See Fixuse jutt on naljakas, nagu keegi eelpool mainis siis ostis ntks Ferodod sealt! Ja see piduriklotsi vilina teema on veel naljakam, mul ämm kuuleb vilinat ka õhtusöögi lauas

Kui pidur võtab nii nagu oleksid kännu taga ,siis suht andeksantav et vilistab, ma muretseks kui ei vilista, vihjaks justkui piduri mitte töötamisele

Kõverad kettad - selle mõni kõvem vend võiks Müüdimurdjatesse saata. Mina kui metallurgiast kauge inimene, aga vb auto asjadest veidi targem, tean et piduriketas on valmistatud malmisulamist, mis omakorda minule lollile ütleb et see materjal ei saa väga kõveraks minna, kuna ennem puruneb, kui kõverdub

Rattarumm on metallist ja saab kõverduda

Nagu eespool ka räägitud ei piirdu pidurite remont ketaste ja klotside vahetamisega, vaid tuleb hooldada liikuvosad, jälgima peaks pidurivedelikust tolmukaitse kummilutini jne jne......
Kes mis osasid kasutab on igaühe enda otsustada ,sõltuvalt vajadustest ja rahakotist on "söögilaud" pikk.
Ja nüüd panen päeva killu: Forss müüb Toprani ( see on sama lame nali nagu Fixsuse 20 eurised "asjad" )