Mis asi see on? Vw golf 1.9tdi 81kw
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Mis asi see on? Vw golf 1.9tdi 81kw
Kas keegi saaks öelda, mis asi see pildil on? Enda autol on see puudu ja vaakumvoolikud lihtsalt ripuvad.

Viimati muutis argo, 05 Mai 2012, 01:06, muudetud 1 kord kokku.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Re: Mis asi see on? Vw golf 1.9tdi 81kw
Vaakumaku.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Selge. Kas selle puudumisest võib ka tuleneda see, et mingite pöörete pealt tõmbab nagu autol hinge kinni?
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
vwo kirjutas:Selge. Kas selle puudumisest võib ka tuleneda see, et mingite pöörete pealt tõmbab nagu autol hinge kinni?
kui vaakumpumbast ei ole just kuidagi voolikud otse näiteks N75 ühendatud(mis siis juhib turbo geomeetriat) siis kindlasti st siis ei oleks su masinal üldse jõudu.
Diesel Power KEEPS ME GOING
Okei. Aga ega kellegil seda vaakumakut juhuslikult pakkuda pole?
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Tere
Mul peaks olemas olema, üks 81kw sai juppideks tõmmatud. Kus kandis asud, mul Tallinnas.
15 euroga võiks loovutada.
Delvis
Mul peaks olemas olema, üks 81kw sai juppideks tõmmatud. Kus kandis asud, mul Tallinnas.
15 euroga võiks loovutada.
Delvis
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 40 korda
GTI. MIS on selle vaakum salvestise mõte,eesmärk?. Sama jupp on kasutuses tegelikult bensiini mootoritel. Tundub,et see detail on pandud G4-jale .diislile mingi ,,parema eesmärgi saavutamiseks,, .Mida tema olemasolu teeb paremaks?
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Eesmärk on see, et kui mingi hetk tekib järsku vajadus vaakumi järele mitme tarbija poolt (näit. üheaegselt), mis nõuavad vaakumit, siis antud potsik suudab seda kompenseerida ning tagada vaakumit kauem, kuna ta on eelnevalt alarõhu all, mida tekitab kas vaakumpump või sisselaske kollektor. Prooviks võiks keegi selle tagant ära ühendada (voolikule pime ette) ja proovida, kas on muutusi. Seega siis reservanum vaakumile - analoogiliselt survekompressori juures oleva rõhupaagiga.t6nis3 kirjutas:GTI. MIS on selle vaakum salvestise mõte,eesmärk?. Sama jupp on kasutuses tegelikult bensiini mootoritel. Tundub,et see detail on pandud G4-jale .diislile mingi ,,parema eesmärgi saavutamiseks,, .Mida tema olemasolu teeb paremaks?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 40 korda
100 % vastajale GTI. Aga mis juhtub,kui neid vaakum anumaid lülitan ahelasse CA. 10. ?
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
see mingi kuldvillaku mäng sul??? tundub et´sa teadvat asjast rohkem kui teised ehk vastad siis juba ise mitte ei küsi siin küsimusi nagu kuldvillaku saatejuhtt6nis3 kirjutas:100 % vastajale GTI. Aga mis juhtub,kui neid vaakum anumaid lülitan ahelasse CA. 10. ?

anyway....igatahes olen lugenud siit ja sealt et śeda reservanumat isegi eemaldatakse koos üleliigsete vaakumvoolikutega ja tavaliselt ka eemaldatud koos sellega EGR klapp ja sellega koos ka suretusklapp ning mõlemad solenoidklapid mis neid juhivad ja ka voolikud st jääb ainult N75 koos vajalike voolikutega otse pumbast/sisselaske kollektorist. Räägivad isegi et pidi turbo reageerimine paremaks minema ja mingeid muid jamasid(a la piduritega vms) ei pidavat kah olema sellest-isegi kui ainult see vaakumreservuaar eemaldada ahelast ja EGR jääb.
Diesel Power KEEPS ME GOING
-
- Huviline
- Telefon: 56871880
- Auto: Volkswagen Passat 1.9tdi 1999a, Audi A4 B6 1.9tdi
- Tänatud: 2 korda
MInul murdus selle potska küljest toru ära ja võtsin vahelt välja. Voolikule panin pimeda ette.
Mitte mingeid muutusi mootori töös ei avastanud. Minek sama jne.
Nüüdseks olen uue potska sinna sebinud kuna kui olema peab, siis olgu.
Lammeris maksis 3 euri.
Mitte mingeid muutusi mootori töös ei avastanud. Minek sama jne.
Nüüdseks olen uue potska sinna sebinud kuna kui olema peab, siis olgu.
Lammeris maksis 3 euri.
Viimati muutis audivana, 20 Apr 2012, 08:24, muudetud 1 kord kokku.
Isegi minu audil samasugne asi olemas, pildi järgi ütleks et isegi kinnitus sama.
Mingi aeg oli mul sealt see voolik lahti tulnud ja aegajalt tuli ette koolemist, et ei jaksa minna, nüüd kui voolik küljes ei ole mingeid probleeme olnud.
Mingi aeg oli mul sealt see voolik lahti tulnud ja aegajalt tuli ette koolemist, et ei jaksa minna, nüüd kui voolik küljes ei ole mingeid probleeme olnud.
VW G3 VR6 -> Honda Accord CE8 -> VW Corrado G60 -> Audi 100 Avant Quattro 2.8 -> MB W124 E200D -> VW Jetta MK1 -> Vene auto ja bemm varsti ka VW