K: orig. makil safe kiri ees

Kõik auto audio, video/multimeediaga seoses.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
raido90
Huviline
Tänatud: 3 korda

K: orig. makil safe kiri ees

Lugemata postitus Postitas raido90 »

Tere!!!

Volksu gamma makiga tegu. võtsin lollist peast kaitsme välja ja nüüd makil safe kiri ees. koodi pole. mis edasi teha? :D
Viimati muutis argo, 04 Apr 2012, 17:39, muudetud 1 kord kokku.

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Re: K: orig. makil safe kiri ees

Lugemata postitus Postitas dellu »

Võid loota et hakkab ise mängima, aga kas 2000a masin selleks võimeline on ei tea. Uuematel juba suudab lugeda. Minu 2002 Bora suudab, eeldusel et makk samast autost pärit. Aga see peaks kahe korra süüte-sisse välja keeramise ja natuke sõitmisega töötama.
Kui ei ja koodi pole, siis VW esindus ja 20 eurot kuskil. Kalkulaatoreid pole leitud, sellel teemal päris palju postitusi juba. Elektroonikud pidavat ka kivist suutma lugeda, aga vaevalt seda oluliselt odavamalt viitsib keegi teha ja ajaliselt saad kindlasti esindusest kiiremini.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Kasutaja avatar
VWM
Huviline
Auto: VW Passat B7 / 2.0 TDI 103kw /
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas VWM »

ma kunagi ammu viisin tartus kellegi tehniku kätte ja võttis 5 minutit ja asi korras...aga kahjuks ei ole enam tema kontakte alles ja ei näinud ka mis ta seal tegi .. ja raha võttis tol ajal vist 50 eeku. Tartus neid elektroonika parandus kohti on kust tasub uurida, et äkki keegi oskab, teab nende kohta.
VWM / Mairo / Calm down about the CEL, embrace it, it adds more color to the instrument cluster /

Janno3456
Uustulnuk
Telefon: 5215593
Auto: Passat 4Motion

Lugemata postitus Postitas Janno3456 »

Lahendus peaks olema selline: hoia ca 1h süüdet sees(mootor ei käi) ja oma raadio pane ka tööle. Pärast seda peaksid saama uuesti koodi sisestada või kui koodi ei ole, siis esindusse.

urmet87
Huviline

Lugemata postitus Postitas urmet87 »

ei hakkanud uut teemat tegema kuna mul endal sama jama aga kood on olemas. Nii palju kui leidsin foorumist et peab all hoidma SCAN ja RDS i koodi sisestamiseks aga koodis on nr 9 aga kanali klahve on 6. kuidas ma saan sinna nr 9?

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

urmet87 kirjutas:ei hakkanud uut teemat tegema kuna mul endal sama jama aga kood on olemas. Nii palju kui leidsin foorumist et peab all hoidma SCAN ja RDS i koodi sisestamiseks aga koodis on nr 9 aga kanali klahve on 6. kuidas ma saan sinna nr 9?
Koodi sisestad nii, et vastav nupp lisab +1 vastavale numbrile. Ehk kui kood on 3144, siis vajutad kolma korda ühte, ühe korra kahte, neli korda kolme ja neli korda nelja. 5-6 nupud makil ei mängi üldse rolli.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Vasta

Mine “Audio ja video”