sharan, 1.9 TDI 81 kw
Re: Rool teeb häält
vilinat ei tule? kui vilistab, siis võib olle roolivõimendi pumba rihm välja veninud.
-
- Uustulnuk
Rihm on mõned kuud tagasi vahetatud, on koos pingutusrullikuga...ei tahaks uskuda siis et rihma viga. võtab küll mõnikord vilisema aga see pigeem sellest et pumbas midagi poob vms. Mis arvate?
-
- Huviline
- Telefon: 53071552
- Auto: VW Passat 1999, 2,5 V6 110KW, VW Golf 3 1994 1,9 55kw, BMW 525 2003 120kw
Minu passat teeb sama asja, pump läbi omadega.
Minul veel selline asi et kui soojaks läheb ja üldse kuuma ilmaga on rool nagu ilma võimendita.
Ma kahtlen et sinulgi siin rihma viga on.
Minul veel selline asi et kui soojaks läheb ja üldse kuuma ilmaga on rool nagu ilma võimendita.
Ma kahtlen et sinulgi siin rihma viga on.
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=50&t=89147" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Uustulnuk
Aga äkki piisab ikkagi Õli vahetusest, kuna ei tea mis solki sinna sisse varem valatud on. Kas õlipaagi all on sõel? kui on siis võib see ju umbes olla ma kuskilt foorumist lugesin.
-
- Huviline
- Auto: 4x4 Bora Variant, Bora Variant
- Tänatud: 2 korda
Pumba juurest voolik lahti, ja rooli keerama- lükkab vana õli välja.
Uus roheline sisse. Vana õli võib punakas-pruun olla aga ära lase end sellest värvist segada.
Uus roheline sisse. Vana õli võib punakas-pruun olla aga ära lase end sellest värvist segada.
Lugupidamisega Riho
Rahulolu on peamine
Rahulolu on peamine