Passat 1.8T ei liigu nii nagu 110kw peaks liikuma.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Passat B8
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 5 korda
Passat 1.8T ei liigu nii nagu 110kw peaks liikuma.
Probleem siis selles, et juba pikemat aega olen vaadanud, et minu auto ei liigu nii nagu 110kw peaks edasi liikuma. Nimelt täna sai 1.9TDI passatiga joonele aetud(66kw) ja ma sain lihtsalt nii tuimalt ära. Seda annab ikka tunda ka, et see auto ei liigu kaugeltki niihästi edasi kui peaks. Oskab keegi aidata? Sellesmõttes, et kas siis tõesti on turbo vaga? Kuigi ainult 3. käigupealt on kuulda turbo vilinat siis see tähendab, et Turbo peaks ju korras olema.. Aa, ja see ka veel, et kütet võtab lihtsalt HAIGELT. Panen 20L sisse ja saan vaevalt 150 km sõita on jälle vaga. Mida tasuks kontrollida? Pöördun just siia kuna rahakott on hetkel jumala tühi, seegi pole kindlasti raha, et kuhugi diagnosti vms viia. Tasuks ehk kompresiooni ka mõõta?
Viimati muutis argo, 03 Mai 2012, 15:35, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Põhjus: Lisatud kategooria.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Re: Passat 1.8T ei liigu nii nagu 110kw peaks liikuma.
Alustada tasuks veakoodidest - sellega võiks ka mõni klubiline ehk aidata? Mõistlik oleks ka mainida, kuskandis asud?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
Tekkis veel selline küsimus, et kas surnud küünlad ei või sellist asja põhjustada? Kes teab kuna neid viimati vahetati...
vanad küünlad ja juhtmed võivad probleeme tekitada küll.Samamoodi ka lambda anduri rike.
Kett maas, kumm katki!
-
- Huviline
Kunagi oli mingi selline asi ka, et sõitsin sõbrajuurest kodupoole, ja just väljakeeramise hetkel käis armatuurist 3 tugevat piiksu läbi ja korraks läks ka mingi tuli põlema, kuid see kustus kohe ja jätsin asja sinnapaika.. Aga mis hetkel veel selgus on see, et mina ei saa küll aru kus sellel autol küünlad üldse on, kuna tegemist on ikkagi pritsungiga. Kui mootoriplastiku maha võtsin vahtisid mulle vastu ainult 4 audi logoga musta andurit vms. Ja üks asi veel mis meenus on see, et kui gaasi anda, ükskõik kas siis kõvasti või sujuvalt on kiirendamisel selline imelik hääl mootorist, podiseb nagu ainult 3 potti töötaks. Arutasin natuke isaga ka seda asja ja ta arvas, et surveall äkki üks küünal ei tööta. Kas on see võimalik? Kohapeal käib auto ilusti, üks vanem video ka teise probleemiga kus on kuulda kuidas auto käib:
http://www.youtube.com/watch?v=6mIGa3QCJPc[/video]
http://www.youtube.com/watch?v=6mIGa3QCJPc[/video]
Bensiinimootoritel ikka peavad küünlad olema.Teistmoodi ple lihtsalt võimalik.
Ja see plõgin mis videos kuulda oli tuli sellest klapist mis juhib bensiiniaurusid.Natuke kõvasti klõbistas küll.
Ja see plõgin mis videos kuulda oli tuli sellest klapist mis juhib bensiiniaurusid.Natuke kõvasti klõbistas küll.
Kett maas, kumm katki!
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Need audi logoga vidinad on süütepoolid ja küünlad on nende all.

Viimati muutis GTI, 02 Mai 2012, 20:33, muudetud 1 kord kokku.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
-
- Huviline
Kas ma võin siis rahulikult need süütepoolid maha keerata ja saan samas kindel olla, et pärast kõik töötab? Tahaks ikka uurida mis seisus need küünlad seal on, millegipärast ma arvan, et nood kogu seda jama põhjustavadki. Ja kas see on võimalik, et ühe küünla pärast näiteks kiirendamisel 1 pott ei tööta? Kohapeal käies tundub nagu et kõik silindrid töötavad, aga kui kiirendada siis on tunda, et auto pläriseb või selline väga kahtlane hääl on kapottiall.
-
- Huviline
Käisin siis diagnostikas ära ikka, ja seal näitas, et igal käivitamisel annab turborõhu andur rikke häire, ehk siis praegu ei tule turbosse mingit rõhku ja see mis tuleb on väga minimaalne. Kas keegi äkki oskab otsida netist pilte/videod , et kus näitaks neid turbo vaakumivooliku asukohti. See kes diagnostikat tegi arvas, et mingi vaakumvoolik on kuskilt katki ja see võib ka selle häire anda.